Gran Turismo 5 | Photo Mode

آره بابا شرکت کن حتما.

---------- نوشته در 01:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------

منم شرکت میکنم. البته یه سوال همینجا باید بزارم عکسمو؟؟؟
13302059761.jpg

---------- نوشته در 01:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 AM ارسال شده بود ----------

حیف که ایران اینترنت جالبی نداره وگرنه تورنومتر 4 یا 8 ساعته مزاشتیم یه جایزه هم با هم جم می کردیم به برنده میدادیم. موافق بودین؟:-s#:-s

آره بابا شرکت کن حتما.

---------- نوشته در 01:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------

منم شرکت میکنم. البته یه سوال همینجا باید بزارم عکسمو؟؟؟
13302059761.jpg

---------- نوشته در 01:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 AM ارسال شده بود ----------

حیف که ایران اینترنت جالبی نداره وگرنه تورنومتر 4 یا 8 ساعته مزاشتیم یه جایزه هم با هم جم می کردیم به برنده میدادیم. موافق بودین؟:-s#:-s

سایت GTPlanet معتبر ترین فروم دنیا در رابطه با فرانچایز Gran Turismo هستش که هیچ ربطی هم با سایت BC نداره :)

میذارن منم شرکت کنم؟ :دی جدی میگم...:دی

مرحله مقدماتی مسابقه تموم شده ، فصل بعدی ایشالّا :دی

خوب عکس دوم اگه داخل سپرو ببینید:دی اون لحضه که میخاستم عکس بندازم..همون جایی که صدای گنجشک مییاد:دی باد هم میوزه:دی یهو باد یدونه اشغال آورد رفت زیر سپر:دی منم تو اون لحضه عکس گرفتم:دی

خب اونو که دیدم،ولی نمی دونستم آشغاله:d
مامورای شهرداری اعتصاب کردن اونجا!!:d

فعلاً همین :دی

بلاخره از داخل ماشین عکس گرفتی؟:d
سری دوم عکسات که از داخل ماشین گرفتی فوق العاده بود
من قشنگ یه ربع داشتم نگاه می کردم بهشون

من هم یه مدت بازی نکردم ! ولی خوب همیشه عکسامو میبینم

روند پیشرفت من تو GT5 ! :

این اولین عکسمه ( که اصلا یادم نیس هدف چی بود ) :

اولین مسابقه کارتینگ :

اینو که گرفته بودم دیگه فکرمیکردم تمومه GT5 ، تا 2،3 روز نگاش میکردم ، تا پول دار شدم گرفتم :

راحت بود گرفتن این :

همه بازی ها که میشد میرفتم که lev بره بالا : خیلی بد و سخت میگذشت ، باگه ...

...

فکر کنم حدود lev 12 که بودم دیگه نمیشد ماشین بخرم . مسابقه ای برم ، دیگه فکر کردم تمومه ، بهینه عمل نکردم و باید از اول برم ... نمیدونستم میشه تکراری برم !

...

اینم فکر کنم Lev24 بود .

خیلی حال میکردم با این :

بعد از مدت ها سر زدن به Peugeot به سختی اینو گرفتم ! خیلی خوشحال بودم !

حدود lev 26 هم یه بار میخاستم قید بازی رو بزنم ، چون فکر میکردم X1 رو فقط در صورت طلا کردن challenge s.vettel تو lev 30 میده ، که باز فهمیدم به برنزم میده و ... افتادم رو بازی

خیلی challenge lev 30 رو میرفتم :

اینا مال 200 ساعت اول بازیه حدودا فکر کنم ! ...
بقیش بعدا ...

بابا تاپیکو آپ نگه دارید دیگه :دی

دو تا عکس خوب که فک کنم خیلی واقعی شدن ، عکس اولی فقط پلاکش رو با PS اضافه کردم ، اون علامت GT Academy برای خود ماشینه :

این هم عکس های داخل کابین از فراری ها که قطعی اینترنت باعث بدقولی من به احسان شد :دی

Audi R8

Audi RS6

Audi TT

همه بازی ها که میشد میرفتم که lev بره بالا : خیلی بد و سخت میگذشت ، باگه ...

...

فکر کنم حدود lev 12 که بودم دیگه نمیشد ماشین بخرم . مسابقه ای برم ، دیگه فکر کردم تمومه ، بهینه عمل نکردم و باید از اول برم ... نمیدونستم میشه تکراری برم !

محمد داشتم عکسات رو با دقت میدیدم که چشمم به یه چیزی خورد خیلی شاد شدم :d همینطوری دارم میخندم.یعنی این عکست عکس ساله :d
محمد تو این عکس برفی توی تماشاچی ها اونا که روی سکو وایسادن طبقه ی دوم سمت راست رو ببین =)):d اگه من بودم یه اسکار ویژه واسه این عکس بهت میدادم :d
من هم به زودی عکسهای ماشینام رو میذارم :d

... توی تماشاچی ها اونا که روی سکو وایسادن طبقه ی دوم سمت راست رو ببین =)):d ...
من خودم به اونا توجه نکردم ! بیشتر تو فکر لاستیکای ماشین خودم بودم وقتی عکس گرفتم !
منم خیلی عکس و خاطره دارم ! میزارم باز

محمد داشتم عکسات رو با دقت میدیدم که چشمم به یه چیزی خورد خیلی شاد شدم :d همینطوری دارم میخندم.یعنی این عکست عکس ساله :d
محمد تو این عکس برفی توی تماشاچی ها اونا که روی سکو وایسادن طبقه ی دوم سمت راست رو ببین =)):d اگه من بودم یه اسکار ویژه واسه این عکس بهت میدادم :d

من خودم به اونا توجه نکردم ! بیشتر تو فکر لاستیکای ماشین خودم بودم وقتی عکس گرفتم !
منم خیلی عکس و خاطره دارم ! میزارم باز

من هم اولین چیزی که دیدم همون لاستیک ها بود :دی
اما من نگرفتم که تماشاگرا چه مشکلی دارن! بدبخت ها اومدن مسابقه رو ببینن دیگه!

من هم اولین چیزی که دیدم همون لاستیک ها بود :دی
اما من نگرفتم که تماشاگرا چه مشکلی دارن! بدبخت ها اومدن مسابقه رو ببینن دیگه!

در حال انجام اعمال قانون هستن :دی جایگاه تماشاچی سمت چپ , طبقه ی دوم از سمت راست اولین نفر :دی (البته دو نفر در قالب 1 نفر :دی)

در حال انجام اعمال قانون هستن :دی جایگاه تماشاچی سمت چپ , طبقه ی دوم از سمت راست اولین نفر :دی (البته دو نفر در قالب 1 نفر :دی)

خب این هم آدرس دقیقش که احسان جان زحمتش رو کشید.
دو نفر در قالب 1 نفر رو ول کن جون من Position شون رو داشته باش :d شرمنده من مغزم خرابه دست خودم نیست :d
من تا حالا چند تا باگ فجیع توی GT5 دیدم.یکیش هم همونیه که توی پیست Nurburgring یه جاش هست میتونی از کنار جاده بری توی حاشیه و کلا میری توی یه صفحه ی سیاه که از زیر جاده ی اصلی رد میشه! البته بعد از آپدیت 1.10 درستش کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or