PlayStation Granblue Fantasy: Relink

home_logo.png
Granblue Fantasy: Relink یک بازی Action RPG هست که توسط PlatinumGames و Cygames در حال ساخته و در تاریخ نامشخص برای کنسول PS4 عرضه میشه.
بازی بر مبنای Granblue Fantasy که یک عنوان محبوب موبایل در ژاپن هست شکل گرفته.

===========
Screenshots
===========

Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_001.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_002.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_003.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_004.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_005.jpg

==========
Videos
==========

Gameplay Demo #1

Gameplay Demo #2​

Rohshen چی شد پس چرا نیستی دیگه؟
آقا رضا اینم اسفند.بخر دیگه بازی رو. :bash:
فعلا مادرم رو آوردم تهران برای دکتر
ولی کنسول رو دادم به رفیقم سپردم بزنه تا جمعه بیام
از جمعه به بعد، ورودی قلمرو granblue من نشستم، نسخه ی rising هم در کلاس های کنکوری دنبال میکنم 😁

این بازی واقعا شاهکاره هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر عاشقش میشم مکانیکی که ره کارکتر داره فوق العاده س مخصوصا اون کارکترای که پرفکت تایمینگ داره مثله سیگفرید و زتا خیلی بازیو چالشی تر میکنن فک کن وسط اون همه شلوغی و ... باید اتک هات رو میلی ثانیه ای درست به موقعش بزنی واقعا حال میده تازه زتا بنظرم راحتتره کلا ی اتکه و ی تایم داره تازه سیجیل هم داره که این کارو براش راحتتر میکنه ولی سیگفرید خیلی سخته 5 تا اتکه هرکدوم هم ی تایم دارن ولی وقتی اکسکیوشن اخر رو لند میکنی واقعا حس خوبی میده جز این دوتا با شارلوت و کگلیوسترو هم بازی کردم کگ بیلد دیمیجش خداس هر کولپسی که میزنه حس میشه باس داره گیره میکنه شارلوت هم خیلی سادس و خیلی هم قوی فک کنم s تیر هم هست توی دمیج ها، باقی کارکترهارم بازی نکردم فعلا بعدا اونارم تست میکنم مطمئنم مکانیک های اونام باعث میشه بیشتر عاشق این بازی بشم

این بازی واقعا شاهکاره هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر عاشقش میشم مکانیکی که ره کارکتر داره فوق العاده س مخصوصا اون کارکترای که پرفکت تایمینگ داره مثله سیگفرید و زتا خیلی بازیو چالشی تر میکنن فک کن وسط اون همه شلوغی و ... باید اتک هات رو میلی ثانیه ای درست به موقعش بزنی واقعا حال میده تازه زتا بنظرم راحتتره کلا ی اتکه و ی تایم داره تازه سیجیل هم داره که این کارو براش راحتتر میکنه ولی سیگفرید خیلی سخته 5 تا اتکه هرکدوم هم ی تایم دارن ولی وقتی اکسکیوشن اخر رو لند میکنی واقعا حس خوبی میده جز این دوتا با شارلوت و کگلیوسترو هم بازی کردم کگ بیلد دیمیجش خداس هر کولپسی که میزنه حس میشه باس داره گیره میکنه شارلوت هم خیلی سادس و خیلی هم قوی فک کنم s تیر هم هست توی دمیج ها، باقی کارکترهارم بازی نکردم فعلا بعدا اونارم تست میکنم مطمئنم مکانیک های اونام باعث میشه بیشتر عاشق این بازی بشم
این همه مستری پوینت از کجا میاری همه رو فول میکنی من هنوز تلنتای ferry رو ۱۰۰ درصد نکردم.

• Like
Reactions: reza8 and Kaiki
این همه مستری پوینت از کجا میاری همه رو فول میکنی من هنوز تلنتای ferry رو ۱۰۰ درصد نکردم.
ی کوئسته به اسمه slimepede اونو اسپم کن بهترین منبع برای مستری و لول هست و اگه خیلی خوش شانس باشی ی اسلایم رنگین کمانی ممکنه اسپاون شه اگه اونو بزنی 10000 مستری پوینت و ی سری ایتم ارزشمند دیگه میده مثلا با یکی از ایتما میتونی لول سیجیلتو مکس کنی مثلا اگه 11 هست بکنی 15 دقت کن سیجیل iv رو تبدیل به v نمیکنه صرفا تو همون سطحی که هست مکس لولش میکنه یا با یکی دیگش میتونی ویپت رو بدونه متریال انکپ کنی فقط ی دونه از اینا میخواد خلاصه حتما فارمش کن ارززشو داره ولی باید صبور باشی
----
راستی صبح باس اخره بازی که لول 150 هست هم زدم خیلی خوب بود شب که برم تو بازی انقدر فارمش میکنم تا وپنش رو بده

