سیجیل از همه مهتره، شما برای هر بیلدی 4 تا دمیج کپ 15 نیاز داری که میشه 60 مکسه لولی که میتونی از دمیج کپ بگیری 65 هست اون 5 لول باقی مونده رو از اویکنینگ کردن ویپنت بدست میاری 1 وار المنتال میخوای و ی سیجل اویکنینگ همون کاراکترو و 3/2 تا ساپلمنتاری دمیج اینا تو 90% بیلدا ثابته 3 تا اسلات باقی مونده باتوجه به کارکتر عوض میشن به تمام اینها سیجیل پلاس هم اضافه کن اصله فارم بازی همین سیجیل ها هستن
بیلد کارکتر اصلی منو برای مثال ی نگاه بنداز
View attachment 329759
تمامه سیجل ها پلاس هستن(اون چهارتا اصلا پلاس نمیشن تا جای که میدونم) و اگه دقت کنی به جز یکیشون همه سیجیل های دومشون رو دیفنسیو یا یوتیلیتی گرفتم نکه افنسیو نداشته باشم چون به دمیج کپ رسیدم حتی اگه از بالا تا پایین همه سیجیل هارم افنسیو کنم 10 تا هم به دمیجم اضافه نمیشه این مورد رو خیلی روش دقت کن
من ساپلمنتاری دمیج نداشتم و کله وقتم رو گذاشته بودم برای فارم این سیجیل دیروز هر سه تای که نیاز داشتم رو بعد از 130 ساعت بهم داد و من کلا دوتا اسلات براش داشتم به خودم گفتم همین دوتارو میزارم و بقیه بیلد رو بهم نمیزنم تا اینکه یکی از کریت ریت/استامینا رو برداشتم و ساپلمنتاری سوم رو گذاشتم جاش، رفتم ترینینگ دامی دیدم حتی بدونه اون استامینا هم من به دمیج کپ رسیده بودم و کله این مدت داشتم اشتباه بازی میکردم
-----------
از کجا بفهمیم به دمیج کپ رسیدیم ی راهش اینه نگاه کنی ببینی از کجا دیگه دمیجت بیشتر نمیشه و ی دمیج ثابت رو میزنی راه بهترش اینه نگاه کنی به رنگ دمیج هات اگه وقتی میخورن به انمی میدرخشن یعنی به دمیج کپ رسیدی و بالاتر نمیره
-----------
اور مستری بشدت مهمه ولی اخر از همه باید بری سراغش وقتی انقدر مستری پوینت داری که نمیدونی باهاش چیکار کنی