PlayStation Granblue Fantasy: Relink

home_logo.png
Granblue Fantasy: Relink یک بازی Action RPG هست که توسط PlatinumGames و Cygames در حال ساخته و در تاریخ نامشخص برای کنسول PS4 عرضه میشه.
بازی بر مبنای Granblue Fantasy که یک عنوان محبوب موبایل در ژاپن هست شکل گرفته.

===========
Screenshots
===========

Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_001.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_002.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_003.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_004.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_005.jpg

==========
Videos
==========

Gameplay Demo #1

Gameplay Demo #2​

View attachment 329678
این بزرگوار
ایشون در کنار پرسویل جزء بهترین دمیج های بازی هست ربته اول فعلا برای راکامه که بخاطره ی باگ یا بهتره بگیم trick با اختلاف از این دوتا بالاتره و داره تو 60 ثانیه بالای 70 میلیون دمیج میده بعد از اون پرسویل هست که 52 میلیون میده و بعد همین وازراگا که 51 میلیون ازش ثبت شده ی نکته درمورد این اعداد وجود داره اونم اینه اینا درمقابل ترینینگ دامی ثبت شدن نه تو فایت واقعی جلوی باس های پراد یعنی اینکه پیلر 60 ثانیه فقط دمیج میده و از دوتا سیجیل معروف بازی که حکم شمشیر دولبه رو دارن استفاده میکنه glass cannon(دمیج رو میبره بالا ولی دمیج بخوری استان میشی) و berserker (دمیج رو میبره بالا ولی نمیتونی داژ بدی یا گارد بگیری) برای همینه ک این اعداد یکم زیاد بنظر میرسه و با چیزی که تو فایت واقعی میبینیم فرق داره ولی خب اصله تیر لیست دمیج همینه
موردی بعدی اینکه وازراگا از اون کاراکتراس که باید ایتم بهش بدی تا پتانسیل اصلیشو نشون بده(همشون همینطورن ولی این یکی بیشتر) اگه اولش دیدی ضعیفه دورش ننداز

آخرین ویرایش:
ایشون در کنار پرسویل جزء بهترین دمیج های بازی هست ربته اول فعلا برای راکامه که بخاطره ی باگ یا بهتره بگیم trick با اختلاف از این دوتا بالاتره و داره تو 60 ثانیه بالای 70 میلیون دمیج میده بعد از اون پرسویل هست که 52 میلیون میده و بعد همین وازراگا که 51 میلیون ازش ثبت شده ی نکته درمورد این اعداد وجود داره اونم اینه اینا درمقابل ترینینگ دامی ثبت شدن نه تو فایت واقعی جلوی باس های پراد یعنی اینکه پیلر 60 ثانیه فقط دمیج میده و از دوتا سیجیل معروف بازی که حکم شمشیر دولبه رو دارن استفاده میکنه glass cannon(دمیج رو میبره بالا ولی دمیج بخوری استان میشی) و berserker (دمیج رو میبره بالا ولی نمیتونی داژ بدی یا گارد بگیری) برای همینه ک این اعداد یکم زیاد بنظر میرسه و با چیزی که تو فایت واقعی میبینیم فرق داره ولی خب اصله تیر لیست دمیج همینه
موردی بعدی اینکه وازراگا از اون کاراکتراس که باید ایتم بهش بدی تا پتانسیل اصلیشو نشون بده(همشون همینطورن ولی این یکی بیشتر) اگه اولش دیدی ضعیفه دورش ننداز
دمت گرم ... پس عالیه

آقا فکر کن بعد از ۸ سال منتظر یه بازی بودی و میگیری بازیش کنی و کنسولت خراب میشه ...
بعد هرجا هم میرم میگن دلار داره می‌ره بالا فعلا قبول نمی‌کنیم چیزی
آقای همساده شدم 😁

آقا فکر کن بعد از ۸ سال منتظر یه بازی بودی و میگیری بازیش کنی و کنسولت خراب میشه ...
بعد هرجا هم میرم میگن دلار داره می‌ره بالا فعلا قبول نمی‌کنیم چیزی
آقای همساده شدم 😁
وا مگه میشه؟چطور خراب شد آخه؟چش شده؟
تو که دیروز داشتی بازی میکردی.

