PlayStation Granblue Fantasy: Relink

home_logo.png
Granblue Fantasy: Relink یک بازی Action RPG هست که توسط PlatinumGames و Cygames در حال ساخته و در تاریخ نامشخص برای کنسول PS4 عرضه میشه.
بازی بر مبنای Granblue Fantasy که یک عنوان محبوب موبایل در ژاپن هست شکل گرفته.

===========
Screenshots
===========

Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_001.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_002.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_003.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_004.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_005.jpg

==========
Videos
==========

Gameplay Demo #1

Gameplay Demo #2​

خب کارکتر دوم هم vane رو مکس کردم اولش میخواستم ی dps خیلی خوب رو اپ کنم ولی بعدش گفتم وقتی ملت اکثرا اینطور کارکترا رو برمیدارن بزار من ی چیزی بیارم که یکمم ساپورتی باشه درعوض برای کارکتره سوم ی چیزی برمیدارم که بتونه تو 1 دقیقه بالای 40 میلیون دمیج بده ولی تهش میبینم استایل من این نیست وقتی خودم از دیدن lancelot که میتونه باس رو فیریز کنه و دمیج ویندو رو طولانی تر کنه بیشتر خوشحال میشم و انگیزه میگیرم برای بهتر بازی کردن تا از دیدن rackam که میتونه 70 میلیون دمیج بده برای همین احتمالا کارکتر سوم هم lancelot یا katalina رو اپ میکنم که برای گروه مفیدتر هستن، بزارید دمیج هارو rackam ها percival ها vaseraga ها و ... بدن و اونا تو چشم باشن:D
---------
سره اور مستری وین سرویس شدم یعنی واقعا پاره شدم 100kمستری فارم میکردم میومدم میزنم همش اشغال میداد تا اینکه بلاخره همین نیم ساعت پیش اینو داد
Screenshot 2024-02-25 092936.png
کریت ریت و استان پاور 7 ستاره هستن ولی دیگه واقعا توانشو ندارم برای 10/10 فارم کنم همین بسته
اینم اضافه کنم بعد از 110 ساعت پلی تایم هنوز سیجیل supplementary damage v نداده:|:|:|

خب کارکتر دوم هم vane رو مکس کردم اولش میخواستم ی dps خیلی خوب رو اپ کنم ولی بعدش گفتم وقتی ملت اکثرا اینطور کارکترا رو برمیدارن بزار من ی چیزی بیارم که یکمم ساپورتی باشه درعوض برای کارکتره سوم ی چیزی برمیدارم که بتونه تو 1 دقیقه بالای 40 میلیون دمیج بده ولی تهش میبینم استایل من این نیست وقتی خودم از دیدن lancelot که میتونه باس رو فیریز کنه و دمیج ویندو رو طولانی تر کنه بیشتر خوشحال میشم و انگیزه میگیرم برای بهتر بازی کردن تا از دیدن rackam که میتونه 70 میلیون دمیج بده برای همین احتمالا کارکتر سوم هم lancelot یا katalina رو اپ میکنم که برای گروه مفیدتر هستن، بزارید دمیج هارو rackam ها percival ها vaseraga ها و ... بدن و اونا تو چشم باشن:D
---------
سره اور مستری وین سرویس شدم یعنی واقعا پاره شدم 100kمستری فارم میکردم میومدم میزنم همش اشغال میداد تا اینکه بلاخره همین نیم ساعت پیش اینو داد
View attachment 329588
کریت ریت و استان پاور 7 ستاره هستن ولی دیگه واقعا توانشو ندارم برای 10/10 فارم کنم همین بسته
اینم اضافه کنم بعد از 110 ساعت پلی تایم هنوز سیجیل supplementary damage v نداده:|:|:|
دمت گرم بابا من هنوز تو یه کاراکتر موندم.نمیدونم یه تیم آپ کنم یه کاراکتر آپ کنم چیکار کنم.

دمت گرم بابا من هنوز تو یه کاراکتر موندم.نمیدونم یه تیم آپ کنم یه کاراکتر آپ کنم چیکار کنم.
ی سریا الان کاراکتر 5/6 هستن من خودم از تجربیات اونا استفاده کردم

اول از همه درمورد تیمت دوتا کاراکتری که 100% بهشون نیاز داری eugen و rackam هستن نه تنها دمیجشون از همه بالاتره و توی کوئستای پراد که باید سولو بری کمکت میکنن بلکه تمامه فارم و اتو فارم های بازی هم با این دوتا انجام میشه

برای اپ کردن تیمت دوتا ریسورس لازم داری یکیش کریستاله برای اپگرید ویپن که میتونی برای فارم دستی کوئست roost and regin توی دیفیکالتی maniac و برای اتوفارم کوئست shedding light on the pillar توی extreme رو انجام بدی

