Gran Turismo 5 | Photo Mode

يه بررسي كردم ديدم هر Thumbnail به طور ميانگين جچمش 15kb هست ، يه پيج بخاد باز شه كه حجمش حدود 700kb ميشه ، 10 تاشم بخاي بزرگشو ببيني كلا 6 مگي ميشه ، تصميم گرفتيم كه چرت و پرت بنويسم تا بريم صفحه بعد ، ولي اين عكس رو ببينيد حتما :‌

هركي گفت چه ماشينيه اينو بش ميدم

يه بررسي كردم ديدم هر Thumbnail به طور ميانگين جچمش 15kb هست ، يه پيج بخاد باز شه كه حجمش حدود 700kb ميشه ، 10 تاشم بخاي بزرگشو ببيني كلا 6 مگي ميشه ، تصميم گرفتيم كه چرت و پرت بنويسم تا بريم صفحه بعد ، ولي اين عكس رو ببينيد حتما :‌

چه دست و دل باز:dنیست حالا این 458 خیلی گرونه:d
اون ماشین احیانا citroen by gt نیست:-/

سلام ...
ماشين كه enzo هست از واضحاته!

من منتظر 458 كروم طلايي هستم :d

KonamiBC

چه دست و دل باز:dنیست حالا این 458 خیلی گرونه:d
اون ماشین احیانا citroen by gt نیست:-/
اگه Race Car منظورت بوده ، اونو بعد اين خيلي دوس دارم + تقصير Seasonal Eventها هست كه اهميت پولو تو بازي كم كردن...
سلام ...
ماشين كه enzo هست از واضحاته!
من منتظر 458 كروم طلايي هستم :d
KonamiBC
سلام ...
Enzo بودن اون از واضحاته ؟؟ !!
كروم طلايي بودن 458 هم از همون واضحاته حتما .
Friend Request رو قبول كنيد و يه ماشين انتخاب كنيد..
nissan xanavi nismo z '06
honda takata dome nsx '06
lexus petronas tom's sc430 '08
ferrari 458 italia '09
458 هم شسته شده ، بدنه ، موتور همه چي سالم ، روغنشم عوض شده ، به خاطر رنگشم 30.000 تا پول رفته ، كلي رنگ روش امتحان كردم ...

سلام ...
Enzo بودن اون از واضحاته ؟؟ !!

سلام ...
enzo قيافه اش داد ميزنه آينه بقل و مارك pininfarina روي بدنه هم كه تو عكس هست !

كروم طلايي بودن 458 هم از همون واضحاته حتما .
متوجه منظورتون نشدم؟!
nissan xanavi nismo z '06
honda takata dome nsx '06
lexus petronas tom's sc430 '08
ferrari 458 italia '09
458 هم شسته شده ، بدنه ، موتور همه چي سالم ، روغنشم عوض شده ، به خاطر رنگشم 30.000 تا پول رفته ، كلي رنگ روش امتحان كردم ...

عزيز همون 458 كروم طلايي را بفرست!

متوجه منظورتون نشدم؟!
منظورم اينه كه وقتي اون قدر Enzo برات واضح هست ، اسم دقيق و كامل ( كروم گلد ) اين رنگم ميدوني ... آخه اين بازي خيلي رنگ داره ، خيلي اسم عجيب غريب ... تعجب كردم اين قدر مسلط بودي .

آخرین ویرایش:
من الان لول 33 هستم،تمام Special Event ها رو هم رفتم اما هیچکدوم از لوکیشن های Photo Travel واسم باز نشد:|
یه سوال هم دارم،ماشین تا چه قیمتی میشه واسه دوستان بفرستیم؟:-/
___
ویرایش
عجب چیزیه این:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: foxy
من الان لول 33 هستم،تمام Special Event ها رو هم رفتم اما هیچکدوم از لوکیشن های Photo Travel واسم باز نشد

يكي از لوكيشن ها با طلا گرفتن در مسابقات Japanese Classics A-Spec Beginner
3 تا ديگه در قسمت AMG Driving Academy Beginner كه به ترتيب با برنز و نقره و طلا كردن تمام مسابقات اين بخش باز ميشه كه اگر ابتدا همه طلا بشن 3 تا باز ميشه
3 تاي ديگه هم با انجام مسابقات Grand Tour

---------------------------------------------------
اين هم از هديه من رينگاشو عوض كردم :

اين هم يك عكس جالب ديگه:

• Like
Reactions: foxy
يكي از لوكيشن ها با طلا گرفتن در مسابقات Japanese Classics A-Spec Beginner
3 تا ديگه در قسمت AMG Driving Academy Beginner كه به ترتيب با برنز و نقره و طلا كردن تمام مسابقات اين بخش باز ميشه كه اگر ابتدا همه طلا بشن 3 تا باز ميشه
3 تاي ديگه هم با انجام مسابقات Grand Tour

---------------------------------------------------
اين هم از هديه من رينگاشو عوض كردم :

اینکه اون مسابقات رو طلا گرفته باشم یا نه نمی دونم،اما Grand Tour رو رفتم قبلا،بعد ازینکه فهمیدم این مسابقات لوکیشن جدید باز می کنن دوباره رفتم ام هیچ....:-/
الان عکس بالا کجاس؟من تاحالا ندیده بودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or