Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

خوب، یه رکورد با کوروت ZR-1 ریسینگ توی matterhorn full circuit با تایر های ریسینگ مدیوم در محور های جلو و عقب و بدون تقویت. 1:26:770. یه تست بزنین اگه این ماشینو دارین ببینیم داستان چند چنده !

محسن اطلاعات دقیق بده ماشین رو عوضی نخرم(پول ندارم).مسیر رو هم دقیق آدرس بده همچین چیزی نداریم

دوستان یه سوال . ممنون میشم کسی چیزی میدونه بگه .
من الان میخوام Anniversary Edition بگیرم ولی یه چیزی ... این که من اکانتم ریجن 1 و بازی ریجن 2 چون ریجن یکش که نیست ... بعد کله خوبی اون نسخه به ماشینا و 1 ملیون کردیت و ایناست که دانلودی هست ... حالا من اگه الان Anniversary بخرم و محتوا اضافه رو از رو اکانت ریجن 2م دانلود و نصب کنم رو اکانت ریجن 1کم کار مینه یا نه ؟

محسن اطلاعات دقیق بده ماشین رو عوضی نخرم(پول ندارم).مسیر رو هم دقیق آدرس بده همچین چیزی نداریم
بری تو شورولت آخرین ماشینه, زمینم همون مترهورن نسخه کاملش نه اونایی که یه قسمتاییش رو زدن, البته اینم بگم که من به تنظیمات دنده دست نزدم و تاپ اسپید رو 350 ثابت بودا(یادم رفت اونم تنظیم کنم:d )

بری تو شورولت آخرین ماشینه, زمینم همون مترهورن نسخه کاملش نه اونایی که یه قسمتاییش رو زدن, البته اینم بگم که من به تنظیمات دنده دست نزدم و تاپ اسپید رو 350 ثابت بودا(یادم رفت اونم تنظیم کنم:d )

آدرس دقیق بده؟؟؟
ماشین رو که پیدا کردم 380 چوق بود قیمتش ولی اسم پیست رو کامل بگو آخه من با یه ماشین زپرتی اون مسیر رو 1.23 رفتم واسه همین تو شک افتادم

قابل توجه GT بازان

83346375139735839185.jpg

سلام ببخشید اگه سوالم بد جاست
الان gt رو انلاین لازی کنیم مشکلی نیست؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

باید تست بشه که اونم باید تا nb a رو بری که آنلاینش باز بشه.فکر نمیکنم خطر بن داشته باشه ولی باید مطمئن شد.خودم تستش میکنم

تو این گلیچی که میشه با فروش ماشین بنز 20 میلیون بدست اورد، آیا امکان اینکه دوباره همون ماشین بنز رو داشته باشیم هست؟
من آنلاین بازی نمیکنم(محض اطلاع)

آپدیت جدید اومد به حجم 1.2 گیگ !!! :دی از یه طرف خوشحالم که بازی انقدر سریع داره آپدیت میشه و از یه طرف هم غصه مشکلات دانلود شدنش رو میخورم ! :(
دو مدل جدید Redbull X1 توی آپدیت وجود داره. یکی Redbull Racing Kart و یکی هم Redbull X2014 Junior ! به زودی دو مدل دیگه هم اضافه میشه به همراه Redbull X Challenge و کلاس آموزشی Sebastian Vettel.
ویژگی مهم دیگه آپدیت این هست که اگه هر روز آنلاین بشین ، به تدریج ضریب پاداش ها بالاتر میره و بعد از 5 روز پشت سر هم به 200% میرسه که خیلی خوبه !
یه سری Seasonal Event جدید هم از 20 دسامبر میاد با جوایز مخصوص خودش و این حرفا.
میزان پاداش مسابقات Career هم بیشتر شده. (مثل اینکه بین 110 تا 170 درصد بیشتر شدن که عالیه !)
اون هایی هم که توی GT Academy 2013 شرکت کردن ، یک عدد Nissan GT-R Nismo GT3 N24 جایزه میگیرن ! :دی همون ماشینی که یامائوچی باهاش توی Nurburgring رانندگی کرده.

دوستان یه سوال . ممنون میشم کسی چیزی میدونه بگه .
من الان میخوام Anniversary Edition بگیرم ولی یه چیزی ... این که من اکانتم ریجن 1 و بازی ریجن 2 چون ریجن یکش که نیست ... بعد کله خوبی اون نسخه به ماشینا و 1 ملیون کردیت و ایناست که دانلودی هست ... حالا من اگه الان Anniversary بخرم و محتوا اضافه رو از رو اکانت ریجن 2م دانلود و نصب کنم رو اکانت ریجن 1کم کار مینه یا نه ؟
بله دوست من,کار می کنه

توی اون بعد از ظهر لعنتی که با سباستین ( وتل ) قرار داشتم برای رو کم کنی ; زانت عزیز تر از جانم رو با یه دست رینگ درجه یک که تازه برام از آلمان اومده بود بردم بیرون اما نمیدونستم اون نامرد میخواد از رخش من انتقام مسابقات فرمول یک 2008 رو بگیره آخه نتونسته بود با لگنش از پس زانت من بر بیاد b-)

خلاصه سر یکی از پیچهای Nurburgring بعد از کفی علی آباد :d نامرد جلوم اینطوری دستی کشید منم دستی رو کشیدم که نرم تو شکمش که زانت دور خودش پیچید و اگه ناشی بودم ماشین 20 تا ملق میزد!!! خلاصه سرم و از پنجره کردم بیرون هرچی خواستم بارش کردم گفتم حالا لگن تو به کنار اگه به زانت خط میافتاد کی میخواست جوابگو باشه ؟! نه خدایی کی میخواست؟!!

دمت گرم مالک ترکوندی خیلی رکورد خوبیه، با ریسینگ مدیومه؟دنده تنظیم کردی؟این رکورد جدیدم با تنظیم دندست تو همون زمین matterhorn rotenboden. اگه اون یه تیکه نمیرفتم تو خاکی رکوردم بهترم میشد. راستی با کدوم ماشین میگفتی 23 زدی؟

میترسم زبونم لال آخرش بری لای چرخ این زانت جونت و جونت دراد:d
لال شی الهی :d
من اگرم بخوام جان به جانان بدم پشت فرمون زانت در حالی که صدای ظبط تا آخر زیاده و استاد عباس قادری :d داره میخونه به اون دنیا میرم :x نه لای چرخ زانت :((

Abbas%20Ghaderi.jpg

کسی میدونه فروش GT6 خوب بوده یا کم ؟ بنظر من نصف 5 هم فروش نداشته lobby هاش player کم داره شرکت کنندگان انلاین کم شده . هیچ وقت GT رو تو همچین وضعیتی ندیده بودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or