Grand Theft Auto V | PS3

سلام
شما مطمئنی با همون کسی که فیفا رو خریدی GTA رو هم خریدی؟
احتمالا فیفا رو با یکی دیگه شریکی خریدی چون یه همچین چیزی امکان نداره
هر اکانت رو 2 تا دستگاه فعال میشه و میتونی باهاش بازی کنی
باید به کسی که فیفا رو باهاش گرفتی بگی اون اکانت رو از رو دستگاش deactive کنه

- - -ویرایش - - -

ماشین هایی که اسپرت می کنی و تو گاراژ میذاریشون سیو نمیشن؟
کلی پول دادم یه ماشین خر درست کردم از بازی اومدم بیرون دوباره که رفتم تو بازی ماشینه نبود :|
داداش ماشینت که گم شد وقته نقشه رو بزنی ماشینی سفید رو میبینی میری اونجا 250 میدی ماشینت رو تحویل میگیری

سلام

- - -ویرایش - - -

کلی پول دادم یه ماشین خر درست کردم از بازی اومدم بیرون دوباره که رفتم تو بازی ماشینه نبود :|
با همون شخصیتی که ماشین رو خریدی بزن نقشه ماشینی سفیدی تو نقشه مشخص اونجا میری 250 میدی ماشینت رو میگیری

Last edited by a moderator:
دوستان من بازی رو تموم کردم و یکی از شخصیت های بازی مرد راهی هست که نمیرن

شما بین 3 گزینه ای که بود کدوم گزینه رو انتخاب کردی ؟
دو تای اول برای کشتن مایکل و ترور هست
و گزینه سوم برای نجات هر دو

اگه بازی رو تموم کردی و به اشتباه یکی رو انتخاب کردی .میتونی از قسمت سیتینگ به قسمت repaly misson بری. کل ماموریت های بازی رو میبینی 3 تا ماموریت اخر ماموریت های که برای کشتن و نجات کاراکتر ها هست .هر کدوم رو که نرفتی میتونی از اول همون قسمت بری

سلام

- - -ویرایش - - -

دقيقا مشكل همين جاست :(
من فيفا رو با يكي ديگه از دوستان گرفته بودم :(
دقيقا چجوري بايد deactive كنه؟

=================================
ويرايش:
اموزش deactive كردن رو پيدا كردم :d
ميزارم اينجا شايد به درد كسي بخوره.
https://support.us.playstation.com/...2LzEvdGltZS8xMzgwNTIzNjYxL3NpZC9pbm1BdkJCbA==
ممون از راهنمايي دوست عزيز ;)
راستي ماشين هايي كه توي گارا‍ژ ميزارم سيو ميشن حتي بيرون گاراژ هم گذاشتم دفعه بدي كه رفتم بازي كنم بودش.

آخرین ویرایش:
این سایت سهام BAWSAQ چرا تو هر ساعتی با هر کارکتری میرم بسته است؟
اعصابمونو خورد کرده از اول بازی تا حالا بسته بوده الانم میخوام این سهامی که لستر میگه بخرم سود کنم
راهی داره؟

آقا چطوری میشه این هواپیما shamal رو خرید؟! وقتی میخوام بخرم میگه این هواپیما بزرگتر از hanger(همونجایی که هواپیما رو نگه میداری) هست!
یعنی جای دیگه ای رو باید بخرم برای این هواپیما؟ اگه آره کجا؟ چون من جایی رو پیدا نکردم!

دوستان این جریان بانک زدن و از این چیزا واسه بخش انلاین هست یا میشه توی سینگل هم بانک زد بازی رو تموم کردم 19 میلیون بیشتر پول ندارم

واقعا راکستار ایرو خودشو برد با این سرویس اتلاینش همه باش مشکل دارند فقط ما نیستیم تا 2یا3 روز دیگه حل میشه فکر کنم

چند روز پیش اعلام کرده بود که روز اول نسخه آزمایشی و ایراداتش رو به ما اعلام کنین. همین الانم دارن درستش می کنن!

چند روز پیش اعلام کرده بود که روز اول نسخه آزمایشی و ایراداتش رو به ما اعلام کنین. همین الانم دارن درستش می کنن!
مشكل از هجوم پلير ها هم ميتونه باشه سرور ها منفجر شدن:d چون همه سينگل رو تموم كرده بودن....دير عرضه كردن مولتيش كار اشتباهي بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or