honestbud
کاربر سایت
سلام
یه سوالی داشتم,نسخه GT5 XL ارزشو 105 تومنو داره که من بخرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب عکس دوم اگه داخل سپرو ببینید اون لحضه که میخاستم عکس بندازم..همون جایی که صدای گنجشک مییاد باد هم میوزه یهو باد یدونه اشغال آورد رفت زیر سپر منم تو اون لحضه عکس گرفتممن دقت خاصی کردم اما چیز خاصی متوجه نشدم:d
ولی عکسش خیلی قشنگه،خیلی طبیعی افتاده
امیرحسین زحمت کشید ویدئو ـش رو توی تاپیک بازی گذاشتهمیشه یک توضیح راجع به عکس گرفتن از داخل ماشین بدید.از توضیح انگلیسیش کار رو دنبال کردم اما به نتیجه نرسیدم و فکر کنم قلق خاصی داره.
رآی ارسال گشت ! چقدر رآی آوردی نامرد !
رآی ارسال گشت ! چقدر رآی آوردی نامرد !دوستان رای گیری های Tournament فصل سوم ، مرحله اول گذاشته شد .
POLL: PTournament: Round 1 - PMC side - GTPlanet Forums
عکس ها به این صورت هستن که زیر هر بنر ( همون عکس هایی که قیلتـــــــــــر تشریف دارن ) دو تا عکس در یک مسابقه جدا از بقیه هستن که هر عکسی که بیشتر رای بیاره میره مرحله بعد .
عکس من :
دوستان رای گیری های Tournament فصل سوم ، مرحله اول گذاشته شد .
POLL: PTournament: Round 1 - PMC side - GTPlanet Forums
عکس ها به این صورت هستن که زیر هر بنر ( همون عکس هایی که قیلتـــــــــــر تشریف دارن ) دو تا عکس در یک مسابقه جدا از بقیه هستن که هر عکسی که بیشتر رای بیاره میره مرحله بعد .
عکس من :
مرسی داداش مدیر های اونجا کار جالبی نکردن ، توی این مرحله ، یدونه قوی رو گذاشتن با یک ضعیف ، که بعضی از قوی ها تو این مرحله حذف نشن و مراحل بعدی گرم شه که حرکت بدی هم نیست زیاد