N nabi1 کاربر سایت Aug 30, 2014 #301 سلام به همگی ... دوستان من میخواستم GTA online بازی کنم ولی وقتی ازم میپرسه میخوای آپدیت هارو دانلود کنی و بعد از اون میزنم yes یه Alert میاد میگه : online services is disabled on your account ممنون میشم کمک کنید ... با تشکر ...
سلام به همگی ... دوستان من میخواستم GTA online بازی کنم ولی وقتی ازم میپرسه میخوای آپدیت هارو دانلود کنی و بعد از اون میزنم yes یه Alert میاد میگه : online services is disabled on your account ممنون میشم کمک کنید ... با تشکر ...
F fettel کاربر سایت Aug 31, 2014 #302 دوستان ما هم هستیم GT:alicracker rockstar social club:aliuslover
N nabi1 کاربر سایت Sep 2, 2014 #305 چرا هر وقت میام کسی نیس ؟ کرو 900 ممبر داره من فقط 4 - 5 تا عضو دیدم ...
aryan1 کاربر سایت Oct 12, 2014 #307 نوشته شده توسط nabi1: چرا هر وقت میام کسی نیس ؟ کرو 900 ممبر داره من فقط 4 - 5 تا عضو دیدم ... بیشتر... منم براي همين عضو گروه IGN شدم. خيلي خلوته (با اينكه ١٠٠٠ ممبر داره) Subscribe to my youtube channel : aryan namavar
نوشته شده توسط nabi1: چرا هر وقت میام کسی نیس ؟ کرو 900 ممبر داره من فقط 4 - 5 تا عضو دیدم ... بیشتر... منم براي همين عضو گروه IGN شدم. خيلي خلوته (با اينكه ١٠٠٠ ممبر داره) Subscribe to my youtube channel : aryan namavar
M mohsen3368 کاربر سایت Feb 22, 2015 #315 - - -ویرایش - - - چرا ماشینهای درست حسابیو نمیتونم ببرم تو گاراژ؟ لولم 24 هستش ترخدا راهنمایی کنید. چطوری یه پوله درست حسابی درارم.
- - -ویرایش - - - چرا ماشینهای درست حسابیو نمیتونم ببرم تو گاراژ؟ لولم 24 هستش ترخدا راهنمایی کنید. چطوری یه پوله درست حسابی درارم.