Gran Turismo 5 | Photo Mode

درود بر دوستان ، خیلی وقته که از عرضه ی بازی میگذره ، تو این مدت هم خیلیامون با این بازی زندگی کردیم . من امروز تصمیم گرفتم که گلچینی از عکس هایی که تو بازی از ابتدا گرفتم رو قرار بدم . عکس ها در سایت Flickr آپلود شدن پس برای دیدنشون نیاز به آنــتــی فــــیلــتـــــر دارید . هر عکس مضمونی مرتبط با خودش داره ، وقتی رو عکس ها کلیک کردید به Title عکس ها دقت کنید .

تو که میگفتی سخته و با دسته نمیشه چی شد یهو یوحیه گرفتی >؟:d

من گفتم سخته اما نگفتم نرفتم که =))
البته مال یک سال پیشه ! حتی رفیقام هم نمیدونن !
محسن جان شما با دسته طلا:-" کردی یعنی? من فکر میکردم تو ایران اولین نفرم که با دسته طلا کرده ! :دی

خیلی عکس خوبی گرفته طرف و خوب هم ادیتش کرده ، خوشم اومد ! :دی

Audi-R8.jpg

به مناسبت رونمایی قریب الوقوع GT6 (اگه برای PS3 باشه که به احتمال زیاد قبل از E3 معرفی میشه) رفتم یه کم GT5 بازی کردم و یه سری عکس هم گرفتم ! :دی

اقایون نزاری تاپیک بخوابه که حیفه . GT6 هم معرفی شده محض یاد خاطرات هم که شده بیاید بترکونید اینجا رو :d

دور دومی که دارم بازی میکنم ( دور اول حدود 500 سالعت زمان برد ولی محض یاداوری خاطره دارم دوباره بازی میکنم ) این رو دوباره بهم جایزه داد و غنیمت شمردم و یه عکس خوشکل ازش گرفتم :d

بهترین ماشین تاریخ GT رو معرفی میکنم : Ferrari 458 Italia !!! اونم کاستومایز شده و بسیار پروردگار که رقیب پیدا کردن برش کار بس بسیار سختی هست :d:x ببینید و لذت ببرید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or