Grand Theft Auto V | PS3

احتمالش هست زودتر لينك دانلود رو بذارند چون در كامنت هاي بلاگ اروپا و آمريكا كلي درخواست كردند و در واكنش به برداشته شدن لينك دانلود هاي چند روز پيش هم خيليا عصبانيت خودشون رو با گفتن جملاتي مثله:" ١٨ گيگ دانلود كردن جوك نيست!" يا " پول اينترنت به هدر رفته ي ما رو سوني ميده؟" إبراز كردند!:d
در مورد روش دانلود هم بعيده كه مثل TLOU باشه چون لينك هاي چند روز پيش هم قابليت أجرا حين دانلود رو نداشتند!

ایول اگه مثل TLOU نباشه که خیلی عالی میشه ولی از یک طرف هم خوب بود که میتونستی وسط دانلود بازی کنی

به شدت منتظر این بازی هستم خیلی بازی شاخیه واقعا نمیدونم تا کی صبر کنم :-s فعلا که با the last of us سر خودمو گرم میکنم l-) تا یکی دیگر از بازی های شاخ این نسل رو ببینم:-b

9a9yruda.jpg

فقط 19 روز ديگه

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

دوست عزیز این سری GTA هست پس سبکشم مثل نسخه های قبلی هست

کسایی که گیم پلی 21 دقیقه ای بازی رو پشت در های بسته دیدن ( نمیدونم خبر داشتین یا نه ) گفتن سبک تیر انداریش مثل مکس پینه من الان یادم رفته سبکش چطور بود مثل red dead هست نه ؟

صرفا جهت اطلاع :d 995996_563083977086445_1731345966_n.jpg

آخرین ویرایش:
گویا بازی پری لود نداره چون تو توضیحاتش تو استور گفته بعد عرضه رسمی میتونید بازی رو دانلود و اجرا کنید!
پری لود چیه ؟ همونیه که میزارن یک یا دو روز زودتر بازیو دانلود کنی ولی نمیتونی بازی کنی ؟
yahoo_7.gif
اره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or