Grand Theft Auto V | PS3

مهم

می خوام یه روش برای برای پول در آوردن تو مراحل بازی بگم که که بیشترین مقدار رو میده.
این روش برا سرقت هاست. وقتی دارید crew ها رو انتخاب می کنید به سهمشون توجه کنید که کدوم سهم کمتری می خواد. تو مرحله آخر تونستم 36 میلیون بدون اینکه یکی از شخصیت ها رو بکشم به دست بیارم. ولی این روش ریسک هستش چون توانایی crew ها کمتره.b-)

یعنی یوزر و پس اکانتی که بازی میکنم رو هم میخواد با اتومات عکس ها آپ میشن ؟
نه شما برو تو راکستار سوشال کلوب، بعد اونجا ثبت نام کن و آیدی PSN ـت هم بده، خودش همه ی کارایی که تو بازی کردی رو لیست میکنه، میتونی ببینی چه مراحلی رو نرفتی و کدوم رو برای 100% کردن باید بری، با ثبت نام هم یه ماشین تو بازی بهت میده هم اینکه میتونی تو گروه های مختلف عضو شی.

نه شما برو تو راکستار سوشال کلوب، بعد اونجا ثبت نام کن و آیدی PSN ـت هم بده، خودش همه ی کارایی که تو بازی کردی رو لیست میکنه، میتونی ببینی چه مراحلی رو نرفتی و کدوم رو برای 100% کردن باید بری، با ثبت نام هم یه ماشین تو بازی بهت میده هم اینکه میتونی تو گروه های مختلف عضو شی.
خوشمان آمد :d
هیممم ماشین جدید من رفتم عضو شم :>

هلکوپتری داری که بتونی باهاش اجسام رو برداری؟
اگه داری برو فرودگاه ترور و باهاش زیر دریایی رو از تو انباری بردار.
اون هلکوپتره که باهاش اجسام رو ورمیداری رو فقط همون مرحله تو جریان بازی بهم داد بدش دیگه نفهمدیم چی شد!
میشه جایی پیدا کرد یا فقط باید خرید؟

اون هلکوپتره که باهاش اجسام رو ورمیداری رو فقط همون مرحله تو جریان بازی بهم داد بدش دیگه نفهمدیم چی شد!
میشه جایی پیدا کرد یا فقط باید خرید؟
اون هلکوپتر رو به این راحتی ها نمیتونی بدست بیاری، اگه پول داری که میتونی بخریش ( $2,200,000 ) ولی برای اینکه تو Map برداریش باید بری تو دل ارتش. :d
به نظر من هم همون قایق بهترین روش هست، البته اینم بگم، برای برداشتن اون پول اصلا نیازی به کپسول نداری، بری پایین پول رو میبینیش بعد که سوییچ میکنی اومده بالا دوباره نفس داری که بری برداریش.

درسته اگه میخوای هلکوپتر بگیری، غیر این دو راه دیگه راهی نیست. تو که نمی تونی پول خرج کنی پس باید بری سمت ارتش. متاسفانه چون هلکوپتر سرعت نداره راحت با موشک می زننت. پس بهتره دور این روش رو خط بکشی.

- - -ویرایش - - -

من چند لحظه پیش رفتم ولی فقط 9000 تا داشت. دلیل چیه؟

سلام اگه میشه یکی کمکم کنه من 3 سالی هست پلی 3 دارم فقط هم تیکن 6 تورنمنت 2 پلی کردم دستگاهم اورجینال هست. تیکن تورنومنتم رو به وسیله کد خریدم نصف قیمت کپیردم در هارد آنلاین پلی میکنم بدون هیچ مشکلی..
آیا gta v هم چنین چیزی هم دارد ؟ که کپیکرد در هارد ps3 آنلاین پلی کرد ؟ اگه میشه قیمتش چقدره ؟ از کجا باید کدش رو خرید ؟

من امتحان نکردم ولی به احتمال زیاد میشه آنلاین شد، اگه از PS STORE گرفته باشی و دستگاهت هک نشده باشه. قیمت هم اطلاع ندارم ولی PS STORE قیمت رو زده.

سلام اگه میشه یکی کمکم کنه من 3 سالی هست پلی 3 دارم فقط هم تیکن 6 تورنمنت 2 پلی کردم دستگاهم اورجینال هست. تیکن تورنومنتم رو به وسیله کد خریدم نصف قیمت کپیردم در هارد آنلاین پلی میکنم بدون هیچ مشکلی..
آیا gta v هم چنین چیزی هم دارد ؟ که کپیکرد در هارد ps3 آنلاین پلی کرد ؟ اگه میشه قیمتش چقدره ؟ از کجا باید کدش رو خرید ؟
سلام داداش.
شما میتونی بری تو Store بازی رو خریداری کنی و بعد به صورت دیجیتالی دانلود کنی رو دستگاه، برای این کار میتونی با یک نفر دیگه بازی رو شریکی بگیری و 50% پولش رو شما بدین و 50% بقیه رو هم شریکتون.
فقط نکته ای که هست اینه که بازی رو باید کامل خریداری کنی، یعنی هم سینگل پلیر و هم آنلاینش رو باهم بخری، تروفی های بازی هم میاد.
اینم لینک بازی داخل Store هست.

محمد جان چرا من وقتی میرم زیر آب پول رو بردارم فقط 9000 تا بهم میده؟
والا دقیق نمیدونم چرا بهت 9000 تا میده شاید باگ داره آخه در اصل باید 25000 تا بده، دقیقا میری روی همون زیر دریایی که روش یه در گردِ باز هست که میتونی داخلش هم بری؟ توش هم خالیه و چیزی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or