من یه ماشین خریدمایمیل اومده ماشین تو گاراژته ولی نیست ... کجاست ؟
دوستان کسی میتونه درمورد یکی از تروفی های بازی کمک کنه؟
a mystery solved ساعت 11 با فرانکلین رفتم رو اون صخره ک روح زنرو ببینم ولی خبری نشد!
از طرفی تو یوتوب هم ی ویدیو دیدم ک جای قاتل رو نقشه مشخص شده بود و طرف با فرانکلین میره میکشتش و میگیره تروفیو..ولی نمیدونم چیکار باید کنم ک جاش مشخص بشه!
ممنون
سلام
آقا من یه جا بدجور گیر کردم
با مایکل میرم پیش اون یارو شله که روی نقشه با حرف L نشون داده میشه بعدش میگه برو لباست رو عوض کن!
منم میرم هرچی لباس رو میخرم یا تو خونه تعویض میکنم اما بازم میرم پیشش همین حرف رو میزنه
یکی راهنمایی کنه چیکار کنم
ممنون
یدونه مرحله Freak & Strangers بود برای Trevor که تو خونش مامانش رو می بینه ، دقیقاً مامان ـه چی می خواد ؟ :d
این SKILL ها واسه چیه؟!!
مثلا من با فرانکلین تو ماشین بودم بعد R3 و L3 رو هم زمان زدم صحنه اهسته اومد اما به چه دردی میخورد نمیدونم کلا کارایی این SKILL ها واسه هر کاراکتر چیه؟!
اقا من اوایل بازی هستم با مایکل می خواستم ماموریت رد کنم همونجا که روی نقشه یه علامت سوال سبزی هست میری یه زنه داره حرف میزنه باید چه کار کنم
چطوری میتونم اهنگ های خودم رو gtaبریزم هر چی میکنم نمیشه تو تنظیمات گزینه ای نداره
چنین چیزی میشه اگه میشه چجوری
سلامسلام دوستان
من با رفيقم 60 دلار Psn كارت گرفتيم كه 2نفري gta v دانلود كنيم(قبلا فيفا13 با همين روش گرفته بوديم)
الان من دانلود كردم ولي رفيقم كه رفت دانلود كنه ميگه بايد يكي از دستگاه ها deactive بشه تا روي اين دستگاه بشه دانلود كرد
الان دقيقا مشكل از كجاست تورو خدا كمك كنين دارم خل ميشم....!!!؟؟؟؟