Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

من که از همون روز اولی که gt5 رو گرفتم از کاکپیت و با دنده دستی میرفتم، روزای اول خیلی راحت نبودم ولی الان باور میکنی نمیتونم اتومات بازی کنم.البته تا قبل از اومدن GT5 فورزا3 رو دستی +کلاچ میرفتم! ولی دیگه کلاسه ریس رو نمیشد با کلاچ مگه اینگه هر دست شش تا انگشت داشتم:d
راستی جفتشونم با دسته هست
امروز 2-3 ساعتی با دنده دستی رفتم دیدم زیادم سخت نیست,ولی شب ها که من بیشتر میتونم بشینم پای GT نمیشه رفت آخه باید صدای ماشینو بشنوم که بتونم دنده عوض کنم و اونوقت همه اهل خونه باید شب بیداری بکشن:d

GT Academy 2013 رو تست کردم در حد 1 ساعت و برداشتم از بازی این بود: نورپردازی خیلی بهتر از GT5 بود.فنربندیه ماشینا عالیه. مشکلات گرافیکی رو باز هم تو بازی دیدم و خیلی زیاد هم بود مخصوصا تو سایه های ماشین ها. زمان لودینگ واقعا عالی بود. منو ها هم که همه میگن قبلا پیچیده بود و الان بهتره رو هم درک نمیکنم. منو ها هیچ فرقی ندارن. منو های GT5 هم عالی بود و اصلا پیچیده نبودند. گیم پلی به نظرم خیلی آسون شده بود !!!! نمیدونم چرا . به نظرم GT5 گیم پلی حرفه ای تری داشت. صداگذاری هم که خیلی بهتر بود. در کل غیر از گیم پلی که یه جورایی حالمو گرفت همه چیز بهتر بود.

GT Academy 2013 رو تست کردم در حد 1 ساعت و برداشتم از بازی این بود: نورپردازی خیلی بهتر از GT5 بود.فنربندیه ماشینا عالیه. مشکلات گرافیکی رو باز هم تو بازی دیدم و خیلی زیاد هم بود مخصوصا تو سایه های ماشین ها. زمان لودینگ واقعا عالی بود. منو ها هم که همه میگن قبلا پیچیده بود و الان بهتره رو هم درک نمیکنم. منو ها هیچ فرقی ندارن. منو های GT5 هم عالی بود و اصلا پیچیده نبودند. گیم پلی به نظرم خیلی آسون شده بود !!!! نمیدونم چرا . به نظرم GT5 گیم پلی حرفه ای تری داشت. صداگذاری هم که خیلی بهتر بود. در کل غیر از گیم پلی که یه جورایی حالمو گرفت همه چیز بهتر بود.
من که هنوز ندارمش, ولی اقا حال ما هم گرفته شد. چون یکی دیگه از رفیقامم همین حرفو زد که انگار گیم پلی و هندلینگ مثل قبل حرفه ای نیست, ای خدا کاش درستش کنن, تمام لذتم همین لانندگی واقعیش بود :D

من که هنوز ندارمش, ولی اقا حال ما هم گرفته شد. چون یکی دیگه از رفیقامم همین حرفو زد که انگار گیم پلی و هندلینگ مثل قبل حرفه ای نیست, ای خدا کاش درستش کنن, تمام لذتم همین لانندگی واقعیش بود :D

هنوزم واقعی هست ولی نمیدونم چرا آسونتره یه جورایی. :( خدا کنه درست بشه.

Goodwood Hill Climb هم به بازی اضافه شد ! من که شناخت زیادی ازش ندارم ولی ملت خیلی خوشحال هستن و مثل اینکه پیست خیلی خوب و جالبی هست.

goodwood-gt6-26-200x200.jpg

تصاویر بیشتر

Goodwood Hill Climb هم به بازی اضافه شد ! من که شناخت زیادی ازش ندارم ولی ملت خیلی خوشحال هستن و مثل اینکه پیست خیلی خوب و جالبی هست.

این پیسته یه رینگ 1.16 مایل داره فقط برای تست ابر ماشین ها :دی
شرکت ها سال به سال اینجا رو میگیرن ماشیناشون رو بیارن تا تست تاپ اسپید و اینا رو ازش بگیرن.
یک عکس گذاشتی از یه مانیومنت که دوتا ماشین F1 دارن توی یه رینگ پیچ در پیچ میچرخن، اون مال 2012 ـه که لوتوس اومد و ماشینای F1 قدیمیش رو یک بار دیگه گذاشت توی پیست.
البته اینا مال Festival of Speed ـه که خیلی مسابقات جالبیه وگرنه مسابقات عادی و اینام داره.

این پیسته یه رینگ 1.16 مایل داره فقط برای تست ابر ماشین ها :دی
شرکت ها سال به سال اینجا رو میگیرن ماشیناشون رو بیارن تا تست تاپ اسپید و اینا رو ازش بگیرن.
یک عکس گذاشتی از یه مانیومنت که دوتا ماشین F1 دارن توی یه رینگ پیچ در پیچ میچرخن، اون مال 2012 ـه که لوتوس اومد و ماشینای F1 قدیمیش رو یک بار دیگه گذاشت توی پیست.
البته اینا مال Festival of Speed ـه که خیلی مسابقات جالبیه وگرنه مسابقات عادی و اینام داره.
پس پیست خیلی خوبیه ! :دی میتونه کارهای مختلفی رو توی GT6 برعهده بگیره ، از تست سرعت تا Festival of Speed. فقط حیف که PD حال و حوصله استفاده از پتانسیل ها رو نداره.
توی GT5 کلهم از پیست های جالب Course Creator (که 2،3 تاشون واقعاً زیبا بودن) توی A-Spec استفاده نکردن. لیسانس WRC و NASCAR رو گرفتن ولی کلاً چند تا بخش خیلی کوچیک به اینا اختصاص دادن و حتی بخش رالی بازی به شدت کوچیک تر از نسخه های قبلی بود. (بخش مورد علاقه من توی GT4 :() یا مثلاً ایده جالب استفاده از Top Gear به سرشون زد و توی تریلر E3 میشد Stig رو دید و قرار بود بخش The Stig Challenge هم توی بازی باشه ولی در نهایت کلاً 3 تا دونه مسابقه توی پیست Top Gear گذاشتن ، اونم با چیزهایی مثل Samba Bus !!! :دی

پس پیست خیلی خوبیه ! :دی میتونه کارهای مختلفی رو توی GT6 برعهده بگیره ، از تست سرعت تا Festival of Speed. فقط حیف که PD حال و حوصله استفاده از پتانسیل ها رو نداره.
توی GT5 کلهم از پیست های جالب Course Creator (که 2،3 تاشون واقعاً زیبا بودن) توی A-Spec استفاده نکردن. لیسانس WRC و NASCAR رو گرفتن ولی کلاً چند تا بخش خیلی کوچیک به اینا اختصاص دادن و حتی بخش رالی بازی به شدت کوچیک تر از نسخه های قبلی بود. (بخش مورد علاقه من توی GT4 :() یا مثلاً ایده جالب استفاده از Top Gear به سرشون زد و توی تریلر E3 میشد Stig رو دید و قرار بود بخش The Stig Challenge هم توی بازی باشه ولی در نهایت کلاً 3 تا دونه مسابقه توی پیست Top Gear گذاشتن ، اونم با چیزهایی مثل Samba Bus !!! :دی
دقیقا. من از این که قسمت رالی فقط چند بخش کوچیک اونم تو special event داشت خیلی ضد حال خوردم. :(

- - -ویرایش - - -

آقایون GT بازی که Academy 2013 رو دانلود کردن بیان و رکورداشونو تو تاپیک بزارن . ممنون

http://forum.bazicenter.com/thread79160

امروز شبکه ورزش داشت یه پسررو نشون میداد قهرمان کارتینگ کشور بود، چند تا صحنه هم از مسابقاتشون نشون میداد؛ منم بعدش جو گیر شدم رفتم چند دست کارت زدم ،یعنی خداییش دقیقا واکنش هایی که ماشین سر پیچ های شدید تو TV نشون میداد دقیقا توی ریپلی میدیدم؛ آدم حال میکنه با این هندلینگ که دقیقا کپی پیست واقیته.خدا کنه اگه تغییری تو هندلینگ میدن خرابش نکنه، آخه این مگه چشه خدایی؟

- - -ویرایش - - -

چند روز پیشم داشتم پروتو تایپ های 2011 رو دربارشون میخوندم میگفت به خاطره مسائل مالی یکسان سازی های جدید این مسابقات(لمانز) باعث شده که اتومبیل ها تا 150 HP قدرتشون رو کمتر کنن!!فک کنین 908 با اون هندلینگ شاخش ییهو بیاد بشه 550 HP!!.یاد دوران مینولتا و سائوبر به خیر؛ البته من که زمان مینولتا فک کنم یه سالم بوده D:

یک مشکل دارم با این بازی نمیشه رو کنسول کپی خور راهش انداخت دمو رو دانلود کردم میگه باید set time via internet را فعال کنید اون رو که میخوام فعال کنم میگه باید system update کنید من هم که بلاطبع این کار را نمیکنم راهی نیست بشه اجراش کرد

این گیم پلی های Goodwood Hill Climb جالب بود ! :دی تیکه ای که برای دمو انتخاب کردن هم خیلی باریکه لامصب ! یعنی توی Time Trial جون آدم درمیاد تا از پیست خارج نشه و زمان رو هم خوب پیش ببره ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or