Grand Theft Auto V | PS3

دقیقا، این سکوت اصلا خوب نیست به نظرم! بازی آنقدر جای بحث داره که به طرفش نگاه کنی، می شه ساعت ها دربارش صحبت کرد. از طرفی هم انقدر فوق العاده و نفس گیره که گاهی مجبورت می کنه سکوت کنی، اصلا نمی دونی از کجا شروع کنی، دقیقا مثل خواب می مونه گاهی اوقات! الان که ماها از زمان انتشار بازی گذشته ولی بازی برای هر روز تازه تر می شه، توی هیچ بازی یادم نمی آید انقدر توقف کرده باشم و درگیر بخش های مختلف شده باشم. حقیقتا کیفیت بازی تو یه جای غیر قابل دستیابی قرار گرفته. سال ها از خودم مطمعنم که اسیر بازی هستم! همون اتفاقی که برای Red Dead و GTA IV هم افتاد، کلا توی هیچ نقطه ای بازی تموم نمیشه.
حالا چرا انچارتد 2؟ ;;) برای حال و هوای برفی بازی و روایت FlashBack مانند بازی؟

در مورد کد اطلاع خاصی ندارم. اگر اورجینال باشه که حتما عمل کنه، باید ببینی کد در چه ارتباط هست...
در مورد فن بازی هم زیا اتفاق می افته که روی دور تند بره، همیشه نه ولی خب بیشتر مواقع هم می شه، برای من حداقل این حالت ایجاد شده، شاید تو شروع بازی در حالت عادی باشه ولی بعد نیم ساعت تا یکساعت دیگه این حالت براش ایجاد می شه.
بازی این قدر وسیع که تا روز عرضه شماره 6 میشه دربارش حرف زد :thumbsup:
از لحظه شروع مثل انچارتد درگیرت میکنه :x تازه هواش هم برفی بود :d
اقا من این بازی رو اک خریدم خودم هم سلفونش رو باز کردم ریجن یک هم هست بعد وقتی کد رو میزنم میگه اشتباه زدی ؟ اکانت هم مال امریکا هست چرا عمل نمیکنه ؟
قبل این هم یکی دیگه داشتم که اون هم ریجن یک بود عمل نکرد از پشتیبانی سونی پرسیدم میگه کد تو اکانت های مالزی و ... کار میکنه چرااا ؟ مگه این کشور ها ریجن یک هستند ؟!!!!

دوستان رفتم دیدم ظاهرا مالزی هم ریجن یک حساب میشه :eek:
من که شک دارم :d حالا از کجا بفهمم عمل کرده ؟ نشونه بالونی چیزی دارید کمک کنید ببینم هست تو بازی یا نه ؟

دقیقا، این سکوت اصلا خوب نیست به نظرم! بازی آنقدر جای بحث داره که به هر طرفش نگاه کنی، می شه ساعت ها دربارش صحبت کرد. از طرفی هم انقدر فوق العاده و نفس گیره که گاهی مجبورت می کنه سکوت کنی، اصلا نمی دونی از کجا شروع کنی! دقیقا مثل خواب می مونه گاهی اوقات! الان که ماها از زمان انتشار بازی گذشته ولی بازی برای هر روز تازه تر می شه، توی هیچ بازی یادم نمی آید انقدر توقف کرده باشم و درگیر بخش های مختلف شده باشم. حقیقتا کیفیت بازی تو یه جای غیر قابل دستیابی قرار گرفته. سال ها از خودم مطمعنم که اسیر بازی هستم! همون اتفاقی که برای Red Dead و GTA IV هم افتاد، کلا هم توی هیچ نقطه ای بازی تموم نمیشه.
حالا چرا انچارتد 2؟ ;;) برای حال و هوای برفی بازی و روایت FlashBack مانند بازی؟

در مورد کد اطلاع خاصی ندارم. اگر اورجینال باشه که حتما عمل کنه، باید ببینی کد در چه ارتباط هست...
در مورد فن بازی هم زیا اتفاق می افته که روی دور تند بره، همیشه نه ولی خب بیشتر مواقع هم می شه، برای من حداقل این حالت ایجاد شده، شاید تو شروع بازی در حالت عادی باشه ولی بعد نیم ساعت تا یکساعت دیگه این حالت براش ایجاد می شه.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
آپدیت 1.13 بازی هم خیلی خوب بوده، برای بخش آنلاین اطلاع ندارم اما برای بخش تک نفره اضافه شدن منو InterAction خیلی عالی بوده، مخصوصا از نظر GPS .
وسایل نقلیه جدید اضافه شده به گاراژ هم که 4 تا هست خیلی عالی اند، 3 تا ماشین و یک موتور ، البته یکیشون به ندرت از ابتدا توی بازی دیده می شد ، ولی در کل واقعا عالی اند و حتما سری به گاراژ بزنید. موتور خیلی شاخه برای خودش!
والا خواستم اپدیت کنم برق رفت شانس در حد مورفی :d
این عزیز چند مگ هست :d