مورد بعدی مستری پوینته که همون کوئست slimpede بهترین سورسشه واقعا بهترین کوئسته بازیه من با فارم کردنش تا الان فقط یک سیجیل لول v رو خودم اپگرید کردم بقیه سیجیل هامو همرو با azurite splendor که از این کوئست گرفتم مکس کردم حتی ویپن های که برای اویکن کردن terminus مجبور بودم مکس کنم رو با همین damascus ingot های که از این کوئست گرفتم دوتا استیج اخرشون رو ان کپ کردم پیشنهاد میکنم ی سشن کامل بازیت رو اختصاص بدی به این کوئست از وقتی اومدی تو بازی این رو برو تا وقتی خواستی لاگ اوت کنی مطمئن باش نتیجه ش چیزه خوبی میشه

اگه نیاز بود بگو از بیلد راکام و اویگن م عکس بزارم

hadi_gamer@​

prismatic slime فقط و فقط تو این نقطه که عکس پایین میذارم اسپاون میشه و هیچ اسلایم دیگه ی اونجا اسپاون نمیشه پس اگه دیدی ی اسلایم اونجاس بدون 100% خودشه مورد بعدی اینکه خیلی سریعه پس مراقب باش از دستت در نره
Screenshot 2024-02-25 152034.png :))
همینطور که میبینید سطح ادیت خیلی بالاس برای همکاری میتونین p.m بدین :D

بالاخره نیم ساعت بازیش کردم 🤩
باید بهونه بیارم برای خودم زیاد بازی نکنم
بازی رو گذاشتم رو حالت گرافیک که به نظرم نبرد هارو تحت تاثیر قرار میده و میرم همون ۶۰ فریم
روی هارد هم شروع کردم

بازی رو گذاشتم رو حالت گرافیک که به نظرم نبرد هارو تحت تاثیر قرار میده و میرم همون ۶۰ فریم
روی هارد هم شروع کردم
به به مبارکه زودتر برسین به اندگیم که رید جدید ماه بعد میاد
چون خیلی از کاراکترا پرفکت تایمینگ نیاز دارن و کافیه فریم یکم بالا پایین شه تا کلا تایمینگ از دستتون در بره اینکه فریم ثابت بگیرین خیلی مهمه بزارین روی همون پرفورمنس، 60 هم کاملا اوکیه برای این بازی و هیچ مشکلی نداره من با اینکه روی pc هستم و میتونم 120 بگیرم ترجیح دادم روی 60 لاک کنم چون اولا بازی تماما pve هستش و مورد بعد اینکه خیلی وقتا دارم اتوفارم میکنم و پشته سیستم نیستم هی بخوام فریم رو باتوجه به پلی استایل تغییر بدم یکم اذیته
فقط ای کاش کراس پلتفورم داشت این بازی=((

• Love
Reactions: reza8
ی سریا الان کاراکتر 5/6 هستن من خودم از تجربیات اونا استفاده کردم

اول از همه درمورد تیمت دوتا کاراکتری که 100% بهشون نیاز داری eugen و rackam هستن نه تنها دمیجشون از همه بالاتره و توی کوئستای پراد که باید سولو بری کمکت میکنن بلکه تمامه فارم و اتو فارم های بازی هم با این دوتا انجام میشه

برای اپ کردن تیمت دوتا ریسورس لازم داری یکیش کریستاله برای اپگرید ویپن که میتونی برای فارم دستی کوئست roost and regin توی دیفیکالتی maniac و برای اتوفارم کوئست shedding light on the pillar توی extreme رو انجام بدی

مورد بعدی مستری پوینته که همون کوئست slimpede بهترین سورسشه واقعا بهترین کوئسته بازیه من با فارم کردنش تا الان فقط یک سیجیل لول v رو خودم اپگرید کردم بقیه سیجیل هامو همرو با azurite splendor که از این کوئست گرفتم مکس کردم حتی ویپن های که برای اویکن کردن terminus مجبور بودم مکس کنم رو با همین damascus ingot های که از این کوئست گرفتم دوتا استیج اخرشون رو ان کپ کردم پیشنهاد میکنم ی سشن کامل بازیت رو اختصاص بدی به این کوئست از وقتی اومدی تو بازی این رو برو تا وقتی خواستی لاگ اوت کنی مطمئن باش نتیجه ش چیزه خوبی میشه

اگه نیاز بود بگو از بیلد راکام و اویگن م عکس بزارم
راجع به اتوفارم بیشتر توضیح بده مگه بازی اتو هم داره؟
مورد بعد منظورت از سشن بازی چیه؟یعنی روی دو تاسیستم بازی میکنی؟من متوجه نشدم.

