Grand Theft Auto V | PS3

دوستان یه سوال داشتم!!!

زیاد جلو نرفتم بازیو ولی داشتم با فرانکلین یه مرحله میرفتم که یه طرف از هتل میاد بیرون میکشیش.... مشکل من بعدش هستش که وقتی ماموریت تموم شد فرانکلین نقل مکان میکنه به خونه جدید و من توی پارکینگ خونه قبلی یه ماشین کلی پول پاش ریخته بودم الان به پارکینگ این خونه منتقل نشده و جلو در پارکینگ خونه قبلی هم میرم در باز نمیشه:-/!!
ایستگاه پلیس هم یه چند باری رفتم ولی اونجا هم نبود:| (البته تازه این اتفاق افتاده) میخواستم بدونم باید قیدش رو بزنم یا بالاخره پیدا میشه توی یه جایی مثل ماشین های توقیفی؟؟

در ضمن باید بگم عالی بود این راهنمایی دستت درد نکنه;)

باه قیدش را بزنید. زیاد اتفاق می افتد.

این چه وعضشه دیگه!!
خودم رفتم یه گارژ خریدم بعدش 300000 رفتم ماشین اسپرت کردم البته ماشین رو از وبسایت خریده بودم و تو پارکینگ همیشه سیو بود ولی یه دفعه رفتم سوارش شم قیبش زده بود :|
کسی میتونه یه راه حل واسه این باگ پیدا کنه ؟

قراره پچ بدن براي اون باگ، فعلا Garage قابل استفاده نيست.
ميخوايد پول در بياريد لينك پايين رو چك كنيد توضيح داده:
Assassination missions ***38; Stockmarket - GTA V - GTA Forums
راحت تا ١يا ٢ بيليون هم ميتونيد بگيريد
اقا من هر چی تو سهام میزارم میبازیم یه توضیح دقیق میدی چه کنیم سود خفن ببریم زیاذ وارد نیستم

اقا من هر چی تو سهام میزارم میبازیم یه توضیح دقیق میدی چه کنیم سود خفن ببریم زیاذ وارد نیستم
سهام خريدن تو اين بازي الكي هست فقط براي ٤ مرحله ي Assassination كه گذاشتن بدرد ميخوره. شما Story تموم ميكني حدودا بايد ٢٥-٣٥ M داشته باشي . شروع ميكني مرحله هاي Assassination رو انجام ميدي.
STEP 4:

Lester Assassination Mission #2 - The Multi Target Assassination

BEFORE accepting the mission invest all the money you have with each character in the stock [DEB] Debonaire (LCN). Immediately after this mission is completed the stock price will start to rise. It will take around 8 in game hours to reach its peak at 80% return percentage at which point you can sell all your stock with each character. If you wait too long to sell then the return will be significantly lower so keep an eye on the stock and wait for it to reach its peak and make sure to sell before the next trading day which begins every weekday at 8am in game time.

Here are my numbers to show you what I made with Michael: $32, 081,246 invested. $58,714,376 return.

STEP 4.5

Invest in Redwood

This is the most important step and the step most people are not aware of. Even though you are meant to hurt this company with the last assassination mission they come out on top in the end. Invest all your money with each character in [RWC] Redwood (LCN). With any of your characters advance the in game clock by 48 hours past the last trading day which started at 8am by going the the save screen at any of safe houses and then backing out immediately. Each time you back out from a save the clock advances 6 hours. If you wait 2 days and land on a weekend you have to wait additional days to get to the next week as stock prices do not move on weekends. Once you get to start of the second trading day Redwood's stock will be up by a whopping 300% instantly at which point you sell.

Here is what I made with Michael: $58,714,376 invested. $234,839,456 return.

STEP 5

Lester Assassination Mission #3 - The Vice Assassination

BEFORE starting the mission invest all your money with each character in [FRT] Fruit (BAWSAQ) and then complete the mission. You will net a max of 50% return from this stock at which point sell it on all your characters.

Here is what I made with Michael: $234,839,456 invested. $353,735,360 return.

STEP 6:

Lester Assassination Mission #4 - The Bus Assassination

Complete the mission as you would do normally. AFTER completion invest all your money with each character in [VAP] Vapid (BAWSAQ). Advance the in game clock 2 days and at the start of the second trading day the stock will be up 100% instantly and will not peak any further at which point you sell.

Here is what I made with Michael: $353,735,360 invested. $707,470,720 return

STEP: 7

Lester Assassination Mission # 7 -The Construction Assassination

BEFORE starting the mission invest all your money with each character in [GCD] GoldCoast (LCN) and then complete the mission. You will net a max of 80% return from this stock at which point sell it on all your characters.

