mohammadl021
کاربر سایت
هر اکانت در یک زمان،برای 2 نفر اکتیو یا فعال سازی میشه و این 2 نفر می تونند از دانلود لیست اکانت،لینک هارو فعال و وارد دانلود لیست کنسول خودشون بکنند.دوستان من اگه با دوستم 2 نفری بازی از psn بخریم چه جوری هم من میتونم دانلود کنم هم اون ؟؟
UK رو ندیدم ولی US داره بازیرو.الا تو استور us وuk بازی برای دانلود هست؟ بعد اگه شریکی بازی رو بگیریم میشه اون دانلود کنه وبه من بده
بله رو هردو استور هست اگه دیشب میرفتی میتونستی بازی رو دانلود کنی!الا تو استور us وuk بازی برای دانلود هست؟ بعد اگه شریکی بازی رو بگیریم میشه اون دانلود کنه وبه من بده
بازی رو خریدم!:bighug:
کلاً من 84 تومن خرج کردم! اینو گفتم که فکر نکنید مولتی میلیاردر هستم بلکه با مدیریت مالی درست،از دادن چند صد هزار تومن پول به دلالان عزیز جلوگیری کردم!:d
تا زمان برقراری سرور های مولتی پلیر بازی و اگر PRE DL مجددی در کار باشه،ایشالا دانلود بازی رو تموم می کنم و به مدت یک هفته این جا آفتابی نمیشم!:d
ویرایش:فقط یک تم 1.2 مگابایتی به دانلود لیست اضافه شده! کشتی هوایی رو کی میدن!؟
از کدوم استور گرفتی؟ قیمتش چند بود؟ PSN کارتت چند در اومد که نفری 84 شد؟
ایشون با توجه به طرح هایی که سونی زده بود 10$ گرفته :d بعد از سایت مــاتر ( کامل نمینویسم :d ) یدونه 50$ گرفته شده 84 :d دقیقاً منم برام افتاد 84 تومن :d
کدوم طرح ها ؟؟؟ نفهمیدم یکم بیشتر توضیح میدید
اقا یه سوال من میخوام بازی برای ریجن 1 پیش خرید کنم میخوام یه psn کارت 50 دلاری با یه 10 دلاری بگیرم بعد چه جوری باید این 2 تا رو قاطی کنم بازی بگیرم؟؟؟ میشه جدا جدا زدتشون :d
بعد بازی 2 نفره گرفتیم وقتی خریدیم میتونیم با یوزر ها دیگه دانلود کنیم ؟؟؟
تو انلاین به مشکل نمیخوریم؟؟؟
اخه من تا حالا شریکی نخریدم بی تجربه ام