malek911
Loyal Member
خیلی خوب رفتی.تنظیمات هم عین خودت بود و فقط دنده روی اوتومات بود.در ضمن تا 1.23 هم جا داره بیارم پایین.اون رکورد 23 هم مسیر فرق میکرد
آخرین ویرایش:
به نظر من که واقعا زمان بسیار بدی ریلز شد چون بیشتر گیمرها تو تکاپو کنسولهای نسل جدید بودن و سونی هم زیاد برای این عنوان تبلیغات نکرد ولی با این صورت فروشش هم بد نبود و الان به تنهایی در صدر جدول فروش تو کل دنیا هستکسی میدونه فروش GT6 خوب بوده یا کم ؟ بنظر من نصف 5 هم فروش نداشته lobby هاش player کم داره شرکت کنندگان انلاین کم شده . هیچ وقت GT رو تو همچین وضعیتی ندیده بودم
برای هفته اول تو کل دنیا ... تقریبا 850000 هزار تا فروخته ... درسته زیاد نیست ... ولی کمم نیست ... امیدوارم به 4 میلیون برسونه فروشش رو
من که با اتومات دیگه نمیتونم راه برم.راستی اگه حوصله داری ببین با تاپ اسپید 310 رکوردت چند میشه, من که دیگه همین 24 هم خستم کرد, ولی فک کنم 23 هم بشه, البته با soft که خیلی بهتر میشه زد.خیلی خوب رفتی.تنظیمات رو هم عین خودت بود و فقط دنده رو اوتومات بود.در ضمن تا 1.23 هم جا داره بیارم پایین.اون رکورد 23 رو هم مسیر فرق میکرد
من که با اتومات دیگه نمیتونم راه برم.راستی اگه حوصله داری ببین با تاپ اسپید 310 رکوردت چند میشه, من که دیگه همین 24 هم خستم کرد, ولی فک کنم 23 هم بشه, البته با soft که خیلی بهتر میشه زد.
مسیر باید رو اعصاب باشه دیگه برا رکورد زدن, high speed ring که رکورد زدن نداره :d .منم منتظر بودم رکورد های خفنی ببینم اینجا ولی ظاهرا دوستان اینکاره ارادتشون کم شده!نه دیگه دیشب از خوابم زدم تا رکورد ایران رو بزنم:dمسیرش هم خیلی رو اعصابه یه مسیر دیگه بزاریم اونو بریم.شکر خدا همه بچه ها انگار PS4 خریدن که این طرف ها پیداشون نمیشه قبل رلیز بازی که همه ادعای GT فن بودن میکردن
نه دیگه دیشب از خوابم زدم تا رکورد ایران رو بزنم:dمسیرش هم خیلی رو اعصابه یه مسیر دیگه بزاریم اونو بریم.
شکر خدا همه بچه ها انگار PS4 خریدن که این طرف ها پیداشون نمیشه قبل رلیز بازی که همه ادعای GT فن بودن میکردن
برادر من اگه رکوردت رو با تایر racing hard با اختلاف 3 ثانیه بشکنم این وسط چی به من میرسه ؟ اگه چیزی میرسه تا انجامش بدم کار 20 تا 30 دیقه ست
آریا این درصد بندیها تو آپدیت های GT5 بهش اضافه شده بود تعجب میکنم چرا از اول اینها توی GT6 وجود نداشت و با آپدیت اضافه شده !جوایز نقدی هم فوق العاده عالی شده ! هم به نظر میرسه میزان جوایز بهتر از قبل شده ، هم این قضیه درصد دادن به جایزه ها خیلی خوبه. یعنی به ازای هر چند روز که پشت سر هم آنلاین بشین ، یه درصدی روی جوایز میره. بعد از 5 روز هم به بیشترین حد خودش میرسه که 200% هست !
همون بخش Redbull X2014 Junior رو که تموم کنین ، کلی جایزه میگیرین ! 5 تا مسابقه راحت و کوتاه داره که من 4 تا رو اول شدم و یکی رو سوم ، در نهایت حدود 700 هزار تا جایزه گرفتم !تازه در حالی که چون پشت سر هم آنلاین نشده بودم ، فقط 110% داشتم و کسی که 5 روز پشت سر هم وصل شده باشه ، 200% داره و جایزه ـش خیلی بیشتر میشه ! کلاً جوایز نقدی جوری شده که دیگه هیچ ایرادی نمیشه بهش گرفت.
یه دونه از اینا:d![]()