Last edited by a moderator:
بازی این قدر وسیع که تا روز عرضه شماره 6 میشه دربارش حرف زد :thumbsup:
از لحظه شروع مثل انچارتد درگیرت میکنه :x تازه هواش هم برفی بود :d
اقا من این بازی رو اک خریدم خودم هم سلفونش رو باز کردم ریجن یک هم هست بعد وقتی کد رو میزنم میگه اشتباه زدی ؟ اکانت هم مال امریکا هست چرا عمل نمیکنه ؟
قبل این هم یکی دیگه داشتم که اون هم ریجن یک بود عمل نکرد از پشتیبانی سونی پرسیدم میگه کد تو اکانت های مالزی و ... کار میکنه چرااا ؟ مگه این کشور ها ریجن یک هستند ؟!!!!

دوستان رفتم دیدم ظاهرا مالزی هم ریجن یک حساب میشه :eek:
من که شک دارم :d حالا از کجا بفهمم عمل کرده ؟ نشونه بالونی چیزی دارید کمک کنید ببینم هست تو بازی یا نه ؟
بازی که تو سبک خودش خداس، یعنی آدم رو درگیر میکنه در حد هلو پوست کنده. :bighug:
منم دوتا کد داشتم، هر دوتا کد اسپشال رو که زدم همینو میگفت، فکر کنم این کد رو باید تو راکستار هم ثبتش کنی، ما که بیخیالش شدیم. :d
-----------------------------------------------------------------------------------------
والا خواستم اپدیت کنم برق رفت شانس در حد مورفی :d
این عزیز چند مگ هست :d
فکر کنم حدود 270 مگ بود.

بازی که تو سبک خودش خداس، یعنی آدم رو درگیر میکنه در حد هلو پوست کنده. :bighug:
منم دوتا کد داشتم، هر دوتا کد اسپشال رو که زدم همینو میگفت، فکر کنم این کد رو باید تو راکستار هم ثبتش کنی، ما که بیخیالش شدیم. :d
من تو مالزی زدم اوورد و نصب هم کردم ولی الان نمیدونم عمل کرده یا نه دارم دنبال بالون میگردم :d

آقا اون باشگاه گلف رو چطوری میشه خرید خیلی گرونه!
من با اینکه بازی رو تموم کردم ولی بازم 100 میلیونی پول کم دارم برای خریدش!
درسته اون خیلی گرونِ، حدوده 150 تا قیمتشه.
یه سری روش برای پول درآوردن هست، بورس و مرحله و جای پول و ...
بهترین روش اینه که اول بازی رو تموم کنی تا اون 27 میلیون رو بدست بیاری تا بتونی باهاش سودهای بهتری بکنی.
توی نقشه اونجایی که علامت گذاشتم روی یک زیردریایی جای پول هست، هر 10 دقیقه یکبار میتونی 1 میلیون جمع کنی! فقط پولش یه سری از زمان های خاص میاد. ( فکر کنم وقتایی که اون بازی تنیس بالاییش میاد اون پول هم با اون میاد) هربار که پول برمیداری سوییچ کن دوباره بعد یه مدت سوییچ کن رو همونی که باهاش زیر آبی.

54187992632184168096.png

همینطور یه مرحله ی فرعی هم هست که باید یه برادری رو برسونی به فرودگاه اونم اسم یکی از شرکت ها ( Tinkle (TNK) ) رو بهت میگه که توش سرمایه گذاری کنی، بعد مرحله برو سرمایه گذاری کن حدود 30% سود داره.
این کار رو وقتی پولات زیاد شد بکن تا سودش هم زیاد شه.

36557700575620065179.png

درسته اون خیلی گرونِ، حدوده 150 تا قیمتشه.
یه سری روش برای پول درآوردن هست، بورس و مرحله و جای پول و ...
بهترین روش اینه که اول بازی رو تموم کنی تا اون 27 میلیون رو بدست بیاری تا بتونی باهاش سودهای بهتری بکنی.
توی نقشه اونجایی که علامت گذاشتم روی یک زیردریایی جای پول هست، هر 10 دقیقه یکبار میتونی 1 میلیون جمع کنی! فقط پولش یه سری از زمان های خاص میاد. ( فکر کنم وقتایی که اون بازی تنیس بالاییش میاد اون پول هم با اون میاد) هربار که پول برمیداری سوییچ کن دوباره بعد یه مدت سوییچ کن رو همونی که باهاش زیر آبی.

