Grand Theft Auto IV | Xbox 360

قضیه این AA چیه؟

دوسته عزیز به ساده ترین حالت ممکن میگم که AA به این میگن:
وقتی به لبه بدن با یه میله یا یه سایه یا لبه هرچی که تو گیم نگاه میکی
هرچی صاف تر باشه AA بهتر هست و هر چی بریده بریده و دنده دنده
باشه AA بازی ضعیف و بد هست

تو این بازی هم وقتی داری از زیره یه پل رد میشی اگر به سایش که رو زمین افتاده دقت کنی متوجه میشی که لبه صافی نداره و تو خطی که باید صاف باشه یه شکستگی هایه ریزی میبینی این همون AA هست

چقدر ساده ترین گفتم:biggrin1:

منم بازی رو گرفتم . در کل بازی عالیه فقط چند تا مشکل داره :( :
1 - AA بازی که اصلا بنظر من خوب نیست و سایه ها تو ذوق میزنن .
2 - دیر لود شدن تکسچر ها که واقعا تو ذوق میزنه ، مثلا من تو بعضی از خیابون ها اصلا جاده نمیبینم و فقط دارم زیر زمین رو میبینم . تو هر منطقه باید چند لحظه واستی ( 1 یا 2 دقیقه ) تا تکسچر هاش لود بشه .

فقط همین

اتمسفر بازی فوق العاده طبیعی هست و همینطور رفتار مردم . مثل ایران وقتی با یکی از راننده ها تصادف کنید و اون حال دعوا داشته باشه بقیه ماشین ها هم وای میستن و اونایی که اهل دعوان میریزن سرتون . همه مردم زندگی روزمره خاص خودشونو دارن . اینارو در 20 مین بازی فهمیدم . فردا سعی میکنم عکس هم بزارم و کامل از خصوصیاتش بگم

2 - دیر لود شدن تکسچر ها که واقعا تو ذوق میزنه ، مثلا من تو بعضی از خیابون ها اصلا جاده نمیبینم و فقط دارم زیر زمین رو میبینم . تو هر منطقه باید چند لحظه واستی ( 1 یا 2 دقیقه ) تا تکسچر هاش لود بشه .

کسه دیگه هم چنین مشکلی داره؟ پس چرا این مشکلاتی که شماها میگین من ندارم؟ :confused:

کسه دیگه هم چنین مشکلی داره؟ پس چرا این مشکلاتی که شماها میگین من ندارم؟ :confused:
آقا رضای عزیز شما دستگاتون uc هست ؟ درایوتون چیه و دیسکتونو از کجا خریدید ؟ من فکر نمی کنم این مشکل طبیعی باشه چون اگه واقعا بازی اینطوری باشه بعیده سایتی مثل ign بهش 10 بده . احتمالا مشکل از iso باید باشه یا دیسک .

اصلا و ابدا چنین مشکلی من هم ندارم همون دفعه اول که لود میشه همه تکسچزها کاملا لود شدن ولی یه همچین مشکلی تو mass effect داشتم ولی تو این اصلا دستگاه من uc هستش و باری ره هم رو ورباتیم گرفتم اینطور بازی ها ارزشش رو داره که رو بهترین دیسک تهیه ش کنید

برای همه XBOX 360 دارا در تمام جهان این مشکل وجود داره ولی نه دیگه 1 یا 2 دقیقه! , نهایتا 5 - 6 ثانیه اونم بیشتر در درخت ها.
درسته ، دیسک من ridata هست و چون میخواستم زودتر بازی رو تهیه کنم مجبور شدم به یکی از فروشنده های شهر بگم برام با بارش بیاره . من اصلا بعد از رد کردم یک خیابون چیزی به نام خیابون دیگه ندارم و روی هوا هستم ! کلی باید صبر کنم تا خیابون لود بشه بصورت تار ، بعدش شفاف بشه بعد بشه جاده ! و همینطور خونه ها و درخت ها . سایه ها هم خیلیییییی مربعی شکل هستن و کلا جو خیلی خرابی داره بازی . من فکر کنم به احتمال خیلی زیاد مشکل باید از دیسک باشه . منم کنسولم uc هست .