ی کوئسته به اسمه slimepede اونو اسپم کن بهترین منبع برای مستری و لول هست و اگه خیلی خوش شانس باشی ی اسلایم رنگین کمانی ممکنه اسپاون شه اگه اونو بزنی 10000 مستری پوینت و ی سری ایتم ارزشمند دیگه میده مثلا با یکی از ایتما میتونی لول سیجیلتو مکس کنی مثلا اگه 11 هست بکنی 15 دقت کن سیجیل iv رو تبدیل به v نمیکنه صرفا تو همون سطحی که هست مکس لولش میکنه یا با یکی دیگش میتونی ویپت رو بدونه متریال انکپ کنی فقط ی دونه از اینا میخواد خلاصه حتما فارمش کن ارززشو داره ولی باید صبور باشی
----
راستی صبح باس اخره بازی که لول 150 هست هم زدم خیلی خوب بود شب که برم تو بازی انقدر فارمش میکنم تا وپنش رو بده
آره اون کوئستو میرم ولی زیاد نرفتم.
باس آخر کدومه؟بعد از proud میاد؟terminus از همین باس دراپ میشه؟اسم باس چیه؟
راستی تو بازی چت نداره؟فقط شکلک و اینا داره.بعضی موقع میبینم یه نوشته سبز سمت راست میاد ولی پیامشو نمیدونم کجا ببینم.

اسپویل نداره ولی اگه کسی خیلی خیلی حساسه باز نکنه
اسمش porto behemoth هستش اره وپن هم از همین باس دراپ میشه همه ی کوئستای پرواد رو که بزنی انلاک میشه
چرا داره tab رو که بزنی بعد 2 رو بزنی میتونی چت کنی ولی معمولا کسی انجام نمیده اون نوشته هام نوتیفای خوده بازین معمولا

terminus weapon زتا رو بهم داد یکی از دوتا کارکتری که بازی میکنم واقعا باورم نمیشه انقدر خوش شانس بودم اونم فقط تو 7 ران حقیقتا دلم میخواست واسه سیگفرید رو بده ولی از اونطرف سیگفرید رو فولی اویکن کردم ویپنشو برای همین زیاد دلم نمیسوزه
ی نکته درمورد این ویپن بازی 100% ویپن کارکتری که باهاش بازی میکنین یا تو پارتی تون هست رو بهتون نمیده بلکه به کله کارکترای که انلاک شدن میده یعنی ممکنه یکو گرفته باشین حتی یک دست هم باهاش بازی نکرده باشین ولی وقتی ویپن دراپ شد ویپن اون باشه

امروز پرسیوال رو بیلد کردم.به نظرم از هر المنت باید یه نفر رو بیلد داشته باشی تا برای باسهای مختلف ازشون استفاده کرد.
راستی این وپن ترمینوس چقدر تو دمیجت تاثیر داشت؟دمیجت چقدر بیشتر شد؟

• Like
Reactions: reza8 and Kaiki
امروز پرسیوال رو بیلد کردم.به نظرم از هر المنت باید یه نفر رو بیلد داشته باشی تا برای باسهای مختلف ازشون استفاده کرد.
راستی این وپن ترمینوس چقدر تو دمیجت تاثیر داشت؟دمیجت چقدر بیشتر شد؟
اینطوری جلوتر متریال کم میاری ولی اگه با فارم کردن اوکی هستی مشکلی نداره، بنظرم حداقل تا دیفیکالتی پرُاد اصلا مهم نیست وقتی هم به پراد برسی باید حتما سیجیل war elemental رو بگیری این سیجل باعث میشه دمیجت به باس ها طوری حساب شه که انگار در برابره المنته ضعیفشون هستن گرفتنش خیلی سخته ولی حتما باید بگیریش از توی اون جعبه ها که میبری پیشه زابتا برات بازشون میکنه درمیاد
والا از دیشب داشتم فارم میکردم امروز بلاخره بهم ویپن سیگفرید رو بهم داد هنوز فولی اویکنش نکردم(دارم روش کار میکنم) بببینم مکسش چطوره ولی واقعا قویه و ارزششو داره
این وضعیت main من
Screenshot 2024-02-21 182210.png
کلی سیجیل +v هم دارم ولی فعلا نمیخوام همینطوری الکی اپگرید کنم منتظرم supplementary damage بده بعد با توجه به اون بقیه رو درست کنم وقتی داد ی روز باید کله روز رو وقت بزارم برم نیک نک شاپ اونجا سیجیل هارم اوکی کنم

