Grand Theft Auto V | PS3

دوستان کمک من یه جای بازی گیر کردم:((
اونجایی که سه نفری میرید بایه هلی کوپتر یه زیر دریایی زرد رنگ هست رو برمیداری بعدش باید ولش کنی تو اب وقتی با زیر دریاییه میری این گوشیت بغل صفحه یه چیزه قرمز رنگی رو نشون میده ولی هر طرفی میرم بهش نمیرسم باید چی کار کنم؟؟؟

ببین همینجوری که میری سمت اون نقطه چشمک زن سعی کن بری عمق پایین تر برسی کف دریا :دی

من الان برا مایکل 2 تا ماشین گران قیمت خریدم بعد از گاراج اوردمشون بیرون بعد تو خونش پارک کردم بعد باهاش رفتم بیرون و متاسفانه یکیشون گم شد :d دومی رو هم یادم نیست باهاش چکار کردم :d حالا میخوام بدونم چطور میتونم برشون گردونم ؟

من الان برا مایکل 2 تا ماشین گران قیمت خریدم بعد از گاراج اوردمشون بیرون بعد تو خونش پارک کردم بعد باهاش رفتم بیرون و متاسفانه یکیشون گم شد :d دومی رو هم یادم نیست باهاش چکار کردم :d حالا میخوام بدونم چطور میتونم برشون گردونم ؟

نمی تونی.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دوستان من هم با هر بدبخبتی که بود پول بازی را جور کردم:d و نسخه فیزیکی بازی را خریدم.عجب بازی شاخی هست واقعا ارزش پولش را داره.:bighug:

چند گرفتی شما ؟

دیجیتالی میگرفتی ارزون تر در میومد ... ;)

- - -ویرایش - - -

نمی تونی.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

همش شد نمیتونی که :d

خب پس چطوری ماشین خود مایکل همون کلاسیکه یکبار ترکید بعد دوباره جلوی خونش اومد ؟

یه مدت میگذره و بعدا خود نیرو های پلیس بهت اعلام میکنند که دوتا از ماشین هایی که گم کردی رو پیدا کردن و رو نقشه هم به شکل یه ماشین سفید معلوم میشه . میری اونجا و از اون دوتا باید یکی رو انتخاب کنی و 250 تا هم باید پیاده شی ولی خب باید صبر بدی .

خب پس چطوری ماشین خود مایکل همون کلاسیکه یکبار ترکید بعد دوباره جلوی خونش اومد ؟

مایکل صاحب اون ماشین هست و هر 3 شخصیت هم ماشین ها مخصوص خودشون رو دارند . برای اینکه ماشین رو همیشه داشته باشید اول اینکه باید یه گاراج بخرید و بعد هم ماشین رو خریداری کنید نه اینکه بدزدید .

البته یه راه دیگه برای نگه داشتن ماشین دزدی هست و اونم اینه که ماشین رو در خونه اتون پارک کنید ولی اگه از ماشین استفاده کردید و رتفی برای یه ماموریت دیگه ماشین پیداش نمیشه .

یه مدت میگذره و بعدا خود نیرو های پلیس بهت اعلام میکنند که دوتا از ماشین هایی که گم کردی رو پیدا کردن و رو نقشه هم به شکل یه ماشین سفید معلوم میشه . میری اونجا و از اون دوتا باید یکی رو انتخاب کنی و 250 تا هم باید پیاده شی ولی خب باید صبر بدی .

مایکل صاحب اون ماشین هست و هر 3 شخصیت هم ماشین ها مخصوص خودشون رو دارند . برای اینکه ماشین رو همیشه داشته باشید اول اینکه باید یه گاراج بخرید و بعد هم ماشین رو خریداری کنید نه اینکه بدزدید .

البته یه راه دیگه برای نگه داشتن ماشین دزدی هست و اونم اینه که ماشین رو در خونه اتون پارک کنید ولی اگه از ماشین استفاده کردید و رتفی برای یه ماموریت دیگه ماشین پیداش نمیشه .

من حدود 500 هزارتا ماشین خریدم ، همش گم شد .

کلاً با ماشین هایی که خرجشون می کنید مرحله نرید فقط در حد کوچه خودتون باهاش بچرخین :d

هر شخصيت بازي يك گاراژ داره كه در نقشه با آيكون خونه ي سبز رنگ مشخصه. ماشين رو وارد گاراژ كنيد و save كنيد.
يك SUV خفن خريدم و تيونينگش كردم، خدا كنه در GTA online بتونم نشونتون بدم!:d
بردمش در بيابون هاي بالاي نقشه، حس خفني بهم ميداد! اصلا طرف شهر نميرم، طبيعت يك چيزه ديگست لعنتي!:d

دوستان یک سوال چند روزه رفته رو مخم....چند روزه دیگه GTA Online ازاد میشه و میریم بازی اما یک سوال..توی بازی 16 نفر بیشتر نمیتونن بازی کنن؟؟ یا وقتی میری داخل بازی همه هستن ؟؟ اخه مپ به اون بزرگی با 16 نفر؟؟ همدیگرو گم میکنیم که :d

چند گرفتی شما ؟

دیجیتالی میگرفتی ارزون تر در میومد ... ;)

؟
من بازی را ۲۶۰ گرفتم.فیزیکی را گرفتم چون نقشه هم داشت:d
این بازی دومین بازی هست که همون حدودای روز عرضه گرفتم از چندین ماه قبل داشتم پول جور میکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or