Grand Theft Auto IV | Xbox 360

یه سوال داشتم، وسطای بازی پلیس منو گرفت و همه اسلحه ها و غیره رو از دست دادم، حالا هر ماموریتی که میرم همه میریزن سرم با تفنگ بهم شلیک میکنن، منم فقط مشت دارم. رفتم به مغازه اسلحه فروشی اونم بسته بود. میدونید چکار باید بکنم؟

یه سوال داشتم، وسطای بازی پلیس منو گرفت و همه اسلحه ها و غیره رو از دست دادم، حالا هر ماموریتی که میرم همه میریزن سرم با تفنگ بهم شلیک میکنن، منم فقط مشت دارم. رفتم به مغازه اسلحه فروشی اونم بسته بود. میدونید چکار باید بکنم؟
احتمالا نصفه شب رفتی
یا باید صبر کنی یا اینکه بری سراع یه مغازه دیگه
پ.ن: روش غیر حرفه‌ای هم هست که استفاده از چیته:baby::baby::baby:

اقا 10 کامل واقعا حق این بازی بود حتما به دوستان توصیه میکنم بازیرو تموم کنید اخرش هم خیلی باحال بود هیچوقت اخر این بازیرو یادم نمیره که رومن میگه ما موفق شدیم ولی نیکو ناراحته .....
تو اخر بازیها من فقط با چند تا بازی حال کردم darkness /devil may cry 4 /gta 4

آخرین ویرایش:
چطور میشه دختر سوار کنی من 1 بار تونستم انجام بدم یعنی شانسی شد رفتم تو پیاده رو بعد بوق زدم یهو نوشت LB رو بزنید منم نخونده زدم بعد دختره که داشت راه میرفت اومد سوار ماشین شد بعدا هر کاری کردم یکی رو سوار کنم نشد چیکار باید کنم ممنون اگه کامل جواب بدین;)

وا چه حرفا؟

چطور میشه دختر سوار کنی من 1 بار تونستم انجام بدم یعنی شانسی شد رفتم تو پیاده رو بعد بوق زدم یهو نوشت LB رو بزنید منم نخونده زدم بعد دختره که داشت راه میرفت اومد سوار ماشین شد بعدا هر کاری کردم یکی رو سوار کنم نشد چیکار باید کنم ممنون اگه کامل جواب بدین;)

فکر نمیکنی سوالت یکم مورد داشت؟
جواب :
فقط دختر های خاصی رو میشه سوار کرد که معمولا اون سیاه پوست چاقالو ها هستن.عین سان آندریاس. در مورد بعدشم توضیح ندم بهتره.
فعلا بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or