همونطور که حسین جان هم اشاره کرد تو تمام ماموریت ها باید جلیقه بپوشی تا بتونی ردشون کنی
و در صورتی که جلیقه بپوشی اون نصف بقیه دایره جونت آبی میشه
که نصفش سبز هست که میزان سلامتیت هستش و نصف بقیش جلیقه ضد گلولت که آبی هستش و درصد سالم بودن اون را نشون میده
در حالت عادی، 61% پایان مراحل داستانیه. اگر مراحل داستانی تموم نشده و تیتراژ پایانی رو ندیدید، وضعیت کاملتون رو بگید و اینکه آخرین مرحله ای که تموم کردید چی بوده.
در حالت عادی، 61% پایان مراحل داستانیه. اگر مراحل داستانی تموم نشده و تیتراژ پایانی رو ندیدید، وضعیت کاملتون رو بگید و اینکه آخرین مرحله ای که تموم کردید چی بوده.
اگه اشتباه نکنم ، یه ماموریتی بود که یه دختری رو زندانیش میکردیم بعد یه عکس ازش میگرفتیم بعد اونو به پدرش بود ( چیکارش بود رو درس نمیدونم.:biggrin1 تحویل میدادیم بعد هم که درگیری پیش میومد و ......
حالا بعد از اون دیگه ماموریتی نمیده!
اگه اشتباه نکنم ، یه ماموریتی بود که یه دختری رو زندانیش میکردیم بعد یه عکس ازش میگرفتیم بعد اونو به پدرش بود ( چیکارش بود رو درس نمیدونم.:biggrin1 تحویل میدادیم بعد هم که درگیری پیش میومد و ......
حالا بعد از اون دیگه ماموریتی نمیده!
دختر یکی از مافیای شهر بود، میدادیمش به دوست پسرش.
الان اگر هیچ مرحله ی دیگه ای نباشه، صبر کنید تا رومن تلفن کنه تا برید به عروسیش. تقریبا باید یک روز از اجرای آخرین مرحله بگذره.
یه سوال:
من مرحله آخر بازی رو تموم کردم,همونی که با قایق هلکوپترو تعقیب می کنه بدش از زیر هلکوبترو می گیره و از این داستانا
الان هم 72درصد و story compelete هستم
چند روزه بعد از اون مرحله آخر تو خیابونا می چرخم ولی کسی زنگ نمی زنه بگه خرت به چند منه?
به هرکی هم زنگ میزنم میره رو پیغامگیر
من چیکار کنم?
برم دنبال کفتر بازیم ?
همه mail هارو هم جواب دادم