به نظر من اگه همون دمیج میکانیکی رو فعال کنی بهتره. برای اینکه مجبور بشن از این کارا نکنن(خودمو میگم)!
باز هم میگم،کسی بخواد از این کارا بکنه،سریعا کنار گذاشته میشه.شخصا هم تمام مسابقات رو میبینم که کسی حوس زرنگ بازی نکنه.
به نظر من اگه همون دمیج میکانیکی رو فعال کنی بهتره. برای اینکه مجبور بشن از این کارا نکنن(خودمو میگم)!
باز هم میگم،کسی بخواد از این کارا بکنه،سریعا کنار گذاشته میشه.شخصا هم تمام مسابقات رو میبینم که کسی حوس زرنگ بازی نکنه.
باید کلی رو این موضوع فکر بشه.همینجوری نمیشه تصمیم گرفت.چون هستن کسانی که قصد بازی ندارن،و میان شرکت میکنن،فقط مسخرـه بازی در میارن و دیگران رو اذیت میکنن.به نظر من اگه همون دمیج میکانیکی رو فعال کنی بهتره. برای اینکه مجبور بشن از این کارا نکنن(خودمو میگم)!
حتما دوست عزیز.خودم از ماشینها ضعیف خیلی خوشم میاد.
1. خیلی خوبه تنوع ماشین ها زیاد باشه و از ماشین های اسب بخار پایین هم استفاده شه.. مسه Samba Bus مثلا
2.در مورد تنه زدن و اینا بعضی وقتا ممکنه لگ باشه با خارجیا که بازی میکنی معمولا اینطوریه از 10 متری میخوری به طرف..
البته تا به حال با کسی از ایران بازی نکردم ببینم لگ هست یا نه
نه اقا من هنوز لایسنس هام رو هم کامل نگرفتم... :dشما استادیباید کلی رو این موضوع فکر بشه.همینجوری نمیشه تصمیم گرفت.چون هستن کسانی که قصد بازی ندارن،و میان شرکت میکنن،فقط مسخرـه بازی در میارن و دیگران رو اذیت میکنن.
حتما دوست عزیز.خودم از ماشینها ضعیف خیلی خوشم میاد.
در مورد نکته دوم هم،بازم میگم،تا اونجایی که بتونم،سعی و تلاش میکنم که حق کسی خوردـه نشه.در مورد بازی با ایرانیها هم با امیرحسین که کاربر همین سایت هست بازی میکردم،خیلی خیلی کم لگ داشتیم.
البته شما نگران نباش:dچون از همین الان معلومه شما قهرمان هستیدکارت درسته ها:d
سوال من هم هست.دقیقا چکار میکنه؟ چه ربطی به دیوار خوردن داره؟دوستان من این پچ دمیج مکانیکی رو امتحان نکردم دقیقا کارش چیه ؟
خوب خیلی خوبه. همون چیزیه که فکرمیکردم. اگه فعال نکنی من یکی اگه لازم باشه به هر روشی که بشه حریف رو از سر راه بر میدارم:d
دوستان دقت کنید،منظور از دمیج مکانیکی این هست که مثلا اگر ماشین شما برخوردی با دیوار یا ماشین رقیب داشته باشه،مثلا موتور خسارت میبینه.یا ماشین خوب نمیپیچه.منظور دمیج ظاهری نیست.یعنی خسارتی که رو عملکرد ماشین تاثیر میزاره.
Oops , این که خوبه من موافقم رای هم دادم بهش :dخوب دوستان،از آریا خواهش کردم نظر سنجی رو اضافه کنه و ایشون هم لطف کردن و این کارو کردن.لطفا رای بدید که در مسابقات موافق دمیج مکانیکی هستین یا نه.فقط قبل از اینکه جواب بدید خوب فکر کنید.یعنی ممکنه یه لحظه کنترل ماشین از دستتون خارج بشه،و بخورید به دیوار،و دیگه کارتون تموم شدـه هست.خوب فکر کنید و بعد رای بدید.
ممنونم سهند جان که تونستی به خوبی این موضوع رو توضیح بدی.PSN ID : SC-sahand
پیست high speed ring هم خوبه !
البته فکر کنم بعضی از دوستان برخورد ها رو منظور رو اشتباه گرفتن
یه موقع هست شما داری تن به تن حریف می ری و سر پیچ همزمان با هم میپیچید و میخورید به همدیگه ! ولی یه موفع هست شما دومی حریف داره پیچ کله چکشی تاپگیر رو رد میکنه میزنی بهش بعد به راحتی می پیچی میری ! فرق داره !