Grand Theft Auto IV | Xbox 360

سامسونگ مطلقا با بازی مشکلی نداشته، تا جایی که من از توی این تاپیک فهمیدم بیشتر هیتاچی مشکل داشته و کمی هم بنکیو.
راستی اگر بازی رو اریجینال خریدید، توجه کنید که مال ماه می یا جوئن نباشه چون توی GTAF اون زمانایی که بازی اول اومده بود خیلیها با دیسک نسخه ی X360 که همون روز عرضه خریده بودن تا یکی دو هفته بعد، مشکل داشتن که مشکلشون حل هم نشد. البته ریجن U/C.(همه یک کسایی که شکایت داشتن از همین منطقه بودن)

من روی همه ی درایوها این مشکلو دیدم ... سامسونگ ، بنکیو و هیتاچی ولی ظاهرا روی سامسونگ کمتر بوده و روی بنکیو بیشتر از همه .

مال خودم بنکیو هست و مشکل نداره و مال دوستم سامسونگ و مشکل دار ، با 1 دیسک هم امتحان کردم.

دوستان میشه از جایی ضد گلوله خرید؟ یه راهنمایی بکنید لطفا. مرسی
منظورت از ضد گلوله لباس های ضد گلوله(هر چی فکر کردم اسمش یادم نیومد)
اگر منظورت این باشه از اونجایی که تو نقشه علامت تفنگ داره)تفنگ فروشی(:biggrin1:

منظورت از ضد گلوله لباس های ضد گلوله(هر چی فکر کردم اسمش یادم نیومد)
اگر منظورت این باشه از اونجایی که تو نقشه علامت تفنگ داره)تفنگ فروشی
آره منظورم همونه. 1بار رفتم ولی مثل اینکه تمام کرده بود گفت برو فردا اول وقت بیا:دی
متشکر بابت راهنمایی

آره منظورم همونه. 1بار رفتم ولی مثل اینکه تمام کرده بود گفت برو فردا اول وقت بیا:دی
متشکر بابت راهنمایی
بعضی وقتا توی GTA موخوای یه چیزی بخری با توجه به ساعت مغازه تعطیله که البته به ندرت همچین مسئله ای اتفاق می افته
پ.ن: چون تقاضای این جلیقه ها توی شهر زیاده شما صبح زودتر برو تا فروشنده شرمندتون نشه :biggrin1:

سلام بچه ها اخر بازي موندم نميدونم چه كنم ؟ نخندينا:biggrin1:
من ترجيح دادم revenge انتخاب كنم و باقي ماجرا رو هم كه ميدونيد چي ميشه حالا اگه اشتباه نكنم رفتم كه از jimmy انتقام kate بگيرم همون كازينوي قديمي .
وقتي تمام محافظ هارو ميكشم بايد سريع بپرم پشت موتور سيكلت ولي تا من ميام اينكار بكنم يارو فرار كرده
يكي لطف كنه بگه من اينجارو دقيقا چيكار كنم ؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or