54187992632184168096.png

همینطور یه مرحله ی فرعی هم هست که باید یه برادری رو برسونی به فرودگاه اونم اسم یکی از شرکت ها ( Tinkle (TNK) ) رو بهت میگه که توش سرمایه گذاری کنی، بعد مرحله برو سرمایه گذاری کن حدود 30% سود داره.
این کار رو وقتی پولات زیاد شد بکن تا سودش هم زیاد شه.

36557700575620065179.png
زیر آب با خود کارکتر برم؟ نفس کم نمیاره؟
زیر دریایی چی؟ میشه با اون رفت؟

توجه !!!

کسانی که پک اسپشیال ریجن یک رو گرفتن کدها مشکلی نداره ولی ظاهرا یکسری با اکانت های امریکا عمل نمی کنه .
مشکل این جاست که کشور های زیر هم جزو ریجن یک هستند و کد های بعضی از دوستان ( از جمله خودم ) تو کشور های زیر عمل میکنه
Hong Kong, Shanghai, Malaysia, India and Taiwan.

dlc های بازی با دیسک ریجن یک قابل اجراست . من اکانت مالزی ساختم dlc رو گرفتم و الان هم راحت بازی میکنم .
این کشور هایی که گفتم من دراوردی نیست از پشتیبان های سونی سوال کردم ازم کد بازی رو خواستن بعد این که دادم بهم گفتن
این کدی که دسته من هست برای این کشور ها عمل میکنه و خوب درست هم شد .
داداش محمد این کارو کن جواب میده ریجیستر هم نمیخواد باو
:d
امید وارم کمکتون کنه
;)

با زیر دریایی برو بالای location بعد ازش خارج شو و برو زیر آب. زیر دریایی بهت کپسول اکسیژن میده.

- - -ویرایش - - -

علیرضا جان، به نظر من الکی دنبال بالون نگرد چون خیلی حال به هم زنه. اگه هم کدش رو وارد کردی یه شماره وارد گوشیت می شه. اگه به اون زنگ بزنی بهت جای بالون رو نشون میده.

با زیر دریایی برو بالای location بعد ازش خارج شو و برو زیر آب. زیر دریایی بهت کپسول اکسیژن میده.

- - -ویرایش - - -

علیرضا جان، به نظر من الکی دنبال بالون نگرد چون خیلی حال به هم زنه. اگه هم کدش رو وارد کردی یه شماره وارد گوشیت می شه. اگه به اون زنگ بزنی بهت جای بالون رو نشون میده.
خیلی حال گیریه 2 بار بازی رو بگیری (با این وضعیت ) بعد کدش عمل نکنه . اره شماره اومد :d من که حال کردم . وقتی خیلی جلو رو میگیری سرش به سمت زمین میره و دیگه کنترش نمیشه کرد و
مثل بمب میری رو مردم :| :d یه مورد دیگه بالون این هست که وقتی باهاش میری بالا سایش دقیقا نسبت به نور رو زمین تشکیل میشه و باعت ریزش مو های بدن میشه :d این قدر ظریف کاری داره
که ادم رو تو هر لحظه از گیمپلی این جوری میکنه :o

شرق نقشه یه ملک کنار ساحل هست اگه بخریش بهت یه زیر دریایی و قایق میده. در ضمن قایق هم کپسول داره پس با قایق بری بهتره.
فقط اون قایق بهت کپسول میده یا قایق های دیگه هم میدن؟
چون پولم رو واقعا نیاز دارم نمیخوام بیخود چیزی بخرم

فقط همون قایق، پولش زیاد نیست. تازه وقتی می خریش می تونی با زیر دریایی بری زیر آب پول جمع کنی. خودش چند جا بهت نشون میده.

- - -ویرایش - - -

هلکوپتری داری که بتونی باهاش اجسام رو برداری؟
اگه داری برو فرودگاه ترور و باهاش زیر دریایی رو از تو انباری بردار.

فقط اون قایق بهت کپسول میده یا قایق های دیگه هم میدن؟
چون پولم رو واقعا نیاز دارم نمیخوام بیخود چیزی بخرم

یه قایق دیگه هم هست که مجانی بهت کپسول اکسیژن میده:

برای پیدا کردن کپسول اکسیژن ابتدا برین به این مکان تو نقشه که با فلش قرمز مشخص کردم :

44666992912560098498.jpg

برای اینکه بتونین از کپسول اکسیژن استفاده کنین باید قایق مخصوص غواصی که سیاه رنگ هم هست رو پیدا کنین و سوارش بشین. برای راحتی کار یه عکس از این قایق میزارم که دقیق تو همون محلی هست که با فلش قرمز مشخص کردم :

68752644318499044546.jpg

وقتی سوار قایق شدین برین به مکانی که میخواین اونجا رو کاوش کنین بعد از قایق بپرین بیرون. (دکمه مثلث را بزنید) تبریک حالا شما کپسول اکسیژن دارید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or