• Like
Reactions: reza8 and Kaiki
ی سریا الان کاراکتر 5/6 هستن من خودم از تجربیات اونا استفاده کردم

اول از همه درمورد تیمت دوتا کاراکتری که 100% بهشون نیاز داری eugen و rackam هستن نه تنها دمیجشون از همه بالاتره و توی کوئستای پراد که باید سولو بری کمکت میکنن بلکه تمامه فارم و اتو فارم های بازی هم با این دوتا انجام میشه

برای اپ کردن تیمت دوتا ریسورس لازم داری یکیش کریستاله برای اپگرید ویپن که میتونی برای فارم دستی کوئست roost and regin توی دیفیکالتی maniac و برای اتوفارم کوئست shedding light on the pillar توی extreme رو انجام بدی

مورد بعدی مستری پوینته که همون کوئست slimpede بهترین سورسشه واقعا بهترین کوئسته بازیه من با فارم کردنش تا الان فقط یک سیجیل لول v رو خودم اپگرید کردم بقیه سیجیل هامو همرو با azurite splendor که از این کوئست گرفتم مکس کردم حتی ویپن های که برای اویکن کردن terminus مجبور بودم مکس کنم رو با همین damascus ingot های که از این کوئست گرفتم دوتا استیج اخرشون رو ان کپ کردم پیشنهاد میکنم ی سشن کامل بازیت رو اختصاص بدی به این کوئست از وقتی اومدی تو بازی این رو برو تا وقتی خواستی لاگ اوت کنی مطمئن باش نتیجه ش چیزه خوبی میشه

اگه نیاز بود بگو از بیلد راکام و اویگن م عکس بزارم
آره از بیلدشون عکس بذار ببینم.یعنی اویگن و راکام با هم باید تو تیم باشن؟

• Like
Reactions: reza8

hadi_gamer@​

prismatic slime فقط و فقط تو این نقطه که عکس پایین میذارم اسپاون میشه و هیچ اسلایم دیگه ی اونجا اسپاون نمیشه پس اگه دیدی ی اسلایم اونجاس بدون 100% خودشه مورد بعدی اینکه خیلی سریعه پس مراقب باش از دستت در نره
View attachment 329616:))
همینطور که میبینید سطح ادیت خیلی بالاس برای همکاری میتونین p.m بدین :D
اونجا که هیچوقت نیست ولی چپ و راستش همیشه دوتا هست که از همین معمولیاست.تا حالا ندیدم جلوی در چیزی اسپاون بشه.

• Like
Reactions: reza8
آره از بیلدشون عکس بذار ببینم.یعنی اویگن و راکام با هم باید تو تیم باشن؟
اره برای فارم راکام خودت بازی میکنی اویگن هم میدی ai
Screenshot 2024-02-27 003251.png Screenshot 2024-02-27 003305.png
اسکیل هم مهم نیست ی چیزی بذار که فقط دمیج بدن برای راکام از double tap استفاده کن بقیه همه دمیج
اونجا که هیچوقت نیست ولی چپ و راستش همیشه دوتا هست که از همین معمولیاست.تا حالا ندیدم جلوی در چیزی اسپاون بشه.
شانس اسپاونش خیلی پایینه باید انقدر بری تا اسپاون شه

وا مگه میشه؟چطور خراب شد آخه؟چش شده؟
تو که دیروز داشتی بازی میکردی.
والا دستگاه قفل کرده
بازی هکی ریخته دوستم، بار اولش بود نمی‌دونم چش شده( بهش زنگ زدم می‌خنده، میگه یعقوب هم بالاخره به یوسف رسید تو به granblue نرسیدی)
اینجا هم خب فقط می‌خوان بکشن از آدم، دلار گرون شده ... یجور میگن انگار همیشه ارزون می‌شده ...

اره برای فارم راکام خودت بازی میکنی اویگن هم میدی ai
View attachment 329744View attachment 329745
اسکیل هم مهم نیست ی چیزی بذار که فقط دمیج بدن برای راکام از double tap استفاده کن بقیه همه دمیج

شانس اسپاونش خیلی پایینه باید انقدر بری تا اسپاون شه
کلا ترتیب بیلد چطوریه؟بعد از مستری پوینت باید برم سراغ چی؟سیجیل یا وپن؟غیر از اینا چیز دیگه ای هم هست برای قوی تر کردن کاراکتر؟

