GRAN TURISMO 5-CUP

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا موافق بودن دمیج مکانیکی در مسابقات هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    48
منظوت منم ؟ حالا شاید اومدم که مسابقات جذاب شه :d
کلا قید مسابقات رو بزن :d همینجور دور همی می زنیم می خندیم
اتفاقا الان داشتم با outlow بازی می کردم یه ترک ساختم شیبش توری که ماشین هایی مثل fiat 500 پس می زنن و نمی تونن رد شن ! کلی درگیری داشتیم :d

راستی امروز ظهر خودت بودی یا داداشت ؟ :d
اره تو بیا مثل امروز قبل خط ترمز بزن ما ببریم:d

منظوت منم ؟ حالا شاید اومدم که مسابقات جذاب شه :d
کلا قید مسابقات رو بزن :d همینجور دور همی می زنیم می خندیم
اتفاقا الان داشتم با outlow بازی می کردم یه ترک ساختم شیبش توری که ماشین هایی مثل fiat 500 پس می زنن و نمی تونن رد شن ! کلی درگیری داشتیم :d

راستی امروز ظهر خودت بودی یا داداشت ؟ :d
ما جریان پیچیده ایی داریم.:dمثلا اونی که ظهر باهاش بازی کردی،داداشم بود.من اکثرا gt5 میزنم.کلا خیلی پیچیدس.خودمون هم گیج شدیم.تو نخش نری بهترـه:d:d

اره تو بیا مثل امروز قبل خط ترمز بزن ما ببریم:d

آخ عجب سوتی دادم :d سوتی ما رو آشکار نکن دیگه :d
فکر کن نوبرینگ و تمومش کردم بعد زدم رو ترمز که برم رو چت فکر کردم از خط رد شدم
شما هم که مرام گذاشتی معکوس کشیدی رد شدی :d

پسر این فیات 500 عجب چیز خنده ای بود !

آخ عجب سوتی دادم :d سوتی ما رو آشکار نکن دیگه :d
فکر کن نوبرینگ و تمومش کردم بعد زدم رو ترمز که برم رو چت فکر کردم از خط رد شدم
شما هم که مرام گذاشتی معکوس کشیدی رد شدی :d

پسر این فیات 500 عجب چیز خنده ای بود !
28 ساله میشنوم آخرش من درست نفهمیدم این معکوس کشیدن یعنی چه؟ :">

آخرین ویرایش:
20 ساله میشنوم آخرش من درست نفهمیدم این معکوس کشیدن یعنی چه؟ :">

خجالت چیه :d پرسیدن عیب نیست نپرسیدن عیب است

ببین دست عزیز هانطور که میدونی دور موتور رو شتاب ماشین تاثیر داره مثلا شما دنده 4 هستی
و پشت یکی گیر کردی شما میدی دنده 3 که ماشین شتاب بیشتری بگیره و شما از فرد مورد نظر جلو بزنی
اما تو بازی چون ما دور موتور رو تا آخر پر میکنیم بعد می زنیم دنده بعدی معمولا تاثیر منفی داره !

خجالت چیه :d پرسیدن عیب نیست نپرسیدن عیب است

ببین دست عزیز هانطور که میدونی دور موتور رو شتاب ماشین تاثیر داره مثلا شما دنده 4 هستی
و پشت یکی گیر کردی شما میدی دنده 3 که ماشین شتاب بیشتری بگیره و شما از فرد مورد نظر جلو بزنی
اما تو بازی چون ما دور موتور رو تا آخر پر میکنیم بعد می زنیم دنده بعدی معمولا تاثیر منفی داره !
یعنی بلافاصله که زدیم 3 دوباره باید بریم 4؟

توی بازی هم خوب یه نیش ترمز که بزنیم میره 3 دوباره میریم 4؟!

هی خدا،دوستان من کلا تازه واردم
بلا به دور یه روز نشسته بودم داشتم IV میزدم (کلا 1ساعت از خریدش نمیگذشت) که صدای 3تا بوق شندیم و دستگاهم خاموش شد:crying1:
با پرس و جو این ور اون ور فهمیدیم بهش میگن مرض چراغ زرد،خلاصه دادیم درستش کنن و هنوزم که هنوزه پسش نگرفتم،ینی نخواهم گرفت (چون میگن بازم خراب میشه) تا اینکه یه جدید بگیرم:x
همه اینارو گفتم که بگم خیلی دوس دارم وارد جمعتون بشمو با هم gt بزنیم،دعا کنین که زودتر بگیرمش و حالشو ببریم،مرسی:p

ای بابا , این بوق چراغ زرد واقعا مرض بدیه :( منم اولین PS3ـم که 40GB بود رو گرفتم بعد از 15 دقیقه که داشتم MGS4 بازی میکردم دقیقا همین بلا سرش اومد و دیگه روشن نشد :( البته بعدش رفتم یدونه Slim 250gb خریدم 1 قرون بیشتر هم ندادم :d
آقا دیگر چقدر نیرو میخواید جمع کنید ؟ :d من فک کنم تا ساعت 4 پچ بشه بره از ساعت 30/8 صبح گذاشتم پچش DL بشه :d

برادر MODERN آقا مسابقات رو قبل از عید برگذار کن بره پی کارش
دیشب اومدی
ببین من هر چی فکر کردم نفهمیدم کی بهت تنه زدم ولی قبول دارم بهت راه ندادم :d
به نظر من راهن ندادن نباید خلاف محسوب بشه ! چون نفر دوم به خاطر اینکه میتونه پشت طرف بیاد ( یعنی شکافتن باد توسط ماشین اول ) خیلی سریع تر دور میگیره در نتیجه میزنه جلو حالا هی این عمل اتفاق میفته و به نظر من ماجرا لوس میشه ;)

دیشب اومدی
به نظر من راهن ندادن نباید خلاف محسوب بشه ! چون نفر دوم به خاطر اینکه میتونه پشت طرف بیاد ( یعنی شکافتن باد توسط ماشین اول ) خیلی سریع تر دور میگیره در نتیجه میزنه جلو حالا هی این عمل اتفاق میفته و به نظر من ماجرا لوس میشه ;)
راه ندادن که عادی ه..

دیشب اومدی
عزیزم تو پروفایلت که گفتم.راه ندادن که مشکلی نداره.من خودم هم جلوت میپیچیدم.اما همون مسابقه اول که با bmw باهم دادیم،ازت که داشتم سبقت میگرفتم،از بقل 2-3 تا تنه محکم بهم زدی،که من گفتم،این یارو چرا قاط زده:dکه منم خوردم به دیوار و کنترلم رو از دست دادم.

که چند دست بعد اون بلا رو با استون سرت آوردم:d:d=))از آینه که دیدم،رو هوا داشتی دور خودت میچرخیدی=))

خلاصه دوستان حواستون باشه.اگر کسی بخواد،به من تنه بزنه جوری میفرستمش هوا که کف خون قاطی کنه:d

• Like
Reactions: hosein me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or