Grand Theft Auto V | PS3

دوستان این ملک ها هستن که میخریشون بعد مثلا بهت میگه که چقدر سود بهت میرسه، من چند تا خریدم حالا سودش چطوری میاد؟
چند بار بهم ایمیل داده که انقدر سود کردی از کجا باید سود رو بردارم؟

دوستان این ملک ها هستن که میخریشون بعد مثلا بهت میگه که چقدر سود بهت میرسه، من چند تا خریدم حالا سودش چطوری میاد؟
چند بار بهم ایمیل داده که انقدر سود کردی از کجا باید سود رو بردارم؟
خونه هایی که میخری سودشون به صورت اتوماتیک و هفته ای به پولت اضافه میشه. ( وقتی میخوای خونه رو بخری بهت میگه چقدر سود میده )
درست همون لحظه که بهت ایمیل میده پولش رو اضافه میکنه.

دوستان اون ماشین بوگاتی ـه کجاست؟
میگن وقتی سوارش بشی 5 ستاره پلیس پر میشه درسته؟
نه باو ستاره کجا بود، توی فرودگاه هم اگه بری 5 ستاره پر نمیشه. :d
ولی جای بوگاتی تو نقشه ی زیر معلومه، اگه رفتی و پارک نبود یکم گشت و گذار بزن دوباره برگرد.

73424713702355877139.png

من بازی رو چند روز پیش تموم کردم. نمیدونم اگه قرار باشه ادامه این سری رو بسازن دیگه واقعا چه ایده جدیدی میتونن داشته باشن! بازی از نظر من بدون نقص بود.
از GTA IV خیلی بهتر بود نمیدونم چرا متای بیشتری داره IV. شخصیت پردازی مایکل و به خصوص تروور عالی بود! عالی!
فقط کاش تو همه پایان های بازی این دو نفر زنده میموندن و میشد امیدی به دیدن دوبارشون داشت :(

تاپيک gta هست و اين قدر سکوت !!
شروع بازى دقىقا منو بردتو حال وهواى انچارتد2 :x
دوستان من کد نسخه اسپشيال رو وارد کردم وفايل مربوطه
رونصب کردم حالا از کجا بدونم عمل کرده؟
تاوارد بازى شدم دستگاه فنش رفت رو دور تند براى شماها هم اينجوريه؟ البته دستگاه تاقبلش خاموش بود وفقط بعدروشن
شدن اون نصب 8 گيگ رو انجام داد.

اگه هلکوپتر خریدی ولی هنوز وارد باند نشده، باید یا خودتو بکشی یا بری خونه بخوابی تا ایمیلش رو دریافت کنی. هر وقت ایمیل اومد می تونی هلکوپتر رو از باند برداری.

تاوارد بازى شدم دستگاه فنش رفت رو دور تند براى شماها هم اينجوريه؟ البته دستگاه تاقبلش خاموش بود وفقط بعدروشن
کسی میدونه ؟

دقیقا، این سکوت اصلا خوب نیست به نظرم! بازی آنقدر جای بحث داره که به هر طرفش نگاه کنی، می شه ساعت ها دربارش صحبت کرد. از طرفی هم انقدر فوق العاده و نفس گیره که گاهی مجبورت می کنه سکوت کنی، اصلا نمی دونی از کجا شروع کنی! دقیقا مثل خواب می مونه گاهی اوقات! الان که ماها از زمان انتشار بازی گذشته ولی بازی برای هر روز تازه تر می شه، توی هیچ بازی یادم نمی آید انقدر توقف کرده باشم و درگیر بخش های مختلف شده باشم. حقیقتا کیفیت بازی تو یه جای غیر قابل دستیابی قرار گرفته. سال ها از خودم مطمعنم که اسیر بازی هستم! همون اتفاقی که برای Red Dead و GTA IV هم افتاد، کلا هم توی هیچ نقطه ای بازی تموم نمیشه.
حالا چرا انچارتد 2؟ ;;) برای حال و هوای برفی بازی و روایت FlashBack مانند بازی؟

در مورد کد اطلاع خاصی ندارم. اگر اورجینال باشه که حتما عمل کنه، باید ببینی کد در چه ارتباط هست...
در مورد فن بازی هم زیا اتفاق می افته که روی دور تند بره، همیشه نه ولی خب بیشتر مواقع هم می شه، برای من حداقل این حالت ایجاد شده، شاید تو شروع بازی در حالت عادی باشه ولی بعد نیم ساعت تا یکساعت دیگه این حالت براش ایجاد می شه.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
آپدیت 1.13 بازی هم خیلی خوب بوده، برای بخش آنلاین اطلاع ندارم اما برای بخش تک نفره اضافه شدن منو InterAction خیلی عالی بوده، مخصوصا از نظر GPS .
وسایل نقلیه جدید اضافه شده به گاراژ هم که 4 تا هست خیلی عالی اند، 3 تا ماشین و یک موتور ، البته یکیشون به ندرت از ابتدا توی بازی دیده می شد ، ولی در کل واقعا عالی اند و حتما سری به گاراژ بزنید. موتور خیلی شاخه برای خودش!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or