• Like
Reactions: reza8 and Kaiki
راجع به اتوفارم بیشتر توضیح بده مگه بازی اتو هم داره؟
مورد بعد منظورت از سشن بازی چیه؟یعنی روی دو تاسیستم بازی میکنی؟من متوجه نشدم.
بله داره برو توی system > game option > gmaeplay بعدش assist mode رو بزار full assist mode بعدش برو پایین تر quest cutscene auto skip رو on کن و loading screen skip روهم بزار روی auto skip
حالا تا قبل از maniac میتونی همه کوئست های بازیو اتوفارم کنی نکته ی ک هست کاراکترت خودش راه نمیوفته کوئست رو کامل کنه فقط یجا وایمیسه و اتک میده و اسکیل میزنه برای همین کاراکتره اصلیت باید حتما رنج باشه و باید کوئستای رو بری که منطقه شون کوچیکه و نیاز نیست پیش بری و ... که اون دوتا کوئستی که گفتم دقیقا این ویژگی رو دارن مورد بعدی وقتی کوئست برای بار اول تموم میشه بجای اینکه بیای توی شهر کلید 3 رو بزن و بزن کوئست ریپیت بشه اینجوری کوئست تا 10 بار خود به خود تکرار میشه بعد از 10 بار ازت میپرسه میخوای دوباره تکرار بشه یا نه ک میزنی بعله و 10 باره دیگه و همینطور تا وقتی بخوای این کارو تکرار میکنی

نه روی دوتا سیستم که نمیشه بازی کرد منظورم این بود ی دفعه که میای پای بازی کلا کوئست دیگه ی نرو و کله پلی تایم اون دفعه رو اختصاص بده به کوئست slimepede و بگو مثلا تا زمانی که حداقل ی prismatic slime اسپاون بشه این کوئست رو اسپم میکنم
این کوئست چون روی maniac هست نمیشه اتوفارمش کرد باید خودت بری

آخرین ویرایش:
روی هارد هم شروع کردم
مبارکه رضا.چرا زیاد بازی نکنی؟بازی کن حالش و ببر.👍

بله داره برو توی system > game option > gmaeplay بعدش assist mode رو بزار full assist mode بعدش برو پایین تر quest cutscene auto skip رو on کن و loading screen skip روهم بزار روی auto skip
حالا تا قبل از maniac میتونی همه کوئست های بازیو اتوفارم کنی نکته ی ک هست کاراکترت خودش راه نمیوفته کوئست رو کامل کنه فقط یجا وایمیسه و اتک میده و اسکیل میزنه برای همین کاراکتره اصلیت باید حتما رنج باشه و باید کوئستای رو بری که منطقه شون کوچیکه و نیاز نیست پیش بری و ... که اون دوتا کوئستی که گفتم دقیقا این ویژگی رو دارن مورد بعدی وقتی کوئست برای بار اول تموم میشه بجای اینکه بیای توی شهر کلید 3 رو بزن و بزن کوئست ریپیت بشه اینجوری کوئست تا 10 بار خود به خود تکرار میشه بعد از 10 بار ازت میپرسه میخوای دوباره تکرار بشه یا نه ک میزنی و بعله و 10 باره دیگه و همینطور تا وقتی بخوای این کارو تکرار میکنی

نه روی دوتا سیستم که نمیشه بازی کرد منظورم این بود ی دفعه که میای پای بازی کلا کوئست دیگه ی نرو و کله پلی تایم اون دفعه رو اختصاص بده به کوئست slimepede و بگو مثلا تا زمانی که حداقل ی prismatic slime اسپاون بشه این کوئست رو اسپم میکنم
این کوئست چون روی maniac هست نمیشه اتوفارمش کرد باید خودت بری
عه من بدبخت تا حالا همش دستی فارم میکردم.🥲
البته اصلش slimpede هست که میگی اتوفارم نداره دیگه.

فدات هادی ❤️
خیلی حال میده، باس اول رو زدم و بسی لذت بردم
گرافیک بازی هم خیلی قشنگه
میخواستم فردا صبح مرخصی بگیرم نشد 😁
راستی اشتباه من رو تکرار نکن و همه کاراکترها رو نگیر.فقط ۴ تا رو بگیر و بقیه رو بذار وقتی سلاح این ۴ تا برات دراپ شد اونوقت بقیه رو بگیر.البته اگه دوست داره با همه بازی رو امتحان کنی میل خودته همه رو میتونی بگیری.

راستی اشتباه من رو تکرار نکن و همه کاراکترها رو نگیر.فقط ۴ تا رو بگیر و بقیه رو بذار وقتی سلاح این ۴ تا برات دراپ شد اونوقت بقیه رو بگیر.البته اگه دوست داره با همه بازی رو امتحان کنی میل خودته همه رو میتونی بگیری.
اون کاراکتر که عکسشو گذاشتم رو حتما می‌خوام توی پارتی اصلیم باشه
ضعیف که نیست؟
آخه هیچکی ازش چیزی نمیگه

اون کاراکتر که عکسشو گذاشتم رو حتما می‌خوام توی پارتی اصلیم باشه
ضعیف که نیست؟
آخه هیچکی ازش چیزی نمیگه
کدوم عکس؟
همه کاراکترها خوبن و میتونن همه کانتنت رو برن.هر کدوم رو دوست داری بردار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or