Gran Turismo 5 | Photo Mode

اون کروت ZR1 ـه که توی GTAuto به صورت Racing Modification دراومده . خیلی جالب درمیاد این مدل حتی اگه رنگش رو عوض کنی فقط قسمت جلویی ماشین تا حاشیه درها تغییر میکنه . من یه زردشو دارم گذاشتم روی عکس پروفایل GT5 ام اگه توجه کرده باشی ! :دی

آها آره اتفاقا دارمش ولی فکر نمی کردم رنگش عوض شه:d
نه والا توجه نکردم،نمیاین دوباره باهم باشیم که همش چسبیدین به بازی های دیگه:d

گرافیک این بازی نابود کننده است واقعا بی نظیره

بله من خودم یه بار زخمی شدم:d

اینجا داشتین آنلاین بازی می کردین؟:d
پیست Circuit De La Sarthe ما هم یه چنتا عکس اینجا انداختیم وقتی آنلاین بازی می کردیم
اینم همون پیسته؟:-/

اون Corvette واسه پک خاصیه؟یا اینکه توی بازی هست؟من ندیدم این طرحشو

نه این یه پیست دیگه هستش ,

این همین Zr1 هستش از قسمت GT auto قسمت آخر body racing استاد کنید همین جوری میشه , بعدش هم رنگش رو عوض کنید که البته جلوی ماشین فقط رنگش عوض میشه ,

دوستانی که جهت عکس برداری و حرکات نمایشی پایه هستن , بیان که به نیروی قوی نیاز داریم :d

دوستان میگم پونتیاک ندارید؟!:دی
من یه دونه دارم اما فکر نکنم اونی باشه که شما بخوای:d

نه این یه پیست دیگه هستش ,

این همین Zr1 هستش از قسمت GT auto قسمت آخر body racing استاد کنید همین جوری میشه , بعدش هم رنگش رو عوض کنید که البته جلوی ماشین فقط رنگش عوض میشه ,

دوستانی که جهت عکس برداری و حرکات نمایشی پایه هستن , بیان که به نیروی قوی نیاز داریم :d

آره آقا امید توضیح دادند منم رفتم یه تست کردم چیزه جالبی بود:d
برای عکس برداری روی من حساب کن هستم

فراری انزو-ماشین جدیدم!

یکی از ماشین های محبوبم!

انزو حرف نداره،مخصوصا اون زوزه هایی که می کشه:d

حالا نوبت عکسای خودم
پریشب بود با بچه ها داشتیم بازی میکردیم منم از فرصت سوئ استفاده کردم و چنتا عکس گرفتم:d
(اون بوگاتیه منم>:))

این هم عکسی که برا مسابقه ی هفته 61 GTP فرستاده بودم ، با اینکه از خیلی از عکس ها بهتر بود ولی انتخاب نشد :|

خودتون مقایسه کنید ، تو این لینک .
وای وای چه عکسایی:-$
اینا گیمر معمولی نیستن،عکاسن احتمالن:d
همین که 2تا وایپر رو انداختی تو این پیست خودش نمره 20 رو داره،حالا اونا کج سلیقه هستن خودتو نگران نکن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or