Grand Theft Auto V | PS3

دوستان کسی میتونه درمورد یکی از تروفی های بازی کمک کنه؟
a mystery solved ساعت 11 با فرانکلین رفتم رو اون صخره ک روح زنرو ببینم ولی خبری نشد!
از طرفی تو یوتوب هم ی ویدیو دیدم ک جای قاتل رو نقشه مشخص شده بود و طرف با فرانکلین میره میکشتش و میگیره تروفیو..ولی نمیدونم چیکار باید کنم ک جاش مشخص بشه!
ممنون

دوستان کسی میتونه درمورد یکی از تروفی های بازی کمک کنه؟
a mystery solved ساعت 11 با فرانکلین رفتم رو اون صخره ک روح زنرو ببینم ولی خبری نشد!
از طرفی تو یوتوب هم ی ویدیو دیدم ک جای قاتل رو نقشه مشخص شده بود و طرف با فرانکلین میره میکشتش و میگیره تروفیو..ولی نمیدونم چیکار باید کنم ک جاش مشخص بشه!
ممنون

اول باید 50 تا نامه رو جمع کنی

سلام
آقا من یه جا بدجور گیر کردم
با مایکل میرم پیش اون یارو شله که روی نقشه با حرف L نشون داده میشه بعدش میگه برو لباست رو عوض کن!
منم میرم هرچی لباس رو میخرم یا تو خونه تعویض میکنم اما بازم میرم پیشش همین حرف رو میزنه
یکی راهنمایی کنه چیکار کنم
ممنون

سلام
آقا من یه جا بدجور گیر کردم
با مایکل میرم پیش اون یارو شله که روی نقشه با حرف L نشون داده میشه بعدش میگه برو لباست رو عوض کن!
منم میرم هرچی لباس رو میخرم یا تو خونه تعویض میکنم اما بازم میرم پیشش همین حرف رو میزنه
یکی راهنمایی کنه چیکار کنم
ممنون

تو خونه یه دست کشت شلوار داره اونو بپوش اوکی میشه

- - -ویرایش - - -

یدونه مرحله Freak & Strangers بود برای Trevor که تو خونش مامانش رو می بینه ، دقیقاً مامان ـه چی می خواد ؟ :d
یه ماشین ون میخواد با یه ارمی روشه الان تو ذهنم نیست ولی فکر کنم جلوی بیمارستانها بتونی پیداش کنی
برو یه تصادف سفت و سخت بکن .بعد جلو بیمارتان و چک کن ببین ون و پیدا میکنی :دی

این SKILL ها واسه چیه؟!!
مثلا من با فرانکلین تو ماشین بودم بعد R3 و L3 رو هم زمان زدم صحنه اهسته اومد اما به چه دردی میخورد نمیدونم کلا کارایی این SKILL ها واسه هر کاراکتر چیه؟!

این SKILL ها واسه چیه؟!!
مثلا من با فرانکلین تو ماشین بودم بعد R3 و L3 رو هم زمان زدم صحنه اهسته اومد اما به چه دردی میخورد نمیدونم کلا کارایی این SKILL ها واسه هر کاراکتر چیه؟!

توی تعقیب و گریز ها می تونی این ویژگی فرانکلین برای کنترل و یا تغییر مسیر ناگهانی استفاده کنی

مایکل هم مثل بازی مکس پین به هنگام تیر اندازی زمان را اهسته می کند

ترور هم به هنگام مبارزات حملاتی که انجام می دهد تاثیر و قدرت بیشتری دارد و همچنین به هنگام استفاده از این ویژگی اگر تیر بخورید و یا ضربه ای وارد شود تاثیر کمتری دارد.

اقا من اوایل بازی هستم با مایکل می خواستم ماموریت رد کنم همونجا که روی نقشه یه علامت سوال سبزی هست میری یه زنه داره حرف میزنه باید چه کار کنم

اقا من اوایل بازی هستم با مایکل می خواستم ماموریت رد کنم همونجا که روی نقشه یه علامت سوال سبزی هست میری یه زنه داره حرف میزنه باید چه کار کنم

اون علامت سوال هایی که با رنگ سبز میبینی مراحل جانبی هست.مراحل اصلی معمولا با اولین حرف اسم کاراکتر شروع میشه . مثلا مایکل با M و فرانکلین با F .اونی هم که داری میگی فکر میکنم مرحله فرانکلینه باید با اون بری البته مرحله جانبیه

چطوری میتونم اهنگ های خودم رو gtaبریزم هر چی میکنم نمیشه تو تنظیمات گزینه ای نداره
چنین چیزی میشه اگه میشه چجوری

امکان ریختن اهنگ وجود نداره :crying1:

سلام دوستان
من با رفيقم 60 دلار Psn كارت گرفتيم كه 2نفري gta v دانلود كنيم(قبلا فيفا13 با همين روش گرفته بوديم)
الان من دانلود كردم ولي رفيقم كه رفت دانلود كنه ميگه بايد يكي از دستگاه ها deactive بشه تا روي اين دستگاه بشه دانلود كرد :(
الان دقيقا مشكل از كجاست تورو خدا كمك كنين دارم خل ميشم :|....!!!؟؟؟؟

سلام دوستان
من با رفيقم 60 دلار Psn كارت گرفتيم كه 2نفري gta v دانلود كنيم(قبلا فيفا13 با همين روش گرفته بوديم)
الان من دانلود كردم ولي رفيقم كه رفت دانلود كنه ميگه بايد يكي از دستگاه ها deactive بشه تا روي اين دستگاه بشه دانلود كرد :(
الان دقيقا مشكل از كجاست تورو خدا كمك كنين دارم خل ميشم :|....!!!؟؟؟؟
سلام
شما مطمئنی با همون کسی که فیفا رو خریدی GTA رو هم خریدی؟
احتمالا فیفا رو با یکی دیگه شریکی خریدی چون یه همچین چیزی امکان نداره
هر اکانت رو 2 تا دستگاه فعال میشه و میتونی باهاش بازی کنی
باید به کسی که فیفا رو باهاش گرفتی بگی اون اکانت رو از رو دستگاش deactive کنه

- - -ویرایش - - -

ماشین هایی که اسپرت می کنی و تو گاراژ میذاریشون سیو نمیشن؟
کلی پول دادم یه ماشین خر درست کردم از بازی اومدم بیرون دوباره که رفتم تو بازی ماشینه نبود :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or