m-uncharted
کاربر سایت
این 599
چه طور اسم ماشین مورد علاقتو نمیدونی ؟
این 599
چه طور اسم ماشین مورد علاقتو نمیدونی ؟
اه، به خاطر این نت لعنتی آبروم رفتدوست عزیز این 599 هست نه 458
بوگاتی رو موافقم باید پریمیوم بود ولی همچین ماشین های برقی یا مفهومی هم باید حتمآ توی GT باشه ! کلآ یکی از خصوصیات GT همین ماشینهای جالبش هست ! این i-MiEV هم اگه درست یادم باشه توی بازی با باتری کار میکنه و به جای بنزین ، باتری تموم میکنه به خاطر برقی بودنش !این میتسوبیشی خیلی باحاله برقیه و هیچ صدایی نداره،اصلا هم تیونینگ نمیشه،ولی فکر نمی کنم لازم بود که این ماشین رو پریمیوم طراحی کنن،به جاش می شد بوگاتی رو پریمیوم طراحی کنن
اشکال نداره ما قبولت داریم منم خیلی وقتا شده حواسم نباشه یه چیزی از دستم در بره سوتی بدم
آریا توی مسابقات معمولی هم این اتفاق می افته ؟!این i-MiEV هم اگه درست یادم باشه توی بازی با باتری کار میکنه و به جای بنزین ، باتری تموم میکنه به خاطر برقی بودنش ! :biggrin1:
دشمنت شرمندهشرمنده یادم رفت جواب بدم !
آره ماشین های این شکلی مثل i-MiEV و Tesla توی مسابقه های معمولی هم باتریشون کم میشه !
این Tesla رو به همه پیشنهاد میکنم بخرن ! سرعت و شتاب خاصی نداره ولی ماشین خوش دستی هست و وقتی توی منو روشن میشه یه صدای عجیب غریبی میده که آدم یاد سفینه های فیلم های علمی تخیلی می افته !
شرمنده یادم رفت جواب بدم !آریا توی مسابقات معمولی هم این اتفاق می افته ؟! :biggrin1:
آپدیتهمن ازین 2تا خیلی خوشم اومد
مبارکه،چند خریدی؟
اگه تونستی آپدیت کن آنلاین بزنیم منم خیلی گران توریسمو بازی می کنم