کلا ترتیب بیلد چطوریه؟بعد از مستری پوینت باید برم سراغ چی؟سیجیل یا وپن؟غیر از اینا چیز دیگه ای هم هست برای قوی تر کردن کاراکتر؟
سیجیل از همه مهتره، شما برای هر بیلدی 4 تا دمیج کپ 15 نیاز داری که میشه 60 مکسه لولی که میتونی از دمیج کپ بگیری 65 هست اون 5 لول باقی مونده رو از اویکنینگ کردن ویپنت بدست میاری 1 وار المنتال میخوای و ی سیجل اویکنینگ همون کاراکترو و 3/2 تا ساپلمنتاری دمیج اینا تو 90% بیلدا ثابته 3 تا اسلات باقی مونده باتوجه به کارکتر عوض میشن به تمام اینها سیجیل پلاس هم اضافه کن اصله فارم بازی همین سیجیل ها هستن
بیلد کارکتر اصلی منو برای مثال ی نگاه بنداز
Screenshot 2024-02-27 120357.png
تمامه سیجل ها پلاس هستن(اون چهارتا اصلا پلاس نمیشن تا جای که میدونم) و اگه دقت کنی به جز یکیشون همه سیجیل های دومشون رو دیفنسیو یا یوتیلیتی گرفتم نکه افنسیو نداشته باشم چون به دمیج کپ رسیدم حتی اگه از بالا تا پایین همه سیجیل هارم افنسیو کنم 10 تا هم به دمیجم اضافه نمیشه این مورد رو خیلی روش دقت کن
من ساپلمنتاری دمیج نداشتم و کله وقتم رو گذاشته بودم برای فارم این سیجیل دیروز هر سه تای که نیاز داشتم رو بعد از 130 ساعت بهم داد و من کلا دوتا اسلات براش داشتم به خودم گفتم همین دوتارو میزارم و بقیه بیلد رو بهم نمیزنم تا اینکه یکی از کریت ریت/استامینا رو برداشتم و ساپلمنتاری سوم رو گذاشتم جاش، رفتم ترینینگ دامی دیدم حتی بدونه اون استامینا هم من به دمیج کپ رسیده بودم و کله این مدت داشتم اشتباه بازی میکردم
-----------
از کجا بفهمیم به دمیج کپ رسیدیم ی راهش اینه نگاه کنی ببینی از کجا دیگه دمیجت بیشتر نمیشه و ی دمیج ثابت رو میزنی راه بهترش اینه نگاه کنی به رنگ دمیج هات اگه وقتی میخورن به انمی میدرخشن یعنی به دمیج کپ رسیدی و بالاتر نمیره
-----------
غیر از اینا چیز دیگه ای هم هست برای قوی تر کردن کاراکتر؟
اور مستری بشدت مهمه ولی اخر از همه باید بری سراغش وقتی انقدر مستری پوینت داری که نمیدونی باهاش چیکار کنی

سیجیل از همه مهتره، شما برای هر بیلدی 4 تا دمیج کپ 15 نیاز داری که میشه 60 مکسه لولی که میتونی از دمیج کپ بگیری 65 هست اون 5 لول باقی مونده رو از اویکنینگ کردن ویپنت بدست میاری 1 وار المنتال میخوای و ی سیجل اویکنینگ همون کاراکترو و 3/2 تا ساپلمنتاری دمیج اینا تو 90% بیلدا ثابته 3 تا اسلات باقی مونده باتوجه به کارکتر عوض میشن به تمام اینها سیجیل پلاس هم اضافه کن اصله فارم بازی همین سیجیل ها هستن
بیلد کارکتر اصلی منو برای مثال ی نگاه بنداز
View attachment 329759
تمامه سیجل ها پلاس هستن(اون چهارتا اصلا پلاس نمیشن تا جای که میدونم) و اگه دقت کنی به جز یکیشون همه سیجیل های دومشون رو دیفنسیو یا یوتیلیتی گرفتم نکه افنسیو نداشته باشم چون به دمیج کپ رسیدم حتی اگه از بالا تا پایین همه سیجیل هارم افنسیو کنم 10 تا هم به دمیجم اضافه نمیشه این مورد رو خیلی روش دقت کن
من ساپلمنتاری دمیج نداشتم و کله وقتم رو گذاشته بودم برای فارم این سیجیل دیروز هر سه تای که نیاز داشتم رو بعد از 130 ساعت بهم داد و من کلا دوتا اسلات براش داشتم به خودم گفتم همین دوتارو میزارم و بقیه بیلد رو بهم نمیزنم تا اینکه یکی از کریت ریت/استامینا رو برداشتم و ساپلمنتاری سوم رو گذاشتم جاش، رفتم ترینینگ دامی دیدم حتی بدونه اون استامینا هم من به دمیج کپ رسیده بودم و کله این مدت داشتم اشتباه بازی میکردم
-----------
از کجا بفهمیم به دمیج کپ رسیدیم ی راهش اینه نگاه کنی ببینی از کجا دیگه دمیجت بیشتر نمیشه و ی دمیج ثابت رو میزنی راه بهترش اینه نگاه کنی به رنگ دمیج هات اگه وقتی میخورن به انمی میدرخشن یعنی به دمیج کپ رسیدی و بالاتر نمیره
-----------