دقیقا به جنس دیسک خیلی ربط داره چون تمام اطلاعات باید از دیسک خونده بشه و به بازی منتقل بشه.من روی T-Gate گرفتم و مشکلی هم ندارم.
...........................
این بازی هنوز نیومده Cheat هاش اومده!
Weapons tier 1 Press R1, L2, R2, L1, Up, Down, Left, Right, Up.

Weapons tier 2 Press R1, L2, R2, L1, Right, Down, Left, Up, Right, Down, Left, Up

Weapon tier 3 Press R1, L2, R2, L1, Right, Down, Left, Up, Right, Down, Left, Up, Right(2)

Run quickly Press R1(2), Left, Right, L2, Square, Triangle, L1, Circle

Never die Press R1, Circle(2), L2, R2, Triangle, X, L1, Right

Health Press R1, L1, L2, Square, R2, Left, Right, Left, Right

Money Press Up, Down, L1, L2, Left, Right, R1, R2, Square​
.........................
یک نفر خواهشا Cheat های بالا رو امتحان کنه و به ما هم نتیجه رو بگه.

آخرین ویرایش:
آقا ببخشید من میپرم وسط ولی به احنمال زیاد دوستانی که مشکل دیر لود شدن تکستچرها رو دارن ، موقع کپی خور شدن کنسولشون درایوشون رو سرعتهای پایین مثلا 5 یا 8 تنظیم شده احتمالا. چون تا جایی که من میدونم مثلا نکست جن اینا رو 5x ست میکنن و خیلی های دیگه بخاطر دلایلی که خودشون دارن رو 8x تنظیمش میکنن. در حالی که سرعت استاندارد درایو 360 روی 12x هست و من هم به همین 12 اعتقاد دارم.
وگرنه امکان نداره رو حالت استاندارد و بعد از این همه ماه تست و اینا، یک شرکت گیمش رو اینطوری بده بیرون!

یکی از دوستان در صفحات قبل نوشته بود که برای تاکسی سوار شدن باید کلید LB رو نگه داریم تا نیکو سوت بزنه و بعد Y رو بزنیم تا سوار بشه . ولی من هر کاری میکنم نمیشه ! یعنی سوت نمیزنه!!!!!! لطفا راهنماییم کنید ؟؟؟ ( تاکسی تو خیابان داره راه میره میشه نگهش داشت یا باید حتما پارک باشه ؟؟؟ )
راستی با موبایل ( یا تلفن ) نمیشه تاکسی خبر کرد ؟؟؟؟
==============================
چقدر این بازی باحاله دم خود پرداز بانک بریم میتونیم مبلغی که تو حسابمون هست رو ببینیم !!

دقیقا به جنس دیسک خیلی ربط داره چون تمام اطلاعات باید از دیسک خونده بشه و به بازی منتقل بشه.من روی T-Gate گرفتم و مشکلی هم ندارم.
...........................
این بازی هنوز نیومده Cheat هاش اومده!
Weapons tier 1 Press R1, L2, R2, L1, Up, Down, Left, Right, Up.

Weapons tier 2 Press R1, L2, R2, L1, Right, Down, Left, Up, Right, Down, Left, Up

Weapon tier 3 Press R1, L2, R2, L1, Right, Down, Left, Up, Right, Down, Left, Up, Right(2)

Run quickly Press R1(2), Left, Right, L2, Square, Triangle, L1, Circle

Never die Press R1, Circle(2), L2, R2, Triangle, X, L1, Right

Health Press R1, L1, L2, Square, R2, Left, Right, Left, Right

Money Press Up, Down, L1, L2, Left, Right, R1, R2, Square​
.........................
یک نفر خواهشا Cheat های بالا رو امتحان کنه و به ما هم نتیجه رو بگه.

من رو 360 امتحان کردم و کار نکرد ( یکیشون رو البته که حفظ بودم ! ) ولی ممکن هست روی PS3 کار کنه، اصلا دکمه ها رو با دسته ی PS3 داده.

من رو 360 امتحان کردم و کار نکرد ( یکیشون رو البته که حفظ بودم ! ) ولی ممکن هست روی PS3 کار کنه، اصلا دکمه ها رو با دسته ی PS3 داده.

:eek::eek: اینارو چطوری روی 360 زدی . خو اگه رمزی داری بگو بچه ها استفاده کنن حال کنن . اما استفاده نکردنش بهتره چون جذابیت بازی میپره . فکر کن نیکو مثل cj پرواز کنه :sick::sick::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or