Grand Theft Auto V | PS3

دوستان من اگه با دوستم 2 نفری بازی از psn بخریم چه جوری هم من میتونم دانلود کنم هم اون ؟؟
هر اکانت در یک زمان،برای 2 نفر اکتیو یا فعال سازی میشه و این 2 نفر می تونند از دانلود لیست اکانت،لینک هارو فعال و وارد دانلود لیست کنسول خودشون بکنند.
فقط وقتی یکی از 2 نفر در اکانت لاگین بکنه و آنلاین باشه،اگر نفر دوم همون موقع لاگین بشه،نفر اول می پره بیرون به عبارتی همزمان در اون اکانت آنلاین نشید!:d

الا تو استور us وuk بازی برای دانلود هست؟ بعد اگه شریکی بازی رو بگیریم میشه اون دانلود کنه وبه من بده
UK رو ندیدم ولی US داره بازیرو.
در پست قبلی هم اشاره کردم،هر اکانتی در زمان واحد،می تونه در اختیار 2 نفر باشه و همه ی محتوای فروشگاه دیجیتالی به استثنای آواتار(که فقط قابل فعال روی اکانت مرجع ((همونی که متعلق به 2 نفره))هست.)،بر روی سیستم شخصی 2 مصرف کننده،فعال و نصب میشه.
هر شخص یک اکانت اصلی داره(که تروفی هاش در این ذخیره میشه).برای شریک شدن حتماً و حتماً اکانت دیگه ای بسازید و شریک تون رو در اون اکانت فرعی شریک قرار بدید.هم امنیت تروفی هاتون تامین میشه و هم مشکل آنلاین شدن همزمان هم ندارید.

الا تو استور us وuk بازی برای دانلود هست؟ بعد اگه شریکی بازی رو بگیریم میشه اون دانلود کنه وبه من بده
بله رو هردو استور هست اگه دیشب میرفتی میتونستی بازی رو دانلود کنی!
ولی الان حجم فایل 100 کیلوبایت شده یعنی سونی فهمیده که سوتی داده! دیشب 17.2 گیگا بایت بود!

بازی رو خریدم!:bighug:
کلاً من 84 تومن خرج کردم! اینو گفتم که فکر نکنید مولتی میلیاردر هستم بلکه با مدیریت مالی درست،از دادن چند صد هزار تومن پول به دلالان عزیز جلوگیری کردم!:d
تا زمان برقراری سرور های مولتی پلیر بازی و اگر PRE DL مجددی در کار باشه،ایشالا دانلود بازی رو تموم می کنم و به مدت یک هفته این جا آفتابی نمیشم!:d
ویرایش:فقط یک تم 1.2 مگابایتی به دانلود لیست اضافه شده! کشتی هوایی رو کی میدن!؟:|

بازی رو خریدم!:bighug:
کلاً من 84 تومن خرج کردم! اینو گفتم که فکر نکنید مولتی میلیاردر هستم بلکه با مدیریت مالی درست،از دادن چند صد هزار تومن پول به دلالان عزیز جلوگیری کردم!:d
تا زمان برقراری سرور های مولتی پلیر بازی و اگر PRE DL مجددی در کار باشه،ایشالا دانلود بازی رو تموم می کنم و به مدت یک هفته این جا آفتابی نمیشم!:d
ویرایش:فقط یک تم 1.2 مگابایتی به دانلود لیست اضافه شده! کشتی هوایی رو کی میدن!؟:|

از کدوم استور گرفتی؟ قیمتش چند بود؟ PSN کارتت چند در اومد که نفری 84 شد؟

از کدوم استور گرفتی؟ قیمتش چند بود؟ PSN کارتت چند در اومد که نفری 84 شد؟

ایشون با توجه به طرح هایی که سونی زده بود 10$ گرفته :d بعد از سایت مــاتر ( کامل نمینویسم :d ) یدونه 50$ گرفته شده 84 :d دقیقاً منم برام افتاد 84 تومن :d

کدوم طرح ها ؟؟؟ نفهمیدم یکم بیشتر توضیح میدید

آخرین طرح سونی یادم نیست کی بود :d اما خودم 10$ گیرم اومد :d مثلاً میگه انقدر خرج کن و 10$ بهت میدیم , یا سر AC3 و MOH یه 20$ بهم دادن :d

منم با همون 10$ که از همون موقع مونده 50$ گرفتم و برام 84 تومن افتاد , البته من هنوز Pre-order نکردم چون منتظرم باز هم از اون طرح ها بزنن :d

اقا یه سوال من میخوام بازی برای ریجن 1 پیش خرید کنم میخوام یه psn کارت 50 دلاری با یه 10 دلاری بگیرم بعد چه جوری باید این 2 تا رو قاطی کنم بازی بگیرم؟؟؟ میشه جدا جدا زدتشون :d
بعد بازی 2 نفره گرفتیم وقتی خریدیم میتونیم با یوزر ها دیگه دانلود کنیم ؟؟؟
تو انلاین به مشکل نمیخوریم؟؟؟
اخه من تا حالا شریکی نخریدم بی تجربه ام

اقا یه سوال من میخوام بازی برای ریجن 1 پیش خرید کنم میخوام یه psn کارت 50 دلاری با یه 10 دلاری بگیرم بعد چه جوری باید این 2 تا رو قاطی کنم بازی بگیرم؟؟؟ میشه جدا جدا زدتشون :d
بعد بازی 2 نفره گرفتیم وقتی خریدیم میتونیم با یوزر ها دیگه دانلود کنیم ؟؟؟
تو انلاین به مشکل نمیخوریم؟؟؟
اخه من تا حالا شریکی نخریدم بی تجربه ام

2 نفره بگیرین هیچ مشکلی نداره

یدونه 10$ با یه 50$ میگیری , بعد توی Account Management ---> Redeem Codes

هر کد رو جدا میزنی و 60$ میره حسابت , بعد میری Playstation Store و GTA V پیش خرید میکنی :d

در پست های قبلیم کاملاً توضیح دادم در مورد شیوه ی شریکی خریدن! هر PSN CARD رو روی اکانت فعال کنید ، تا سقف 200$ میتونه افزایش پیدا کنه و نحوه ترکیب کردنشون مهم نیست!:d شما وقتی یک محتوای دیجیتالی می خری و لینک دانلودش رو فعال می کنی، مشمول قوانین خریدار هستید و کلیه ی امکانات اون محصول دانلودی متعلق به شماست! (+ شریک محترم تون)
ضمناً آخر هر سال میلادی به ازای 100$ خرید،10$ خود استور به عنوان قدر دانی هدیه میده!
روش خرید 84 تومنی هم که دوستان بلدند همگی!:d
آخرین طرح ویژه DAY 1 هم اسفند یا فروردین بود که بایوشاک رو پیش خرید کردم ازش.

آخرین ویرایش:
با توجه به اینکه تو این طرح های 50$ خرید 10$ جایزه سونی، من 30$ هدیه گرفتم الان فقط 30$‌ دیگه باید بخرم ،‌ که با شریکم که نصف کنم میشه تقریبا نفری 57تومن یکی از لذت بخش ترین خرید هام خواهد بود !!!‌:d
GTA V فقط با 57 تومن :d

خرید که در هر صورت انجام میدیم! مورد بعدی دانلود این 18 گیگ هست که چه برنامه ای دارید براش؟:d من که چون کیلزون ویتا و پاپتر رو هم پیش خرید میکنم میخوام یک ماهه نامحدود بگیرم تا همه شون رو دانلود کنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or