Gran Turismo 5 | Photo Mode

این 599 ;)
چه طور اسم ماشین مورد علاقتو نمیدونی ؟:-/
دوست عزیز این 599 هست نه 458 :دی
اه، به خاطر این نت لعنتی آبروم رفت :))
یه دقیقه بعد از این که اینو نوشتم، فهمیدم چه اشتباهی کردم، تا اومدم درست کنم، نت قطع شد تا همین 10 دقیقه قبل.
داشتم پست این دوستمون Chuji رو میخوندم، نوشته 458 منم قاطی کردم =)) احسان جان خودتو blame کن :d:));)

• Like
Reactions: foxy
سلام اینم یه سری عکس جدید

این میتسوبیشی خیلی باحاله:)) برقیه و هیچ صدایی نداره،اصلا هم تیونینگ نمیشه،ولی فکر نمی کنم لازم بود که این ماشین رو پریمیوم طراحی کنن،به جاش می شد بوگاتی رو پریمیوم طراحی کنن8-|

حالا میرسیم به اصل قضیه:d این عکس رو تو کل عکسایی که گرفتم از همه بیشتر دوست دارم،خیلی زندست،حالت ماشین،اون برفایی که پشتش هست و زاویه تابش نور
این دریفت هست که 10.000 امتیاز دریفت رو زدم و ترافی رو گرفتم:d

این میتسوبیشی خیلی باحاله:)) برقیه و هیچ صدایی نداره،اصلا هم تیونینگ نمیشه،ولی فکر نمی کنم لازم بود که این ماشین رو پریمیوم طراحی کنن،به جاش می شد بوگاتی رو پریمیوم طراحی کنن8-|
بوگاتی رو موافقم باید پریمیوم بود ولی همچین ماشین های برقی یا مفهومی هم باید حتمآ توی GT باشه ! :دی کلآ یکی از خصوصیات GT همین ماشینهای جالبش هست ! این i-MiEV هم اگه درست یادم باشه توی بازی با باتری کار میکنه و به جای بنزین ، باتری تموم میکنه به خاطر برقی بودنش ! :دی

• Like
Reactions: foxy
اه، به خاطر این نت لعنتی آبروم رفت :))
یه دقیقه بعد از این که اینو نوشتم، فهمیدم چه اشتباهی کردم، تا اومدم درست کنم، نت قطع شد تا همین 10 دقیقه قبل.
داشتم پست این دوستمون Chuji رو میخوندم، نوشته 458 منم قاطی کردم =)) احسان جان خودتو blame کن :d:));)
اشکال نداره ما قبولت داریم :دی منم خیلی وقتا شده حواسم نباشه یه چیزی از دستم در بره سوتی بدم :دی
این i-MiEV هم اگه درست یادم باشه توی بازی با باتری کار میکنه و به جای بنزین ، باتری تموم میکنه به خاطر برقی بودنش ! :biggrin1:
آریا توی مسابقات معمولی هم این اتفاق می افته ؟! :دی
شرمنده یادم رفت جواب بدم !
biggrin1.gif

آره ماشین های این شکلی مثل i-MiEV و Tesla توی مسابقه های معمولی هم باتریشون کم میشه !
biggrin1.gif

این Tesla رو به همه پیشنهاد میکنم بخرن ! سرعت و شتاب خاصی نداره ولی ماشین خوش دستی هست و وقتی توی منو روشن میشه یه صدای عجیب غریبی میده که آدم یاد سفینه های فیلم های علمی تخیلی می افته !
biggrin1.gif
دشمنت شرمنده :دی
عجب ! خریدش واجب شد :دی

آخرین ویرایش:
آریا توی مسابقات معمولی هم این اتفاق می افته ؟! :biggrin1:
شرمنده یادم رفت جواب بدم ! :دی
آره ماشین های این شکلی مثل i-MiEV و Tesla توی مسابقه های معمولی هم باتریشون کم میشه ! :دی
این Tesla رو به همه پیشنهاد میکنم بخرن ! سرعت و شتاب خاصی نداره ولی ماشین خوش دستی هست و وقتی توی منو روشن میشه یه صدای عجیب غریبی میده که آدم یاد سفینه های فیلم های علمی تخیلی می افته ! :دی

خب بالاخره بعد یه قرن دستم به این بازی رسید و الان دارم کلی عشق وحال میکنم :biggrin1:
یه چندتا عکس گرفتم میزارم که دور هم ببینیم حال کنیم :biggrin1:
بهترین عکسی که تا حالا گرفتم :

این بوگتی اصلا پریمیوم نیست ولی خیلی خوب افتاده تو این عکس :

رقابت تنگاتنگ :biggrin1: :

عشق جدیدم :biggrin1: :

خوراک Wallpaper :d :

بزرگ مرد کوچک :d :

فعلا همین دیگه :d

پس کجایین شما؟؟:( چرا کسی دیگه عکس نمیذاره؟
من خیلی عکس دارم ولی وقت نداشتم منتقل کنم،سر فرصت دسته بندی می کنم میذارم اینجا

سلام به همگی
منم تعدادی عکس گرفتم (البته ببخشید اگه خوب گرفته نشده؛تازه کارم دیگه:دی) گفتم بزارم تا شاید بقیه هم بیان عکس بزارن تایپکو آپ کنن:دی

• Like
Reactions: sooski
سلام:

---------- نوشته در 03:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:19 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید بخاطر اشتباهی که شد.
عکس های که گرفتم ببینین حالشو ببرین::d

• Like
Reactions: sooski

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or