Gran Turismo 5 | Photo Mode

من خیلی تو این قسمت عکاسیش وارد نیستم.
2تا عکس گرفته بودم که به یه دوستی نشون بدم.یکیش رو میزارم اینجا.اون یکی زیاد خوب نشده بود.

بعدش هم من از عکاسی حرفه ای چیزی بلد نیستم.
کسیمیتونه این گزینه هایی که تو عکس گرفتن داریم رو توضیح بده و کارایی هر کدوم رو بگه!یا یه منبع معرفی کنید.
ممنون

سلام
یه سوالی داشتم,نسخه GT5 XL ارزشو 105 تومنو داره که من بخرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینجا بخش فتو مود هستش!!چه ربطی داشت سوالتون!!
یه سری عکس گرفتم.البته همه اش رو نمیشه آپلود کرد.سعی کردم قشنگترین هاش از نظر خودم رو آپ کنم.اگه نظرتون رو بگید ممنون میشم.
بعدشم یه سوالی داشتم.کجا میتونم توی شب عکس بگیرم.منظورم تو photo travel هستش.البته به جز اون فرودگاهه

من دقت خاصی کردم اما چیز خاصی متوجه نشدم:d
ولی عکسش خیلی قشنگه،خیلی طبیعی افتاده
خوب عکس دوم اگه داخل سپرو ببینید:دی اون لحضه که میخاستم عکس بندازم..همون جایی که صدای گنجشک مییاد:دی باد هم میوزه:دی یهو باد یدونه اشغال آورد رفت زیر سپر:دی منم تو اون لحضه عکس گرفتم:دی

سلام
کسی می تونه کمکم کنه و یه راهنمایی کنه که من از کجا می تونم نسخه GT5 XL وبخرم یا کسی جایی سراغ داره برا فروش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من می خواستم از DC GAME بخرم که اونم گفت سفارشاتشو داده و فعلا امکان تهیش نیست
ممنون

میشه یک توضیح راجع به عکس گرفتن از داخل ماشین بدید.از توضیح انگلیسیش کار رو دنبال کردم اما به نتیجه نرسیدم و فکر کنم قلق خاصی داره.
امیرحسین زحمت کشید ویدئو ـش رو توی تاپیک بازی گذاشته :دی
شما توی ویدئو به محل قرار گرفتن ماشین دقت کن همونجا بذارش بعد جایی که روی اون بالکن میره رو دقت کن (کنار اولین میله) بعد select رو یه بار بزنی و بیای بیرون اونجا یه باگ میاد که میری پایین :دی اونجا وقتی دایره (برای بعضی ها ضربدر) رو بزنی که بره روی دوربین برای عکس گرفتن باید دوربین روی سقف ماشین باشه (که باید جای ماشین رو درست تنظیم کرده باشی اگه شد براتون عکس هم میگیرم) بعد آنالوگ سمت چپ رو به طرف پایین نگه میداری و دوبار دوبار سریع select رو میزنی با این کار دوربین میره پایین فقط سعی کن جوری تنظیم کنی که با select اول بره روی حالت حرکت دادن ماشین و بار دوم از اون حالت بیاد بیرون :دی با این کار (دوبار سریع select رو زدن) می تونی دوربین رو پایین و پایین تر ببری تا به ارتفاع مناسب از اتاق ماشین برسی :دی
ویرایش :
اینم عکسش :دی اول لوکیشن 2 رو توی ردبول انتخاب میکنی بعد توی این زاویه ببین ماشینت باید حدود یه لاستیک جلو تر از لبه ی ان صندلی سفیده باشه که برات قرمز کردم در واقع باید با اون پلی (چیه اسمش ؟ :دی) که بالا سرش هست یکی باشه , جاش همین جایی که هست مناسب ـه :

بعد که ماشین اونجا مستقر شد حرکت میکنی از روی اون پل کناریت (سمت چپ ـه) تا به اولین میله ی روی اونجا برسی این وضعیت :

بعد یه select میزنی و با ضربدر ازش خارج میشی یه کم رو به جلو حرکت کنی باگ رو میبینی که از روی پل میای پایین اگه ماشین جاش درست باشه باید زیرت باشه دوربین رو می چرخونی تا نور چراغش رو ببینی سعی کن ماشین زیرت باشه بعد در همین حال دایره رو میزنی تا بره روی دوربین برای عکس گرفتن اگه جای ماشین درست باشه باید روی سقف ماشین باشی اگه روی سقف ماشین نبودی بیا بیرون و از دوباره این مراحل رو تکرار کن تا درست بشه وقتی درست شد مطابق چیزی که اول پست گفتم عمل کن تا وارد اتاق ماشین بشی :دی

آخرین ویرایش:
منم عکس گرفتم

13301318201.jpg

دوستان رای گیری های Tournament فصل سوم ، مرحله اول گذاشته شد .

POLL: PTournament: Round 1 - PMC side - GTPlanet Forums

عکس ها به این صورت هستن که زیر هر بنر ( همون عکس هایی که قیلتـــــــــــر تشریف دارن ) دو تا عکس در یک مسابقه جدا از بقیه هستن که هر عکسی که بیشتر رای بیاره میره مرحله بعد .
عکس من :

رآی ارسال گشت ! :دی چقدر رآی آوردی نامرد ! :دی

مرسی داداش :دی مدیر های اونجا کار جالبی نکردن ، توی این مرحله ، یدونه قوی رو گذاشتن با یک ضعیف ، که بعضی از قوی ها تو این مرحله حذف نشن و مراحل بعدی گرم شه :دی که حرکت بدی هم نیست زیاد :دی

آخرین ویرایش:

عکس ها به این صورت هستن که زیر هر بنر ( همون عکس هایی که قیلتـــــــــــر تشریف دارن ) دو تا عکس در یک مسابقه جدا از بقیه هستن که هر عکسی که بیشتر رای بیاره میره مرحله بعد .
عکس من :

PMCMatch5a.jpg
رآی ارسال گشت ! :دی چقدر رآی آوردی نامرد ! :دی

عکس من :

مرسی داداش :دی مدیر های اونجا کار جالبی نکردن ، توی این مرحله ، یدونه قوی رو گذاشتن با یک ضعیف ، که بعضی از قوی ها تو این مرحله حذف نشن و مراحل بعدی گرم شه :دی که حرکت بدی هم نیست زیاد :دی

میذارن منم شرکت کنم؟ :دی جدی میگم...:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or