Gran Turismo 5 | Photo Mode

آره خیلی سخته من که هنوز نتونستم ردش کنم :دی این ماشینه که باهاش عکس گرفتم داشتم تست میکردم فعلا صبر کردم خر پول که شدم یه ماشین خوب بگیرم دیگه برم :دی کلا خیلی داره بازی سخت میشه :دی

آره سخت میشه،همون ماشین سفید که تو این عکس هست فکنم 20.000.000 پولش باشه،جمع کردن این همه پول 1ماه وقت می خواد:d

اینم عکسهای امروز

این جداست:d باید به طراح یا طراحهای لامبورگینی احسنت گفت،واقعا خوشگله:x

• Like
Reactions: 4th
تصاویری از ماشین benz sls amg"10

========
اینم عکس واقعی این ماشین :دی

================================
سه تصویر دیگه :دی

منتظر تصاویری از ماشین لامبورگینی باشید :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: B!G_BosS
تصاویری از ماشین benz sls amg"10

منتظر تصاویری از ماشین لامبورگینی باشید :دی

توی این 2تا عکس اگه فوکوس رو میاوردی روی خود ماشین،ماشین تار نمیشد
مثلا عکسی که از چراغ عقب گرفتی اگه فوکوس روی خوده ماشین بود تمام جزییات چراغ عقب ماشینت معلوم میشد:d
در کل من با این بنزه خیلی حال می کنم،خیلی نرم و خوش دسته:x

i493899_SienaPiazzadelCampo.jpg

[/IMG]
i493898_RedBullHangar7.jpg

• Like
Reactions: baris manco
سوسکی جان:d:dاین عکس فراری انزو که گذاشتی عکس دومشو میگم..اون محلشو لول چند آزاد میکنه؟!!من لول 20م نیومده بره من؟!!

من فکر کنم وقتی Amateur Series رو کامل تموم کردم این لوکیشن آزاد شد
به لول ربطی نداشت

این چهار تا خیلی قشنگ شده :دی
ببینم این ماشینه هدیه میده یا باید خرید ؟ اگه باید خرید قیمتش چنده ؟ :دی

نه جایزه نمیده،باید بخری قیمتش هم 1.000.000 هست ناقابل:d
اگه کسی اطلاعاتی راجع به این ماشین داره به من بده لطفا،تو یکی از مسابقات سرعتش مثلا تا 370km که میرسه خود به خود سرعتش میاد پایین،Transmision رو هم دستکاری کردم Max Speed رو هم تا آخر زیاد کردم اما باز هم خود به خود سرعتش کم میشه دوباره زیاد میشه

* عکس از Gran Turismo 4

اگه کسی اطلاعاتی راجع به این ماشین داره به من بده لطفا،تو یکی از مسابقات سرعتش مثلا تا 370km که میرسه خود به خود سرعتش میاد پایین،Transmision رو هم دستکاری کردم Max Speed رو هم تا آخر زیاد کردم اما باز هم خود به خود سرعتش کم میشه دوباره زیاد میشه
ربطی به دستکاری و این چیزا نداره به حد آخر سرعتت که برسی یواش یواش در حد دونه ای از سرعتت کم میشه :d

ربطی به دستکاری و این چیزا نداره به حد آخر سرعتت که برسی یواش یواش در حد دونه ای از سرعتت کم میشه :d

نه عزیز من،چرا تو ماشینای دیگه اینجوری نیست؟:-/
یه چیزی هست که باید انگولکش کنیم تا ازین حالت در بیاد،چون واقعا رو اعصابه، سرعت میگیره تا 380km میره از همه میزنی جلو یهو سرعتت میاد پایین همه از تو میزنن جلو:d
دلمون خوش بود یه ماشین خفن خریدیم که Exterem Series رو راحت می تونیم بریم(البته خوبه ها،فقط تو همین یه مسابقه اینجوریه:|)

نه عزیز من،چرا تو ماشینای دیگه اینجوری نیست؟:-/
یه چیزی هست که باید انگولکش کنیم تا ازین حالت در بیاد،چون واقعا رو اعصابه، سرعت میگیره تا 380km میره از همه میزنی جلو یهو سرعتت میاد پایین همه از تو میزنن جلو:d
دلمون خوش بود یه ماشین خفن خریدیم که Exterem Series رو راحت می تونیم بریم(البته خوبه ها،فقط تو همین یه مسابقه اینجوریه:|)
آها خب بگو ! :d من فک کردم کلاً همینجوریه ! چون معمولاً ماشین ها به حد نهایی سرعت که میرسن دیگه سرعت بالا نمیره ولی این مشکل شما رو دوستمون تو پست بالایی جواب داد :d برای منم یه بار این اتفاق افتاد :d
-------
منکه فول تیونینگش کردم،در ضمن فکر کنم اگزوزش رو نمیشه دستکاری کرد،خیلی اعصاب خورد کنه،راحت تا 380 میره یهو سرعتش کم میشه تا 280 هم میاد،انگار که ترمز گرفته
حیف این ماشین که اینجوری باشه،اگه این مشکلش حل بشه واقعا ماشین خوبیه
اگه با اگزوز حل نشد یه چند تا عکس از تنظیم دنده و ... از صفحه تلویزیون بگیر بزار تو پروفایلم ببینم جریان چیه :دی

آخرین ویرایش:
آها خب بگو ! :d من فک کردم کلاً همینجوریه ! چون معمولاً ماشین ها به حد نهایی سرعت که میرسن دیگه سرعت بالا نمیره ولی این مشکل شما رو دوستمون تو پست بالایی جواب داد :d برای منم یه بار این اتفاق افتاد :d

منکه فول تیونینگش کردم،در ضمن فکر کنم اگزوزش رو نمیشه دستکاری کرد،خیلی اعصاب خورد کنه،راحت تا 380 میره یهو سرعتش کم میشه تا 280 هم میاد،انگار که ترمز گرفته
حیف این ماشین که اینجوری باشه،اگه این مشکلش حل بشه واقعا ماشین خوبیه

مشکل اگزوزه :دی مال منم اینجوری شد عوض کردم درست شد :دی
میگم شما اینقد ماشین میخری از کجا پول میاری ؟ :دی

لولت که بره بالا به Expert و Exterem برسی مسابقاتش پول زیاد میده،مثلا اگه اول بشی 83000 تا بهت میده،یا Championship که میری آخرش یه پول قلمبه بهت میده
Special Event رو هم برو پول خوب میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or