Sina R
کاربر سایت
سینا بزرگترین موشکل و دلیل ناراحتی میدونی چیه که قیافه ی همه رو بعد از مواجه باشمیکنه!؟
چیزهایی که برطرف کردنشون به نظر میرسه خیلی نه وقت میخواد نه انرژی و هزینه![]()
امین برای یک بازی گیم پلی و کیفیت اون مهمه
مطمئن باش یه نفر برای این ایرادات کوچیک نمیاد اینطوری بازیو توی این تاپیک بکوبونه
مطمئنا این دوستان با گیم پلی بازی نتونستن ارتباط برقرار کنن
برای یه بازی مثل GT که تا این حد روی جزئیات ماشین کار شده تا واقعی ترین تجربه ممکن در زمینه رانندگی داشته باشیم این ایرادات کوچیک قابل بخششه
البته در مورد ایراداتی که احسان گرفت خود یامائوچی تاکید داره چهره ماشین نباید در بازی تغییر کنه و گیمر زیبایی ماشین میخواد که من این منطق اصلا قبول ندارم ( این مصاحبش قبلا خونده بودم اگر لینک پیدا کردم میذارم )
اما یه چیز میدونم اگر یه نفر واقعا با گیم پلی بازی حال کنه بخاطر تخریب پذیری یا صدای برخورد ها یا سخت بودن منو و یا تاخیر در لودینگ اون بازی کنار نمیذاره برای همینه میگم حتی اگر متای GT6 در حد 90 هم بشه باز هم اکثر دوستان این تاپیک نمیتونن باهاش ارتباط برقرار کنن چون گیم پلی GT6 ادامه دهنده GT5 هستش
به هر حال هر کسی سلیقه ای داره اما بهتره به سلیقه همدیگه احترام بذاریم و اینطور فرض نکنیم چون ما نتونستیم با بازی ارتباط برقرار کنیم حتما پس بازی خوبی نبوده و یک شکست کامل محسوب میشه ( کما اینکه متای 84 شاید در حد سری GT نباشه اما باز یه شکست کامل بحساب نمیاد و قبلا هم گفتم اگر مننتقد ها میومدن نسخه اکادمی نقد میکردن نتایجش و عکس العمل بعضی دوستان دیدن داشت ... )