hitman rocker
کاربر سایت
سلام
بچه ها من این بازی رو دانلود کردم ( GTA :EPISODES FROM LIBERTY CITY ) از همین لینکهایی که دوستان زحمتشو کشیدن توی بخش دانلود بازی 360 گذاشته بودن ، الان باید چی کار کنم ؟ همه فایلها رو Extract کنم کپی کنم روی Dvd 9 ؟
آخه تا به حال بازی کپی نکردم خودم ، زیاد اطلاعاتی در این باره ندارم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
در ضمن اشاره کنم ، دستگاه رو به 1.60 ارتقا دادم ، درایو دستگاه هم Benq هستش . باید با دیسک بوت بزای رو اجرا کنم !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ راهنمایی لطفا
ممنون از لطف همگی
سلام
بچه ها من این بازی رو دانلود کردم ( GTA :EPISODES FROM LIBERTY CITY ) از همین لینکهایی که دوستان زحمتشو کشیدن توی بخش دانلود بازی 360 گذاشته بودن ، الان باید چی کار کنم ؟ همه فایلها رو Extract کنم کپی کنم روی Dvd 9 ؟
آخه تا به حال بازی کپی نکردم خودم ، زیاد اطلاعاتی در این باره ندارم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
در ضمن اشاره کنم ، دستگاه رو به 1.60 ارتقا دادم ، درایو دستگاه هم Benq هستش . باید با دیسک بوت بزای رو اجرا کنم !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ راهنمایی لطفا
ممنون از لطف همگی
سلام، من هارد ندارم یعنی نمی تونم بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟
می دونم ولی همه می گفتن dlc هست پس گفتم حتما باید رو hard بریزمش.واقعا نمی دونم چی بگم جواب شما 10000000000000000000000000 بار در این تاپیک
گفته شده این بازی بر روی یک DVD 9 عرضه می شه مگه برای بازی کردن به هارد نیاز داریم
می دونم ولی همه می گفتن dlc هست پس گفتم حتما باید رو hard بریزمش.
اگه 1.61 كو بريزيم ميشه بازي و ريختتو هارد ؟
لينك دانلودشو ميگي ! بعد بگو چه جوري بريزم توش ! با فلش ميشه ؟ ممنونببین همین الانم اگه آپدیت جدید ایکس باکس رو که پری شب رو لایو اومده بود رو بگیری این مشکلت حل میشه اگه لایو نمیری برو از سایت ایکس باکس دانلود کن بریز رو دستگاه
اگه اينو بريزيم ديگه ميشه gta و باي كرد ؟ آواتر توشه ؟لينك آپديت جديد براي دوستان عزيز:
http://www.hb-released.com/download/xbox360/Updates/2.0.8498.0+Avatar.rar
اين آپديت رو خودم تست كردم و جواب داد.
بعد از اينكه فايل رو دريافت كرديد با برنامه WNNRAR اكستركت كنيد و پوشه SYSTEM UPDATE رو روي يك سيدي رايت كنيد يا با فلش به دستگاه منتقل كنيد.
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: