Grand Theft Auto: The Ballad of G4y Tony

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
بچه ها من این بازی رو دانلود کردم ( GTA :EPISODES FROM LIBERTY CITY ) از همین لینکهایی که دوستان زحمتشو کشیدن توی بخش دانلود بازی 360 گذاشته بودن ، الان باید چی کار کنم ؟ همه فایلها رو Extract کنم کپی کنم روی Dvd 9 ؟
آخه تا به حال بازی کپی نکردم خودم ، زیاد اطلاعاتی در این باره ندارم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
در ضمن اشاره کنم ، دستگاه رو به 1.60 ارتقا دادم ، درایو دستگاه هم Benq هستش . باید با دیسک بوت بزای رو اجرا کنم !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ راهنمایی لطفا
ممنون از لطف همگی

سلام
بچه ها من این بازی رو دانلود کردم ( GTA :EPISODES FROM LIBERTY CITY ) از همین لینکهایی که دوستان زحمتشو کشیدن توی بخش دانلود بازی 360 گذاشته بودن ، الان باید چی کار کنم ؟ همه فایلها رو Extract کنم کپی کنم روی Dvd 9 ؟
آخه تا به حال بازی کپی نکردم خودم ، زیاد اطلاعاتی در این باره ندارم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
در ضمن اشاره کنم ، دستگاه رو به 1.60 ارتقا دادم ، درایو دستگاه هم Benq هستش . باید با دیسک بوت بزای رو اجرا کنم !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ راهنمایی لطفا
ممنون از لطف همگی

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به لینک زیر برید و فرمور دستگاهتون رو به 1.61 ارتقاء بدید / بعد بدون نیاز به چیزی راحت بازی کنید:
http://tools.rastgo.com/sl/708

سلام
ممنون از لطف همگی

واسه رایت هم این تاپیک را بخون write کردن بازی X360 بر روی DVD9

اما اگه بخوام ساده بت بگم!

باید مرز بین دوتا لایه را بنویسی! و ایمیج را رایت کنی . اگر این کا را نکنی بازی اجرا نمیشه!

1- ابندا فایل را extract کن. یه فایل با نام iso توش میبینی!

بعد با برنامه agbox یا XDVDMulleter و یا به صورت دستی مرز بین دولایه یا همون فایل .dvd را درست میکنی (که خودم agbox را پیشنهاد میکنم چون هم آنلاین واست بررسیش میکنه هم اون مرز بین دوتا لایه را خودش میسازه)

بعد یه فایل .dvd یک کیلوباتی کنار ایمیج بازیت میاد!

اون را با برنامه Clone CD با سرعت 2.4 روی یه دیسک خوب (مثل T-gate - verbatim ) رایت کن و بزار توی کنسول و لذت ببر. فقط سرعت را فراموش نکنی که 2.4 بزاری!

موفق باشید همشهری

:eek: واقعا نمی دونم چی بگم جواب شما 10000000000000000000000000 بار در این تاپیک

گفته شده این بازی بر روی یک DVD 9 عرضه می شه مگه برای بازی کردن به هارد نیاز داریم
می دونم ولی همه می گفتن dlc هست پس گفتم حتما باید رو hard بریزمش.

من امروز بازی رو گرفتم دقیقا همون IV هستش فقط مراحلش عوض شده ولی در کل خیلی حال میده من بازی رو هارد ریختم و از توپخونه گرفتم و تبدیل شده از wave4 به wave3 هستش و هر دو نسخه درونش هست و من lost and damned رو بازی میکنم ولی هنوز تونی جون رو بازی نکردم وکلن نوشتم که دیگه سوال نپرسید چون همه چیز رو گفتم و دوس دارم کمکی به بچه های سایت کرده باشم

ببین همین الانم اگه آپدیت جدید ایکس باکس رو که پری شب رو لایو اومده بود رو بگیری این مشکلت حل میشه اگه لایو نمیری برو از سایت ایکس باکس دانلود کن بریز رو دستگاه
لينك دانلودشو ميگي ! بعد بگو چه جوري بريزم توش ! با فلش ميشه ؟ ممنون

لينك آپديت جديد براي دوستان عزيز:

http://www.hb-released.com/download/xbox360/Updates/2.0.8498.0+Avatar.rar

اين آپديت رو خودم تست كردم و جواب داد.
بعد از اينكه فايل رو دريافت كرديد با برنامه WNNRAR اكستركت كنيد و پوشه SYSTEM UPDATE رو روي يك سيدي رايت كنيد يا با فلش به دستگاه منتقل كنيد.

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :) :) :) :) :) :) :) :)

لينك آپديت جديد براي دوستان عزيز:

http://www.hb-released.com/download/xbox360/Updates/2.0.8498.0+Avatar.rar

اين آپديت رو خودم تست كردم و جواب داد.
بعد از اينكه فايل رو دريافت كرديد با برنامه WNNRAR اكستركت كنيد و پوشه SYSTEM UPDATE رو روي يك سيدي رايت كنيد يا با فلش به دستگاه منتقل كنيد.

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :) :) :) :) :) :) :) :)
اگه اينو بريزيم ديگه ميشه gta و باي كرد ؟ آواتر توشه ؟

اگه اينو بريزيم ديگه ميشه gta و باي كرد ؟ آواتر توشه ؟
الان هم ميشه بازي كرد.
اين اپديت dashboard از طريق اينترنت هست. شما اگه با gta اپديت كردي بايد اونو پاك كني بعد اينو بريزي اواتار هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or