A AloneKing کاربر سایت May 27, 2014 #256 نوشته شده توسط METRO_2034: من وصل میشم. ولی بعدش همه خارجی ها پرت میشن بیرون از بازی و فقط من میمونم توی بازی. قبلا اینجور نبود ماله همین نته اینجوریه فقط ؟ بیشتر... session رو تغییر بدید درست میشه
نوشته شده توسط METRO_2034: من وصل میشم. ولی بعدش همه خارجی ها پرت میشن بیرون از بازی و فقط من میمونم توی بازی. قبلا اینجور نبود ماله همین نته اینجوریه فقط ؟ بیشتر... session رو تغییر بدید درست میشه
Mini3oy WikiVB سابق کاربر سایت May 28, 2014 #257 دوستانی که GTA Online زیاد میاید منو اد کنید با هم بریم : Spid3r Shadow
Alone-Ghost کاربر سایت May 29, 2014 #258 دوستان من رو هم اد کنید GT:VaHIDKING746 Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
X xbla کاربر سایت May 30, 2014 #259 من ديدم بعضي ها بهم بدون ماشين F**K نشون ميدن :d دكمش چيه ؟ ديدم بعضي وقت ها هم ميرقصن اگر ميشه دكمه اون رو هم بگين ممنون
من ديدم بعضي ها بهم بدون ماشين F**K نشون ميدن :d دكمش چيه ؟ ديدم بعضي وقت ها هم ميرقصن اگر ميشه دكمه اون رو هم بگين ممنون
Mini3oy WikiVB سابق کاربر سایت May 30, 2014 #260 دوستان توی آپدیت جدید وقتی افراد تحت تعقیب رو میکشیم پول نمیده یه ارور میده : yor mental state level ... قضیه چیه ؟ نوشته شده توسط xbla: من ديدم بعضي ها بهم بدون ماشين F**K نشون ميدن :d دكمش چيه ؟ ديدم بعضي وقت ها هم ميرقصن اگر ميشه دكمه اون رو هم بگين ممنون بیشتر... شما تو خیابون هرجا بودی کلید back رو همون که کنار کلید پاور دسته هست یه لحظه نگه دار یه منو میاد برو روی action و فعالیت مورد نظرتو انتخاب کن و A رو بزن تا انجام بده برای اینکه فعالیت رو مستمر انجام بده دستت رو روی A نگه دار
دوستان توی آپدیت جدید وقتی افراد تحت تعقیب رو میکشیم پول نمیده یه ارور میده : yor mental state level ... قضیه چیه ؟ نوشته شده توسط xbla: من ديدم بعضي ها بهم بدون ماشين F**K نشون ميدن :d دكمش چيه ؟ ديدم بعضي وقت ها هم ميرقصن اگر ميشه دكمه اون رو هم بگين ممنون بیشتر... شما تو خیابون هرجا بودی کلید back رو همون که کنار کلید پاور دسته هست یه لحظه نگه دار یه منو میاد برو روی action و فعالیت مورد نظرتو انتخاب کن و A رو بزن تا انجام بده برای اینکه فعالیت رو مستمر انجام بده دستت رو روی A نگه دار
VICE Gold User Jun 4, 2014 #261 آقا من مشکل کانکت شدن دارم یه 4 ماهی میشه میواستم بدونم چه طور حل میشه اینجا زده ولی من زیاد سر در نیوردم https://support.rockstargames.com/h...sing-connection-to-online-games-empty-lobbies لطفآ یکی راهنمای کنه این مشکل پورت و چه طوری میشه حل کرد
آقا من مشکل کانکت شدن دارم یه 4 ماهی میشه میواستم بدونم چه طور حل میشه اینجا زده ولی من زیاد سر در نیوردم https://support.rockstargames.com/h...sing-connection-to-online-games-empty-lobbies لطفآ یکی راهنمای کنه این مشکل پورت و چه طوری میشه حل کرد
M masoud222 کاربر سایت Jun 25, 2014 #264 ما رو هم ادد کنید Masoud07 Sent from my LT26ii using Tapatalk
A abk کاربر سایت Jun 26, 2014 #265 ما رو هم ادد کنید ali6007 - - -ویرایش - - - دوستان قضیه اون(فک کنم) dlc ها که میاد (high life و bump in the bech و ...)چیه؟من دو تا رو دانلود کردم فرقی نکرد باید دانلود بشه یا نه؟
ما رو هم ادد کنید ali6007 - - -ویرایش - - - دوستان قضیه اون(فک کنم) dlc ها که میاد (high life و bump in the bech و ...)چیه؟من دو تا رو دانلود کردم فرقی نکرد باید دانلود بشه یا نه؟
HPB کاربر سایت Jun 26, 2014 #266 نوشته شده توسط abk: ما رو هم ادد کنید ali6007 - - -ویرایش - - - دوستان قضیه اون(فک کنم) dlc ها که میاد (high life و bump in the bech و ...)چیه؟من دو تا رو دانلود کردم فرقی نکرد باید دانلود بشه یا نه؟ بیشتر... بهتره همه رو دانلود کنید چند تا آپارتمان به بازی اضافه می کنه و چندتا ماشین و موتور و چنتا ماموریت و...اضافه می کنه
نوشته شده توسط abk: ما رو هم ادد کنید ali6007 - - -ویرایش - - - دوستان قضیه اون(فک کنم) dlc ها که میاد (high life و bump in the bech و ...)چیه؟من دو تا رو دانلود کردم فرقی نکرد باید دانلود بشه یا نه؟ بیشتر... بهتره همه رو دانلود کنید چند تا آپارتمان به بازی اضافه می کنه و چندتا ماشین و موتور و چنتا ماموریت و...اضافه می کنه
A abk کاربر سایت Jun 26, 2014 #267 اگه دانلود نکنیم بازی نمیشه؟؟؟برا من هر کار میکنم دوباره صفحه دانلود اینا رو میاره!!!!!!! - - -ویرایش - - - هیچ جا هست کامل توضیح داده باشه.
اگه دانلود نکنیم بازی نمیشه؟؟؟برا من هر کار میکنم دوباره صفحه دانلود اینا رو میاره!!!!!!! - - -ویرایش - - - هیچ جا هست کامل توضیح داده باشه.
AMIRREZA-GAME کاربر سایت Jun 26, 2014 #268 نوشته شده توسط abk: اگه دانلود نکنیم بازی نمیشه؟؟؟برا من هر کار میکنم دوباره صفحه دانلود اینا رو میاره!!!!!!! - - -ویرایش - - - هیچ جا هست کامل توضیح داده باشه. بیشتر... نه داداش ببین باید تمام پک هارو دانلود کنی تا بتونی بازی کنی
نوشته شده توسط abk: اگه دانلود نکنیم بازی نمیشه؟؟؟برا من هر کار میکنم دوباره صفحه دانلود اینا رو میاره!!!!!!! - - -ویرایش - - - هیچ جا هست کامل توضیح داده باشه. بیشتر... نه داداش ببین باید تمام پک هارو دانلود کنی تا بتونی بازی کنی
Grand TA کاربر سایت Jun 27, 2014 #270 نوشته شده توسط Amir-GT: حتما بايد گلد مببرشيپ باشيم؟ بیشتر... بله حتما باید اکانتتون گلد باشه تا بتونین وارد gta online بشین Sent from my iPad using Tapatalk HD
نوشته شده توسط Amir-GT: حتما بايد گلد مببرشيپ باشيم؟ بیشتر... بله حتما باید اکانتتون گلد باشه تا بتونین وارد gta online بشین Sent from my iPad using Tapatalk HD