PlayStation Granblue Fantasy: Relink

home_logo.png
Granblue Fantasy: Relink یک بازی Action RPG هست که توسط PlatinumGames و Cygames در حال ساخته و در تاریخ نامشخص برای کنسول PS4 عرضه میشه.
بازی بر مبنای Granblue Fantasy که یک عنوان محبوب موبایل در ژاپن هست شکل گرفته.

===========
Screenshots
===========

Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_001.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_002.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_003.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_004.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_005.jpg

==========
Videos
==========

Gameplay Demo #1

Gameplay Demo #2​

آقا بازی در یک کلام فوق العاده هست.چه کامبتی چه اکشنی چه مبارزه هایی چه کامبوهایی اصلا آدم محو بازی میشه.از صبح نشستم پاش اصلا پلک نزدم آدم خسته نمیشه از بازی.اینم گفتم رضا رو هایپشو بچسبونم به سقف :))
البته دو ساعت اول بازی واقعا حوصله سربره باید تحمل کنید چاره ای نیست.
خوب من برم ادامه بازی.

آقا بازی در یک کلام فوق العاده هست.چه کامبتی چه اکشنی چه مبارزه هایی چه کامبوهایی اصلا آدم محو بازی میشه.از صبح نشستم پاش اصلا پلک نزدم آدم خسته نمیشه از بازی.اینم گفتم رضا رو هایپشو بچسبونم به سقف :))
البته دو ساعت اول بازی واقعا حوصله سربره باید تحمل کنید چاره ای نیست.
خوب من برم ادامه بازی.
مرحله کشتی رسیدی؟خیلی اکشن بود.چه فازی میده بازیش.کومبوهاش ارضام میکنه😂

آقا این ای دی استیم منه.
Samir r7rr
الان نیم ساعتی میشه بازی کردم و پشمام ریخته.گرافیک بازی یه حالتی داره که محیط دور رو بلور میکنه و یه حس قشنگ و عجیبی میده.اکشن بازی هم ارضا کنندس.چندتا کمبو زدم خیلی لذت بخش بود.
من تو استیم پیدات نکردم.این کد من تو استیمه.اد کنید.
136820798

آره از کجا فهمیدی😋
اومدم تو استیک اددت کنم پیشوند war رو دیدم \m/ نمیدونم world of warcraft هم اهلش بودی یا نه ولی خیلی این باس های granblue مثل باس های wow هست.تاکتیک داره کشتنشون خیلی لذت داره:xراستی باس هارو میشه کو آپ زد؟

اومدم تو استیک اددت کنم پیشوند war رو دیدم \m/ نمیدونم world of warcraft هم اهلش بودی یا نه ولی خیلی این باس های granblue مثل باس های wow هست.تاکتیک داره کشتنشون خیلی لذت داره:xراستی باس هارو میشه کو آپ زد؟
آره با wow که زندگی ها کردم اون زمان یادش بخیر.
آره میشه کوآپ زد.من فقط دارم سریع میرم داستان رو تموم کنم برسم اندگیم.

• Like
  • Cool
Reactions: Rohshen and reza8
چپتر ۹ هم تموم کردم.۹۰ درصد بازی باس زدنه میشه گفت مانستر هانتر ژاپنی هستش ولی باس هاش استراتژی دارن و حال میده.
مانستر هانترم جاپونیه ها :D نوش جونت، بازی کن حال کن داداش\m/\m/\m/

دیشب رفتم به بچه خواهرم و دوستاش ریاضی کنکور کار کنم که دوستش ps5 داشت
دیگ به عنوان استراحت رفتم فیفا بزنم باشون که دیدم granblue fantasy versus rising رو هم داره
جاتون خالی نشستم دو ساعت بازی کردم 😁
قشنگ تو چشماشون بلند شو درسمون بده خاصی بود ( با خودشون گفتن معلم خصوصی رایگان آوردیم نشسته داره بازی می‌کنه)
ولی انصافاً منی که خیلی فایتینگ باز نیستم جذبش شدم
حتما میگیرمش و پیشنهاد می‌کنم حتما بازیش کنید

دوستان از کجا باید بفهمیم dmg cap چقدره ؟ من الان 54% دارم ولی هنوز دمیجم بالاتر نرفته چطوری میتونم بفهمم چقدر نیاز دارم؟
---------------
دوستانی که انلاین رو تست کردن سرورای بازی چطوره راحت وصل میشه، پینگ اذیت نمیکنه؟ شنیدم کویک سرچ بازی خیلی خوب کار نمیکنه برای اینکه بتونی راحت وصل شی باید سشن بسازی و ... درکل ممنون میشم تجربه ی انلاین بازی کردنتون رو بگین میخوام ببینم ارزش داره از خیره سیوم بگذرم و بازیو برای انلاینش رو استیم بگیرم و از اول برم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or