پولُ مفت خرج نکنید کلا بهتره از حساب گروه پول بر ندارید تا بتونیم یه خونه بخریم.از شروین
سلام . از من وقت ورود به gta online ارور clude server میده . اینو میدونم این مشکل واسه همس و گاهی وقتا خوبه گاهی خراب . ولی نگاه کنید من اکانت social club دارم اصلا یه دونه عکسم نمی تونم بگیرم که وارد اکانتم بشه . همه بازی های راک استار اکانت social club منو میشناسن الا این gta . شما همه عکس میگیرید و وارد اکانتتون میشه . ولی از من وقتی رو دوربین کلیک میکنم ارور میده . اصلا بازی کردن آنلاین هیچی ، حداقل باید عکس بگیرم وارد بشه ، نمیشه ! خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان وقتی که وارد مولتیپلیر میخواهید بشوید این کار ها را قبلش انجام دهید ( خودم آنها را امتحان کردم )
اول وارد حالت داستانی یا تک نفره بشوید . سپس دکمه پایین را نگه دارید و RS را پایین دهید .
بعد صبر کنید تا وارد شود . اگر کاراکتری ساخته اید و ارور سرور های کلود راک استار را داد نه دکمه RETRY را بزنید نه کاراکتر جدید بسازید .
برگردید تو تک نفره و از منوی START گزینه ONLINE را انتخاب کنید . از اینجا هم امتحان کنید باز هم نشد تلاش کنید به همین شکل.
خود راک استار توی بازی پیام میده ( قبل از ورود به بازیه چند نفره ) که از همین راه بروید.
من خودم دیروز با سرگروه بازی کردم ....
متاسفانه مال یک سری واقعا پاک شدند ! و مجبورید از اول شروع کنید !این راه رو کلی تکرار کردم نشد که نشد!
متاسفانه مال یک سری واقعا پاک شدند ! و مجبورید از اول شروع کنید !