بازی این قدر وسیع که تا روز عرضه شماره 6 میشه دربارش حرف زد :thumbsup:دقیقا، این سکوت اصلا خوب نیست به نظرم! بازی آنقدر جای بحث داره که به طرفش نگاه کنی، می شه ساعت ها دربارش صحبت کرد. از طرفی هم انقدر فوق العاده و نفس گیره که گاهی مجبورت می کنه سکوت کنی، اصلا نمی دونی از کجا شروع کنی، دقیقا مثل خواب می مونه گاهی اوقات! الان که ماها از زمان انتشار بازی گذشته ولی بازی برای هر روز تازه تر می شه، توی هیچ بازی یادم نمی آید انقدر توقف کرده باشم و درگیر بخش های مختلف شده باشم. حقیقتا کیفیت بازی تو یه جای غیر قابل دستیابی قرار گرفته. سال ها از خودم مطمعنم که اسیر بازی هستم! همون اتفاقی که برای Red Dead و GTA IV هم افتاد، کلا توی هیچ نقطه ای بازی تموم نمیشه.
حالا چرا انچارتد 2؟ برای حال و هوای برفی بازی و روایت FlashBack مانند بازی؟
در مورد کد اطلاع خاصی ندارم. اگر اورجینال باشه که حتما عمل کنه، باید ببینی کد در چه ارتباط هست...
در مورد فن بازی هم زیا اتفاق می افته که روی دور تند بره، همیشه نه ولی خب بیشتر مواقع هم می شه، برای من حداقل این حالت ایجاد شده، شاید تو شروع بازی در حالت عادی باشه ولی بعد نیم ساعت تا یکساعت دیگه این حالت براش ایجاد می شه.
از لحظه شروع مثل انچارتد درگیرت میکنه تازه هواش هم برفی بود :d
اقا من این بازی رو اک خریدم خودم هم سلفونش رو باز کردم ریجن یک هم هست بعد وقتی کد رو میزنم میگه اشتباه زدی ؟ اکانت هم مال امریکا هست چرا عمل نمیکنه ؟
قبل این هم یکی دیگه داشتم که اون هم ریجن یک بود عمل نکرد از پشتیبانی سونی پرسیدم میگه کد تو اکانت های مالزی و ... کار میکنه چرااا ؟ مگه این کشور ها ریجن یک هستند ؟!!!!
دوستان رفتم دیدم ظاهرا مالزی هم ریجن یک حساب میشه
من که شک دارم :d حالا از کجا بفهمم عمل کرده ؟ نشونه بالونی چیزی دارید کمک کنید ببینم هست تو بازی یا نه ؟
والا خواستم اپدیت کنم برق رفت شانس در حد مورفی :dدقیقا، این سکوت اصلا خوب نیست به نظرم! بازی آنقدر جای بحث داره که به هر طرفش نگاه کنی، می شه ساعت ها دربارش صحبت کرد. از طرفی هم انقدر فوق العاده و نفس گیره که گاهی مجبورت می کنه سکوت کنی، اصلا نمی دونی از کجا شروع کنی! دقیقا مثل خواب می مونه گاهی اوقات! الان که ماها از زمان انتشار بازی گذشته ولی بازی برای هر روز تازه تر می شه، توی هیچ بازی یادم نمی آید انقدر توقف کرده باشم و درگیر بخش های مختلف شده باشم. حقیقتا کیفیت بازی تو یه جای غیر قابل دستیابی قرار گرفته. سال ها از خودم مطمعنم که اسیر بازی هستم! همون اتفاقی که برای Red Dead و GTA IV هم افتاد، کلا هم توی هیچ نقطه ای بازی تموم نمیشه.
حالا چرا انچارتد 2؟ برای حال و هوای برفی بازی و روایت FlashBack مانند بازی؟
در مورد کد اطلاع خاصی ندارم. اگر اورجینال باشه که حتما عمل کنه، باید ببینی کد در چه ارتباط هست...
در مورد فن بازی هم زیا اتفاق می افته که روی دور تند بره، همیشه نه ولی خب بیشتر مواقع هم می شه، برای من حداقل این حالت ایجاد شده، شاید تو شروع بازی در حالت عادی باشه ولی بعد نیم ساعت تا یکساعت دیگه این حالت براش ایجاد می شه.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
آپدیت 1.13 بازی هم خیلی خوب بوده، برای بخش آنلاین اطلاع ندارم اما برای بخش تک نفره اضافه شدن منو InterAction خیلی عالی بوده، مخصوصا از نظر GPS .
وسایل نقلیه جدید اضافه شده به گاراژ هم که 4 تا هست خیلی عالی اند، 3 تا ماشین و یک موتور ، البته یکیشون به ندرت از ابتدا توی بازی دیده می شد ، ولی در کل واقعا عالی اند و حتما سری به گاراژ بزنید. موتور خیلی شاخه برای خودش!
این عزیز چند مگ هست :d
Last edited by a moderator: