Gran Turismo 5 | Photo Mode

آقا یه سوال بی ربط:

این فلسفه انتخاب 458 چیه واسه این مدل یه جا خونده بودم دقیق یادم نیست چیه؟

45 سال طراحیش کردن 8 سیلندره - 45 ماه طراحیش کردن هشت سیلندره - هشت سال طراحیش کردن 45 سیلندره :| - 4 بعلاوه 5 هشت نمیشه - تعداد دفعات خودارضایی طراح قبل از ازدواج - طراح 45 سال سن داشته بچش هشت ساله - عدد مورد علاقه طراح - ...

Sp پر از چرتو پرته (افکاره مخدوشم) نمیخواد بخونید همین سوال رو جواب بدید ممنون

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

درود
چند تا عکس از گیم پلی بازی گرفتم با ماشین که دوست داره b-) برا ی یکی از دوستانم که درباره گرافیک بازی براش سوء تفاهم پیش امده بود امیدوارم مورد توجه و عنایت قرار بگیره

آخرین ویرایش:
منم بالاخره به يكي ديگه از آرزوهام تو GT رسيدم ، مسابقه 1 ساعته با چندتا دوست ايراني ( خارجي يكي هم ندارم )
اينا روز قبل مسابقه هست ، در حال بررسي سطح ماشينا ، وضع اينترنت و ... كه گفتيم حالا كه اومديم چنتا عكس هم بگيريم ( خيلي عاليه كه ميشه Replay يه بازي آنلاين رو كاملا Save كرد .‌) البته بازي اصلي 4 نفر بوديم .

اين هم اواخر بازي ( يعني Lap 15 ام ) كه از 2lap قبلش شب شده بود

اي هم خط پايان + يه عكس قديمي از ماشين مورد علاقم در حال لذت بخش ترين كار تو GT واسه من ، يعني " سبقت " ، سرعتم = 200

• Like
Reactions: ДmirД†m
دوستان یه سوال ناجور :d :
میشه یه توضیح بدید که چطوری این عکس هارو می گیرید ؟ اصلا منی که کپی بازی می کنم، می تونم عکس بگیرم و اینجا آپلود کنم ؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدید.

سلام:d.خیلی راحته میره همون قسمت photo mode..عکس میگیری..همه کار کیتونی باهاش کنی میتونی بندازی بک گراند ps3ت..بگ کراندی پی سیت یا بذاری اینجا ما هم ببینیم:d

منم بالاخره به يكي ديگه از آرزوهام تو GT رسيدم ، مسابقه 1 ساعته با چندتا دوست ايراني ( خارجي يكي هم ندارم )
اينا روز قبل مسابقه هست ، در حال بررسي سطح ماشينا ، وضع اينترنت و ... كه گفتيم حالا كه اومديم چنتا عكس هم بگيريم ( خيلي عاليه كه ميشه Replay يه بازي آنلاين رو كاملا Save كرد .‌) البته بازي اصلي 4 نفر بوديم .

اين هم اواخر بازي ( يعني Lap 15 ام ) كه از 2lap قبلش شب شده بود

اي هم خط پايان + يه عكس قديمي از ماشين مورد علاقم در حال لذت بخش ترين كار تو GT واسه من ، يعني " سبقت " ، سرعتم = 200

من واقعا شرمنده ام بابت دیشب،یه کار خیلی ضروری برام پیش اومد و باید میرفتم،واقعا شرمنده
ولی مثل اینکه خیلی خوش گذشته بهتون:d ایشالا دفعه بعد جبران می کنم

(اون وایپر قرمزه منمااااا:x)

دوستان یه سوال ناجور :d :
میشه یه توضیح بدید که چطوری این عکس هارو می گیرید ؟ اصلا منی که کپی بازی می کنم، می تونم عکس بگیرم و اینجا آپلود کنم ؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدید.

امید جان وقتی یه مسابقه تموم میشه و نتایج رو روی صفحه بهت نشون میده پایین صفحه چنتا گزینه هست مثل start,setting,close.... که یکی از گزینه ها Replay هست که فیلم مسابقه رو بهت نشون میده
وقتی که فیلم شروع شد هرجا که خواستی start رو بزن بازی متوقف میشه،پایین صفحه یه گزینه میاد به اسم Photo Mode که از طریق اون میتونی عکس بگیری

یک راه دیگه هم وجود داره تو صفحه GT Mode سمت راست صفحه Photo Travel هست که فقط می تونی از ماشینهای Premium عکس بگیری و عکس ها رو با کیفیت خیلی بالایی ذخیره کنی

عکس هایی که ذخیره کردی تو صفحه GT Mode قسمت Album نگه داری میشه،ازونجا می تونی تمام عکسهایی که گرفتی رو ببینی
واسه اینکه عکس ها رو روی فلش بریزی و به کامپیوتر انتقال بدی روی هر عکسی که می خوای مثلث رو بزن و بعد گزینه Export To XBM رو بزن تا به قسمت Photo توی منوی اول ps3 کپی بشه،از توی Photo هم که خیلی راحت منتقلشون می کنی روی فلش و از اونجا هم به کامپیوتر

• Like
Reactions: 'EsiNs
من واقعا شرمنده ام بابت دیشب،یه کار خیلی ضروری برام پیش اومد و باید میرفتم،واقعا شرمنده
ولی مثل اینکه خیلی خوش گذشته بهتون:d ایشالا دفعه بعد جبران می کنم

(اون وایپر قرمزه منمااااا:x)
...
سروري تو ... همين كه اومدي خيلي بود !‌ حالا بازي ميكنيم باز . من بعد بازي فكر كردم به همه PM دادمو تشكر كردم ، ولي مثكه يادم رفته
من فکر کردم مسابقه پنجشنبس نگو شما چهارشنبه مسابقه رو دادین تموم شده رفته.... ای بابا....:دی
من يه PM دادم ، همه چي توش بود ، زمان شروع ، ماشين ، قدرت ، Lap و ... روز مسابقه يادم رفت مثكه :d ولي خوب 4 نفر بوديم
اصلش قرار بود جمعه بازي كنيم ، به خاطر يكي از دوستان انداختيم 4شنبه كه اون دوستمون هم نتونست بياد ، تو هم نبودي ... شديم 4تا !
باز اگه امشب بشه بازي كنيم خوبه ، يه انتخاب سخت :‌

nurburgring | 5laps | change weather & time | :d Castrol TOM'S SUPRA '97
OR
Nascar | daytona | 50laps | :d Penalty : Strong | Damage : Light

آقا یه سوال بی ربط:
این فلسفه انتخاب 458 چیه واسه این مدل یه جا خونده بودم دقیق یادم نیست چیه؟
45 سال طراحیش کردن 8 سیلندره - 45 ماه طراحیش کردن هشت سیلندره - هشت سال طراحیش کردن 45 سیلندره :| - 4 بعلاوه 5 هشت نمیشه - تعداد دفعات خودارضایی طراح قبل از ازدواج - طراح 45 سال سن داشته بچش هشت ساله - عدد مورد علاقه طراح - ...
Sp پر از چرتو پرته (افکاره مخدوشم) نمیخواد بخونید همین سوال رو جواب بدید ممنون
اگه دقت کنی موقع خوندن اسم این فراری میگن ferrari four five eight :دی خب طبیعتاً اعداد جدا هستن که میشه موتور 8 سیلندر 4.5 لیتری :دی
مرسی،چه فکرایی کردما...
خواهش :دی

آخرین ویرایش:
من وارد شدم :d
این که اولین ماشین P من بود. محض آشنایی با Photo travel این 2تا رو گرفتم
Kyoto - Gion_1.jpg ----- Kyoto - Gion.jpg
این هم دومین ماشین P. تا گرفتمش بدو بدو رفتم برای عکس :d فکر کنم Toyota است.
Ahrweiler - Town Square.jpg
و این هم عشق من با اون صدای دوس داشتنیش :d یه Ferrari 599 هست که حسابی تیونش کردم، الان 900 اسب قدرت داره. خودم از Dealership خریدم.
انصافا هم عکسهای قشنگی شدن
Kyoto - Gion_2.jpg ----- Kyoto - Gion_3.jpg ----- Kyoto - Gion_4.jpg
اینم امروز برای اولین بار از قسمت photo mode گرفتم. یه Abu Dhabi است، از سری ماشینهای Dirt در پیست Toscana.
Toscana.jpg ---- Toscana_1.jpg ---- Toscana_2.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or