hossein_nfs
کاربر سایت
جلیقه رو نگفتی بهش![]()
ممنون گرفتم باید چکار کنم ..
این خون هست (نیم دایره سبزه) نمیشه یک کاری کرد که کامل سبز بشه..؟ یعنی از تمام جانت استفاده کنی..؟
در حالت عادی، 61% پایان مراحل داستانیه. اگر مراحل داستانی تموم نشده و تیتراژ پایانی رو ندیدید، وضعیت کاملتون رو بگید و اینکه آخرین مرحله ای که تموم کردید چی بوده.تو 61 درصد دیگه هیچ ماموریتی نمیده .چیکار کنم 1 به همه هم زنگ زدم!
چیکار کنم؟
در حالت عادی، 61% پایان مراحل داستانیه. اگر مراحل داستانی تموم نشده و تیتراژ پایانی رو ندیدید، وضعیت کاملتون رو بگید و اینکه آخرین مرحله ای که تموم کردید چی بوده.
دختر یکی از مافیای شهر بود، میدادیمش به دوست پسرش.اگه اشتباه نکنم ، یه ماموریتی بود که یه دختری رو زندانیش میکردیم بعد یه عکس ازش میگرفتیم بعد اونو به پدرش بود ( چیکارش بود رو درس نمیدونم.:biggrin1تحویل میدادیم بعد هم که درگیری پیش میومد و ......
حالا بعد از اون دیگه ماموریتی نمیده!
دسته شما درد نکنه مرحله رو رد کردم .. رفتم یک جلیغه گرفتم و ترتیب همشون رو دادم..:biggrin1:
الان مرحله که تمام شد هیچ خبری از ماموریت دیگه نیست ..!! هرچی به یارو دیمتری زنگ میزنم بازم هیچ اتفاقی نمیوفته.!!!
بعد این اسلحه کلاشینکف رو که نمیگزاره بخرم ..!!!
pleaseیه سوال:
من مرحله آخر بازی رو تموم کردم,همونی که با قایق هلکوپترو تعقیب می کنه بدش از زیر هلکوبترو می گیره و از این داستانا
الان هم 72درصد و story compelete هستم
چند روزه بعد از اون مرحله آخر تو خیابونا می چرخم ولی کسی زنگ نمی زنه بگه خرت به چند منه?
به هرکی هم زنگ میزنم میره رو پیغامگیر
من چیکار کنم?
برم دنبال کفتر بازیم ?
همه mail هارو هم جواب دادم