Here is what I made with Michael: $707,470,720 invested. $1,282,880,384 return
هر جاش رو متوجه نشدي بگو توضيح بدم.
من با اين روش براي هر شخصيت حدود 1,150,000,000 گرفتم:d
آقا جریان این ifruit چیه؟؟کسی میدونه؟؟
يه برنامس براي تبلت و گوشي ها ، كه ميشه ماشين رو Upgrade كرد يا سگ رو بهش غذا اب و... بدي.

سهام خريدن تو اين بازي الكي هست فقط براي ٤ مرحله ي Assassination كه گذاشتن بدرد ميخوره. شما Story تموم ميكني حدودا بايد ٢٥-٣٥ M داشته باشي . شروع ميكني مرحله هاي Assassination رو انجام ميدي.

هر جاش رو متوجه نشدي بگو توضيح بدم.
من با اين روش براي هر شخصيت حدود 1,150,000,000 گرفتم:d

يه برنامس براي تبلت و گوشي ها ، كه ميشه ماشين رو Upgrade كرد يا سگ رو بهش غذا اب و... بدي.
پس تموم کنیم بازی رو پول دار میشیم نیازی به این سهام اینا نیست ای ماموریت ها که میگید وقتی تموم بشه میاد عزیز؟

دوستان کسی هست که یه لینکی یا یه فایلی از داستان بازی به صورت کامل بزاره.اخه من انگلیسیم زیاد خوب نیست ولی یکم از داستان رو متوجه شدم که این باعث شد برم دنبال بقیه داستان.
ممنون میشم داستان بازی رو بهم بدید.
مرسی

یه Snapshot تازه گرفتم :

0_0.jpg

چقدر عظیمِ این Gta V , دست راکستار درد نکنه :دی

پس تموم کنیم بازی رو پول دار میشیم نیازی به این سهام اینا نیست ای ماموریت ها که میگید وقتی تموم بشه میاد عزیز؟
شما يك مرحلش رو به صورت اجباري توي Story mode انجام ميديد ٤ تا ميمونه ، نگهشون ميداريد براي بعد از تموم كردن قسمت داستاني بازي. توي نقشه هم اسمشAssassination هست با علامت (L) نشون ميده.
---
نميدونم اين زيردريايي چجوري اومد اينجا:)):d
0_0.jpg

آخرین ویرایش:
شما يك مرحلش رو به صورت اجباري توي Story mode انجام ميديد ٤ تا ميمونه ، نگهشون ميداريد براي بعد از تموم كردن قسمت داستاني بازي. توي نقشه هم اسمشAssassination هست با علامت (L) نشون ميده.
---
نميدونم اين زيردريايي چجوري اومد اينجا:)):d
0_0.jpg
ماموریت های L که از اول بود من انجام دادم همون که میری دزدی دیگه نباید زود میرفتم؟

دوست عزیز اون ایرادی که شما دارید رو طرفداران بازی اسمش رو گذاشتن لودینگ جاودانه
چندتا راه حل داره که من به شخصه انجام دادم و فقط از یکیش جواب گرفتم
اول از همه باید بزنی گیم دیتا رو از توی XMB پاک کنی (هر دوتاش رو) و بعدش کنسول رو ببری توی Safe Mod و بعد از اون گزینه ی سوم یعنی Restore System File رو بزنی. صبر کنی تا تموم بشه و دوباره نصب کنی. اگر در پایان کار ردیف شد و تونستی بری توی بازی که هیچی اگر نه بازیت مشکل داره
یه نسخه ی دیگه تهیه کن ؛ اگر هم خواستی مجیدیه اینجا نسخه کامل اورجینالش رو برات کپی بزنم که بری یه فیکس بگیری واسش بازی کنی.(من با برد کبرا بازی می کنم تمام فایل های بازی اگه اورجینال نباشه اجرا نمیشه واسه همین یه کپی اورجینال بدون تغییر دارم که کاراتو راه میندازه)

پ.ن. : اینا راه حل من بود همین قدر کمک از دستم بر میاد ؛ دوستان اگه چیز دیگه هم دارند ارائه بدهند تا مشکل این دوستمون حل بشه

رفیق ممنون بابت راه حلات
من تازه پلی 3 گرفتم
بلد نیستم چجوری برم تو safe mode و بلد نیستم چجوری دیتای بازی رو هر دوتاش رو پاک کنم
نمیدونم کجان که پاک کنمشون
میشه راهنمایی کنی؟

سلام

دوستان يه سوال؟:

اين بازي هيچ راهي نداره ما كليد هاي كنترلر رو خودمون انتخاب كنيم؟
به قولي custom keys نداره؟
اين روندن ماشين با L2 و R2 براي من خيلي تو مخه،ميخوام گاز با ضربدر و ترمز با مربع باشه.

ميشه ايا؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or