نمیدونم احساس میکنم بازی نسبت GTA:SA فقط فرقش توی هواپیما نیست خیلی ناقص تره که میخوره تو ذوق ادم.
من هنوز زیاد نرفتم جلو ولی امیدوارم جلوتر که میرم اینارو ببینم:
1_موتور پلیس که تاحالا یه دونه هم ندیدم
2_جالبترین وسیله توی SA یعنی دوچرخه
3_گواهینامه رانندگی_مجوز پرواز_مجوز قایقرانی که توی SA برای هر کدومشون باید میرفتی کلاس.
فعلا هم تمام مغازه هایی که میرم به غیر اونایی که توی نقشه هستن میرم بستس
وقتی دستگیر بشی ازدم دراداره پلیس ادامه بازی میاد ویه مقدار هم ازپولت رو باید رشوه بدیمن چند تا سوال دارم:
نيكو ميتونه شنا كنه؟
وقتی بميره چي ميشه؟(يعني ميره دم در بيمارستان يا يك جور ديگست؟)
وقتي دستگير بشه چي ميشه؟(دقيق بگيد؟)
حالا فعلا همينها رو بگيد تا سوالات بعدي!!
راستی اينقدر از بازی تعريف نكنيد نميگيد يكی پی سی باز بياد بخونه (بد بخت ميشه!!):laughing:
شنا میکنه ولی دیگه زیرابی نمیره.بمیری هم سر از بیمارستان در میاری.آقا تا حالا كسي تو بازی نمرده !! يا نپريده تو آب ببينه چي ميشه خوب بگيد ديگه!!!
دستگاهم j هست با درایو samsung دیسک aone هست و از maxgame گرفتم.آقا رضای عزیز شما دستگاتون uc هست ؟ درایوتون چیه و دیسکتونو از کجا خریدید ؟ من فکر نمی کنم این مشکل طبیعی باشه چون اگه واقعا بازی اینطوری باشه بعیده سایتی مثل ign بهش 10 بده . احتمالا مشکل از iso باید باشه یا دیسک .
نمیتونی چنین کاری بکنی...اقا چجوری میشه اهنگهایی رو که تو هارد 360 داریم میتونیم از رادیو ماشین
گوش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا ببخشید من میپرم وسط ولی به احنمال زیاد دوستانی که مشکل دیر لود شدن تکستچرها رو دارن ، موقع کپی خور شدن کنسولشون درایوشون رو سرعتهای پایین مثلا 5 یا 8 تنظیم شده احتمالا. چون تا جایی که من میدونم مثلا نکست جن اینا رو 5x ست میکنن و خیلی های دیگه بخاطر دلایلی که خودشون دارن رو 8x تنظیمش میکنن. در حالی که سرعت استاندارد درایو 360 روی 12x هست و من هم به همین 12 اعتقاد دارم.
وگرنه امکان نداره رو حالت استاندارد و بعد از این همه ماه تست و اینا، یک شرکت گیمش رو اینطوری بده بیرون!
دیسک شما چیه ؟من هم مشکل تکسچر رو دارم!
کنسول من uc و درایو benque هست.میتونم خودم سرعت رو به 12 برسونم؟