اور مستری بشدت مهمه ولی اخر از همه باید بری سراغش وقتی انقدر مستری پوینت داری که نمیدونی باهاش چیکار کنی
دمت گرم توضیحت کامل و عالی بود.من میدیدم هرچی سیجیل اتک میذارم دمیجم از ۱۴۰۰۰ بیشتر نمیشه جونم زیاد میشد تا ۴۳۰۰۰ ولی دمیجم نه.من فکر کردم باگی چیزیه پس نگو همین دمیج کپ بوده.
وار المنتال چرا نمیده ۳۰۰ تا چست باز کردم ۱۰۰ تا هم ووچر نیکی زدم ولی نمیده که نمیده.
راستی پروتو هر دست سلاح دراپ نمیکنه؟ من یه دست زدمش چیزی نداد.

دمت گرم توضیحت کامل و عالی بود.من میدیدم هرچی سیجیل اتک میذارم دمیجم از ۱۴۰۰۰ بیشتر نمیشه جونم زیاد میشد تا ۴۳۰۰۰ ولی دمیجم نه.من فکر کردم باگی چیزیه پس نگو همین دمیج کپ بوده.
وار المنتال چرا نمیده ۳۰۰ تا چست باز کردم ۱۰۰ تا هم ووچر نیکی زدم ولی نمیده که نمیده.
البته یه چیزی الان یادم اومد وفتی فکر کنم سیجیل berserker میذاشتم دمیجم یهو ۵۰۰۰ تا زیاد میشد پس شاید ربطی به دمیج کپ نداشته.

البته یه چیزی الان یادم اومد وفتی فکر کنم سیجیل berserker میذاشتم دمیجم یهو ۵۰۰۰ تا زیاد میشد پس شاید ربطی به دمیج کپ نداشته.
خواهش میکنم
ی ترکیبی از این دوتا هستش یعنی شما اگه فقط دمیج کپ رو ببری بالا و هیچ سورس دمیج دیگه ی نداشته باشی پس طبیعتا دمیجتم بالا نمیره برای اینکه متوجه بشی به دمیج کپ رسیدی یا نه از همون قابلیتی که گفتم رنگه دمیج میدرخشه استفاده کن در اخر هم زیاد درگیرش نشو همون 4 تا دمیج کپ لول 15 رو بزار و ویپن هم اویکن کن( ویپن اصلی ترجیحا همون ترمینس) خودش به 65 میرسه ترمینس ویپن هم که بگیری خودش همون اول 100تا میبره روی دمیج کپت یعنی میشه 350 به شرط اینکه جونت از 45000 تا کمتر باشه غیر از این برای دمیج مپ کاره دیگه ی نمیتونی بکنی و فعلا راهی نیست که بالاتر از این ببریش اینجاس که سیجیل ساپلمنتری میاد وسط چون دمیج کپ رو دور میزنه وقتی ساپلمنتری لول 45(3تا) داشته باشی دمیجی که میزنی 100% شانس اینو داره که ی دمیج دیگه بده با قدرت 20% دمیجه اون اتک یا اسکیلی که زدی
وار المنتال فقط از توی همون چستا درمیان و اره خیلی ریره به منم تا الان 2تا داده
نه کاملا شانسیه ولی اوقندرا ریر نیست ویپنش یعنی اگه وقت بذاری راحت میگیریش من الان جز وازراگا ماله همه کارکترا رو گرفتم
--------------------
راستی ما داریم یکم خونه رو قشنگ میکنیم این چدوقت نمیتونم خودم زیاد پای سیستم باشم اکثرا تو بازیم ولی داره اتو فارم میکنه ولی سره هر باسی کمک خواستی بگو اگه شرایط اوکی باشه و بتونم پای سیستم بشینم حتما میام و خوشحال میشم بتونم کمک کنم

آخرین ویرایش:
دمت گرم.چشم کمک خواستم میگم.ولی بازیکن بامرام زیاد داره همیشه میپرم تو room یه نفر با هم میریم.البته من در مقابل اونا لیچری بیش نیستم😅
ولی خوب گذاشتم هم سطح تو بشم بعد با هم بریم.
راستی بهترین راه فارم سیجیل چیه؟مخصوصا پلاس دار ها و ساپلمنتری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or