Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
کسی اطلاع داره رو کنسول کجا میشه عکس هایی که با دوربین داخل گیم سان اندرس میگیریم رو ببینی؟ اول گیم گفت چجوری هست یادم رفته هر چی گشتم پیدا نکردم.

بعد آپدیت ها بازی بهتر شده؟ قابل تحمل شده؟ کسایی که بازی کردن نظرشونو بگن
اقا واقعا بازیش خوبه سخت نگیرید من الان سان اندریاس رو بازی مکنم واقعا تا الان مشکلی ندیدم...الان تو شهر سن فیرو هستم

چند روز اول که بازی عرضه شد و نمرات بازی منتشر نشده بودن دوستان به طرز وحشتناکی هایپ رو چسبونده بودن به سقف و با لذت بازی میکردن و عکسهای زیادی از داخل بازی میزاشتن اینجا جوری خوشحال بودن که انگار gta6 اومده .

ولی به محض دیدن نمرات کلا از این رو به اون رو شدن . اون لذتی که از بازی میبردن کنار گذاشته شد بعضیا بازی رو فروختن انتقادات به بازی سرازیر شد و ...

این نشون میده یه عده همه چیزشون شده نمره ، نمره بهشون میگه از یه بازی لذت ببر یا از این بازی لذت نبر . همونطور که گفتم تا قبل انتشار نمرات با چنان لذتی بازش میکردن و بعدش فقط انتقاد .

چند روز اول که بازی عرضه شد و نمرات بازی منتشر نشده بودن دوستان به طرز وحشتناکی هایپ رو چسبونده بودن به سقف و با لذت بازی میکردن و عکسهای زیادی از داخل بازی میزاشتن اینجا جوری خوشحال بودن که انگار gta6 اومده .

ولی به محض دیدن نمرات کلا از این رو به اون رو شدن . اون لذتی که از بازی میبردن کنار گذاشته شد بعضیا بازی رو فروختن انتقادات به بازی سرازیر شد و ...

این نشون میده یه عده همه چیزشون شده نمره ، نمره بهشون میگه از یه بازی لذت ببر یا از این بازی لذت نبر . همونطور که گفتم تا قبل انتشار نمرات با چنان لذتی بازش میکردن و بعدش فقط انتقاد .
دقیقا حرفتو قبول دارم
من به شخصه هچوقت به نمرات کاری نداشتم. هم از این بازی لذت بردم که دارن ازش بدی میگن و هم از سایبرپانک که ازش بدی میگن واقعا هردو عالی هستن
کلا تا خود فرد تچر به نکنه فایده نداره نباید به این صحبتها و نمرات توجهی کرد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ehsan M
بعدش فقط انتقاد .

درست می‌گید در جای خودش
به هر حال باگ ها با آپدیت ها رفع می‌شن،حتی همچین بازی بخاطر حساسیت هاش خیلی زودتر ، اما من واقعن نمی‌تونم درک کنم که چرا نباید بعد از این همه سال، یه شنای کاملن معمولی به 3&VC اضافه کنن یا اینکه مثلن نمی‌تونستن به 3 موتور اضافه کنن ؟! (در حالی که قبلن به liberty city stories که در واقع همون مپ 3 هست اضافه کرده بودن)

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

جسارتا بنظر این خاطره رو صرفا مغز شما ساخته صرفا! :-"
کافیه همین الان برید به صفحات قبل از انتشار نمرات تو همین تاپیک تا ری اکشن هارو ببینید. بجز عده قلیلی که قبل از عرضه، بعد از عرضه و بعد از انتشار نمرات بازی، همچنان قربون صدقش میرفتن، غالبِ کاربران بهت زده و دل شکسته دنبال میکردن تصاویر، اخبار و ویدئوهای بیرون اومده از این اثر هنری رو.
همه چیز رو به "نمره" ربط ندیم.. ضمن اینکه اون منتقدِ نمره دهنده و مخاطبین مظلومی که یوزر اسکور بازی رو 0.5 (!) کردن هم از فضا نیومدن و پدرگشتگی با *R ندارن..

در نهایت به شخصه که قطعا خروجی متاکریتیک و بازخورد عمومی گسترده رو ترجیح میدم به دیدگاه ممدقلی 14 ساله داخل سایت بوق بازی!

درست می‌گید در جای خودش
به هر حال باگ ها با آپدیت ها رفع می‌شن،حتی همچین بازی بخاطر حساسیت هاش خیلی زودتر ، اما من واقعن نمی‌تونم درک کنم که چرا نباید بعد از این همه سال، یه شنای کاملن معمولی به 3&VC اضافه کنن یا اینکه مثلن نمی‌تونستن به 3 موتور اضافه کنن ؟! (در حالی که قبلن به liberty city stories که در واقع همون مپ 3 هست اضافه کرده بودن)

شاید این سه گانه فقط یه پیش غذاعه ، gta6 میگن 2025 میاد پس اگر اینجوری باشه تا اونموقع چندین ریمستر دیگه باید عرضه بشه . هر سال یه ریمستر . gta 4 , red dead 1 , 2 و ... .
این سگانه هم اگر یگانه عرضه میشد انتظارات ازش خیلی بیشتر میشد .

شاید این سه گانه فقط یه پیش غذاعه ، gta6 میگن 2025 میاد پس اگر اینجوری باشه تا اونموقع چندین ریمستر دیگه باید عرضه بشه . هر سال یه ریمستر . gta 4 , red dead 1 , 2 و ... .
این سگانه هم اگر یگانه عرضه میشد انتظارات ازش خیلی بیشتر میشد .
با این پیش غذا همه ی اشتها ها کور شد

شاید این سه گانه فقط یه پیش غذاعه ، gta6 میگن 2025 میاد پس.

اگه یه آپدیت رایگان برای دارندگان نسخه‌ی اورجینال بود، بله حرف شما صحیح بود
اما اینکه به قیمت یک بازی جدید این سه گانه عرضه شده، پس انتظارات می‌ره بالا
پ‌ن: فراموش نکنید که نسخه‌ی definitive مافیا ۱ که هم عصر GTA 3 هست یک ریمیک کامل بود، اما این نسخه چی، هنوز تو 3&vc موقعی که تو آب می‌افتی باید بزنی تو سرت و بگی وامصیبتا ! یعنی کوچک ترین انتظار برآورده نشده !
پ‌ن2:می‌دونم شاید بگید که ریمیک مافیا هم که شنا رو اضافه نکردن ، ولی اون باز بهتره خودش تامی آنجلو رو در حالی که خیس شده بیرون میکشه ، حداقل نمی‌میری!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
یه چیزی که این بازی نشون داد این بود که دوران ریمستر و امتیازات آبکی داره تموم میشه! یواش یواش هم داره ارزش امتیازات یوزر ها از امتیازات منتقدا بیشتر میشه!
میدونم خیلیا امتیازای چرت و پرت مثل 0 یا 10 میدن ولی در اکثر مواقع دیدم بازیهایی که یوزر اسکور خوب داره واقعا خوبه!
خوبیش اینه همین روال داره میره سمت سینما و فیلم های آبکی مارول طور وسوپر هیرویی داره امتیازات بد میگیره که بهترین خبره

جسارتا بنظر این خاطره رو صرفا مغز شما ساخته صرفا! :-"
کافیه همین الان برید به صفحات قبل از انتشار نمرات تو همین تاپیک تا ری اکشن هارو ببینید. بجز عده قلیلی که قبل از عرضه، بعد از عرضه و بعد از انتشار نمرات بازی، همچنان قربون صدقش میرفتن، غالبِ کاربران بهت زده و دل شکسته دنبال میکردن تصاویر، اخبار و ویدئوهای بیرون اومده از این اثر هنری رو.
همه چیز رو به "نمره" ربط ندیم.. ضمن اینکه اون منتقدِ نمره دهنده و مخاطبین مظلومی که یوزر اسکور بازی رو 0.5 (!) کردن هم از فضا نیومدن و پدرگشتگی با *R ندارن..

در نهایت به شخصه که قطعا خروجی متاکریتیک و بازخورد عمومی گسترده رو ترجیح میدم به دیدگاه ممدقلی 14 ساله داخل سایت بوق بازی!
من خودم تایپیک اصلی بازی رو از صفحه اول دونبال کردم .شما ببین تا قبل از اینکه نمره ای منتشر بشه هیچ دلشکستگی و ناراحتی نبود همه با لذت از تجربشون از بازی تعریف میکردن . بعد که نمرات اومد یه عده ناراحت شدن و در کل خیلی ها با این بازی خاطره بازی میکنن و لذت میبرن و به نمره کار ندارن ولی بعضیام هستن که عزا گرفتن .

اگه یه آپدیت رایگان برای دارندگان نسخه‌ی اورجینال بود، بله حرف شما صحیح بود
اما اینکه به قیمت یک بازی جدید این سه گانه عرضه شده، پس انتظارات می‌ره بالا
پ‌ن: فراموش نکنید که نسخه‌ی definitive مافیا ۱ که هم عصر GTA 3 هست یک ریمیک کامل بود، اما این نسخه چی، هنوز تو 3&vc موقعی که تو آب می‌افتی باید بزنی تو سرت و بگی وامصیبتا ! یعنی کوچک ترین انتظار برآورده نشده !
پ‌ن2:می‌دونم شاید بگید که ریمیک مافیا هم که شنا رو اضافه نکردن ، ولی اون باز بهتره خودش تامی آنجلو رو در حالی که خیس شده بیرون میکشه ، حداقل نمی‌میری!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
این یک سه گانس و چند برابر مافیا گیمپلی داره البته مافیا هم ریمیک بود ولی خوب اگر اینم یکم قیمتش پایینتر بود مثلا ۴۰ دلار بهتر بود ولی با توجه به کار و وقتی که روی بازی انجام شده اپدیت رایگان برای بازی های اصلی هم معقول نیست و اینکه برند gta و مافیا قابل مقایسه نیست.

این یک سه گانس و چند برابر مافیا گیمپلی داره البته مافیا هم ریمیک بود ولی خوب اگر اینم یکم قیمتش پایینتر بود مثلا ۴۰ دلار بهتر بود ولی با توجه به کار و وقتی که روی بازی انجام شده اپدیت رایگان برای بازی های اصلی هم معقول نیست و اینکه برند gta و مافیا قابل مقایسه نیست.

نه آخه، من که نمی‌گم باید آپدیت رایگان می‌بود، همون بهتر که نسخه های اورجینال رو دست نزدن برای دارندگان قبلی ، منظورم اینه شما یه جوری میگی که این مثل یه پیش غذاست که انگار یه آپدیت رایگان بوده که خراب شده یا مثلن قیمت 20-30 دلار بوده نهایتن، مافیا ۱ رو هم فقط با GTA3 مقایسه کردم (شکی نیست برتر بوده مافیا ) که اومدن کامل ریمیک کردن بعد در مقابل با این ریمستر GTA بخوای مقایسه کنی، حتی یه شنای معمولی به 3&VC اضافه نکردن ! الآن بزرگ ترین و مهم ترین ارتقای
GTA 3 با نسخه‌ی اورجینال چیه ؟ اضافه شدن gps و مپ، که اون مپ هم در نسخه‌ی anniversary اضافه شده بود از قبل! فقط شیک تر شده این بار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or