Grand Theft Auto: The Ballad of G4y Tony

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان هم ميشه بازي كرد.
اين اپديت dashboard از طريق اينترنت هست. شما اگه با gta اپديت كردي بايد اونو پاك كني بعد اينو بريزي اواتار هم داره.
پس اقا لينك سايت xbox.com و لطف كنيد مه از سايت اصلي دانلود كنم ! همين داشبوردي كه 3 روز پيش آمد و ميخوام ! مرسي !

سلام بچه ها
من بازی رو خریدم گذاشتم اجرا نشد دادم میثم عزیز به 1.6.1 آپدیت کرد ولی بازم اجرا نمیشه قضیه چیه . کمک ؟
درایو هم benq هستش
منم درایوم benq ولی بازیو گرفتم هیچ مشکلی نداشت و سیو هم کردم
من نمیدونم ولی حالا با یه دیسک دیگه امتحان کن;)

سلام من بازی و با این دیسک اکتیو گرفتم اما الان که دیسک اکتیو رو میذارم یه play dvd میاد اونو میزنم بعد یه صفحه سفید میاد چرت پرت به زبانهایه مختلف نوشته بعد دیگه هیچ تغییری نمیکنه دیسک رو که در میارم اولا اصلا فرصت گذاشتن بازی نیست دومن وقتی میذارم مثل همون دیسک یه play dvd میاد اصلا اسم بازیو نمینویسه .

مشکل چیست کمکم کنید.

آخرین ویرایش:
آپدیت هم کردم بازم نشد.
ای بابا چه گیری کردیما
یکی از اساتید گفت که بخاطر اینکه قبلا فریمورم 1.1 بوده حالا مستقیم رفته به 1.6.1 بخاطر همینه که گیره
ولی اگر اول میرفت به 1.6 بعد میرفت به 1.6.1 حل بود .

سلام من بازی و با این دیسک اکتیو گرفتم اما الان که دیسک اکتیو رو میذارم یه play dvd میاد اونو میزنم بعد یه صفحه سفید میاد چرت پرت به زبانهایه مختلف نوشته بعد دیگه هیچ تغییری نمیکنه دیسک رو که در میارم اولا اصلا فرصت گذاشتن بازی نیست دومن وقتی میذارم مثل همون دیسک یه play dvd میاد اصلا اسم بازیو نمینویسه .

مشکل چیست کمکم کنید.

من 30 ثانیه هم میزارم بمونه اما باز اجرا نمیشه.

البته من دیسک اکتیو رو که در میارم بر میگرده به داشبرد

پس اقا لينك سايت xbox.com و لطف كنيد مه از سايت اصلي دانلود كنم ! همين داشبوردي كه 3 روز پيش آمد و ميخوام ! مرسي

خوب از همين لينكي كه هست دانلود كن دوستان تو صفحه ي قبل گزاشته بودن. لامصب 83 مگا بايته

من 30 ثانیه هم میزارم بمونه اما باز اجرا نمیشه.

البته من دیسک اکتیو رو که در میارم بر میگرده به داشبرد

درسته وقتی دیسک اکتیو در میاری بر میگرده توی داشبرد بدون این که دستگاهت را خاموش کنی سیدی بازی را بذار وبازی کن

من آپديت داشبورد رو از لينكي كه صفحه پيش گذاشته بودم گرفتم و خودم چك كردم بر روي بازي تيكن مشكلي نداشت بازي با هارد اجرا شد و save هم ميكنه.
چون gta اينجا هنوز نيومده براي اين بازي هنوز چك نكردم. در ضمن خواستم بگم كه اين لينك قابل اطمينانه...

دوستان من پست هارو خوندم و تا اینجا اینارو فهمیدم:
1-برای اجرای این بازی حتما باید 1.6 داشته باشی.
2-آپ دیت جدید رو هم داشته باشی.(این آپدیت حتما باید به وسیله ی فلش انجام بشه یا نه از لایو هم مشکلی نداره؟)
3-اکتیویت دیسک رو هم داشته باشی.
اینا کافیه؟:confused:
مرسی

آخرین ویرایش:
من اين بازي رو امروز گرفتم ولي هنوز دستم نرسيده.
اجراش كردم براتون دربارش مي نويسم.
از دوستانم در( همدان )اگه كسي اين بازي رو ميخواست بهم پيغام خصوصي بده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or