اینطوری جلوتر متریال کم میاری ولی اگه با فارم کردن اوکی هستی مشکلی نداره، بنظرم حداقل تا دیفیکالتی پرُاد اصلا مهم نیست وقتی هم به پراد برسی باید حتما سیجیل war elemental رو بگیری این سیجل باعث میشه دمیجت به باس ها طوری حساب شه که انگار در برابره المنته ضعیفشون هستن گرفتنش خیلی سخته ولی حتما باید بگیریش از توی اون جعبه ها که میبری پیشه زابتا برات بازشون میکنه درمیاد
والا از دیشب داشتم فارم میکردم امروز بلاخره بهم ویپن سیگفرید رو بهم داد هنوز فولی اویکنش نکردم(دارم روش کار میکنم) بببینم مکسش چطوره ولی واقعا قویه و ارزششو داره
این وضعیت main من
View attachment 329265
کلی سیجیل +v هم دارم ولی فعلا نمیخوام همینطوری الکی اپگرید کنم منتظرم supplementary damage بده بعد با توجه به اون بقیه رو درست کنم وقتی داد ی روز باید کله روز رو وقت بزارم برم نیک نک شاپ اونجا سیجیل هارم اوکی کنم
آره راست میگی وار المنتال رو اصلا یادم نبود.
من اصلا نمیدونستم باید اون جعبه ها رو ببری پیش طرف امروز اینونتوریم رو نگاه میکردم دیدم ۱۴۰ تا از این جعبه ها دارم توضیحش رو خوندم تازه دوزاریم افتاد باید ببرمشون پیش یارو.بردم ولی یادم نیست وار المنتال بهم داده یا نه.باید بعدا نگاه کنم.😅

• Like
Reactions: Kaiki and reza8
من الان بازی رو تموم کردم. به نظرم ناامید کننده ترین Action RPG این چند وقت اخیر بود. یه بازی کوتاه، کم محتوا، فراموش شدنی و با داستان، گیم پلی و کلا همه چیز سطحی و متوسط.

الان تازه Chapter 0 رو هم تموم کردم. از یکی شنیدم یه Final Chapter هم داره که باید آنلاکش کنی، اما بعید میدونم حوصله ام بکشه برگردم سرش.

بازی از نظر من فوق العاده بود و واقعا لذت بردم دم سازنده گرم فقط من الان رسیدم چپتر زیرو دوستانی که بازی رو از این بیشتر تموم کردن 😁بگن اگر باید وقت تلف کنم برای فارم کردن یا کوییست های فرعی چرند که همین الان برم یوتیوب و آخرش رو ببینم اگر هم نه کلا تا پایانش دو ساعت مونده بگین... منتظرم 😁😁

من الان بازی رو تموم کردم. به نظرم ناامید کننده ترین Action RPG این چند وقت اخیر بود. یه بازی کوتاه، کم محتوا، فراموش شدنی و با داستان، گیم پلی و کلا همه چیز سطحی و متوسط.

الان تازه Chapter 0 رو هم تموم کردم. از یکی شنیدم یه Final Chapter هم داره که باید آنلاکش کنی، اما بعید میدونم حوصله ام بکشه برگردم سرش.
View attachment 4bcbdf13eb46b453160d86dd5948d2ab51620159-480p.mp4

فکر کنم دوستان هدف بازی و کلا arpg رو اشتباه متوجه شدن.هدف arpg داستان و این چرندیات نیست.هدف اصلی arpgها گریند کردن و باس زدن و ماکس کردن کاراکترها و بیلدهای مختلف و رکورد زدن باس هاست و چیزی که این بازی ها رو جذاب میکنه این چیزاست وگرنه داستان یه چیز جانبی تو این بازیهاست.مثل اینکه بگی poe چرا داستان نداره ولی هنوز که هنوزه کلی بازیکن دارن بازیش میکنن یا همین helldivers 2 یا مانستر هانتر یا دیابلو و ،،،کسی به خاطر داستان ۲۰۰۰ ساعت دیابلو بازی نمیکنه.
من خودم به شخصه اگه دنبال داستان باشم میرم فیلم و سریال نگاه میکنم که همش داستانه و نمیام بازی کنم که!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or