Grand Theft Auto: The Ballad of G4y Tony

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا ما اندکی گیج شده ایم!

کسی روشنمون نمیکنه؟

ما چندتا GTA IV داریم؟

این نسخه ها چین؟
grand theft auto liberty city

grand theft auto the blood of gay-tony

با هم فرق دارن؟

عرضه شدن؟

یه سری اصلاحات روی GTA انجام دادن یا یه نسخه منحصر به خودشون هستند با همه چیز متفاوت؟
ما یک gta iv داریم که براش 2 تا dlc یعنی محتوای قابل دانلود براش اومده که یکیش the lost and damend و دیگریش the ballad of g*y tony که این ها (یعنی این دو dlc) رو شرکت rockstargames توی یه dvd به نام gta iv episodes from liberty city عرضه کرده. ok?

ما یک gta iv داریم که براش 2 تا dlc یعنی محتوای قابل دانلود براش اومده که یکیش the lost and damend و دیگریش the ballad of g*y tony که این ها (یعنی این دو dlc) رو شرکت rockstargames توی یه dvd به نام gta iv episodes from liberty city عرضه کرده. ok?

ایو ول فکر کنم گرفتم چیه!

یعنی من فقط gta iv episodes from liberty city را بخرم. ( این دوتا را گیرم میاد he ballad of g*y tony و the lost and damend)

و یه سوال دیگه
دیسک این بازی جدیده را باید نصب کرد روی GTA IV قبلی . یا جداست؟

ایو ول فکر کنم گرفتم چیه!

یعنی من فقط gta iv episodes from liberty city را بخرم. ( این دوتا را گیرم میاد he ballad of g*y tony و the lost and damend)

و یه سوال دیگه
دیسک این بازی جدیده را باید نصب کرد روی GTA IV قبلی . یا جداست؟

نه نیازی نیست فقط همین دیسک کافیه اصلا درنگ نکن هر دوتا بازی بی نظیرند مخصوصا اگه جی تی ای اصلی رو بازی کرده بازی تموم کرده باشی از ارتباط این دوتا با اوون بازی مثل من عجیب ذوق میکنی :eek::eek::eek::biggrin1:

نه نیازی نیست فقط همین دیسک کافیه اصلا درنگ نکن هر دوتا بازی بی نظیرند مخصوصا اگه جی تی ای اصلی رو بازی کرده بازی تموم کرده باشی از ارتباط این دوتا با اوون بازی مثل من عجیب ذوق میکنی :eek::eek::eek::biggrin1:

آقا انقدر تحریک نکن!...:biggrin1::biggrin1::biggrin1: همین الان بلند میشم میرم میخرم!

من GTA IV عشقم بود! دوبار کامل تمومش کردم. بار دوم 23 ساعت پشت سرهم بازی کردم تا تمومش کردم. (کنسولم دیگه داشت لبخند میزد:biggrin1: ) (چشمام هم خواب شدیدی گرفته بودشون:biggrin1:)

من فعلا بالاد رو بازی میکنم خیلی باحاله میری پارتی هیکلت هم تو مبارزه ها خیلی توپه یه ماشین جدید شبیه لکس هست داره خیلی باحاله tv اش عجب باحاله

من بازی رو گرفتم :bash:
مشکل اینه که من بازی که inistall کردم بهد هنگام رفتن به داخل بازی میگه میخوای داشبرد رو update کنی منم زدم آره ! وقتی update شد دستگاه reset شد بعد وسطه لوگوی اول دوباره پرسید میخوای update کنی یا نه منم زدم باشه بعد که تموم میشه هی restart میکنه بعد دوباره پیغام update میاد ! کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک کنه یکی please

مشکل اینه که من بازی که inistall کردم بهد هنگام رفتن به داخل بازی میگه میخوای داشبرد رو update کنی منم زدم آره ! وقتی update شد دستگاه reset شد بعد وسطه لوگوی اول دوباره پرسید میخوای update کنی یا نه منم زدم باشه بعد که تموم میشه هی restart میکنه بعد دوباره پیغام update میاد ! کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــک کنه یکی

منم اين مشكل رو دارم . بايد هارد رو دربياري و بري تو بازي . كه اگه بازم مموري داشته باشي ميخواد update كنه ولي يه بار بگي نميخواد حله . اگه مموري نداشته باشي هم نميتوني save كني.
ولي ما كه خدا رو شكر ميكنيم حداقل ميتونيم بازي كنيم . مهم بازي كردنه.
بازي زيباست فقط همين كه نميشه بريزي رو هارد اعصاب خورد كن هستش.texture دير load كردنش ميره رو اعصاب. فعلا هم فقط lost and damend رو بازي ميكنم. راستي تو cutscene اول nikko هم داره از كنار خيابون رد ميشه
از مديران محترم هم خواهش دارم اسم تاپيك رو به GTA :EPISODES FROM LIBERTY CITY تغيير بدن چون ممكنه دوستان از هردو بازي سوالي چيزي داشته باشن.
ممنون

مشکل اینه که من بازی که inistall کردم بهد هنگام رفتن به داخل بازی میگه میخوای داشبرد رو update کنی منم زدم آره ! وقتی update شد دستگاه reset شد بعد وسطه لوگوی اول دوباره پرسید میخوای update کنی یا نه منم زدم باشه بعد که تموم میشه هی restart میکنه بعد دوباره پیغام update میاد ! کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک کنه یکی please
عزیز این مشکل برای منم برای اجرای Tekken پیش اومد ! راحتترین کار اینه که اخرین اپدیت 360 رو با PC دانلود کنی بعد بریزی تو دستگاه تا بازی بیاد وگرنه تا صبح هم اپدیت کنی با بازی تمومی نداره

بله .. متسفانه .:(
البته اول باید به 1.6 ارتقا بدی بعد میتونی از دیسک استفاده کنی

دوستان میگم کسانی که 1.51 دارن مشکلی با این wave 4 ندارن :confused:

و درسته که هر کسی که 1.6 داره ( تا امدن 1.61 ) با این wave 4 مشکل داره:confused:

نه هیچ مشکلی ندارند فقط در صورتی که درایو شون هم هیتاچی باشه.

بله .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or