واقعا به نکته ظریفی اشارـه کردی:d.منم هرچی فکر کردم دلیلش رو نفهمیدم:dچرا 17 نفر رای دادن ولی 8 نفر ثبت نام کردن؟!:d
واقعا به نکته ظریفی اشارـه کردی:d.منم هرچی فکر کردم دلیلش رو نفهمیدم:d
به به.اگر تو نمیومدی که اصلا خودم هم عمرا شرکت نمیکردم:dمن هم هستم . RainyGamer
یک خواهشی هم ازت دارم ، Room رو خودت نزن و بزار یک نفر مثل آرش ( Astiak ) بزنه که نت خوبی داره . آدم مقرراتی هم هستش .
نخیر.این پچ جدید 300 مگ هست:dتقریبا 1 گیگ باید دانلود کنی.:dآقا این پچ جدیده که اومده چند مگ هست ؟ من شنیدم 200 تایی روش اومده , با این حساب طرفای 800 تا واس پیاده شیم دیگه
به به.اگر تو نمیومدی که اصلا خودم هم عمرا شرکت نمیکردم:d
راستش آرش که اصلا شرکت نمیکنه.اون با کیلزون 3 روزگار سپری میکنه.:dبعدش هم من نتم خوبه.نمیدونم تو چرا مشکل داری باهاش:dسرعت دانلود 60 هست.و پینگم 160.چشه بدبخت:d
راستی مگه آرش اصلا میاد؟پرسیدی ازش؟
[
من هم هستم . RainyGamer
یک خواهشی هم ازت دارم ، Room رو خودت نزن و بزار یک نفر مثل آرش ( Astiak ) بزنه که نت خوبی داره . آدم مقرراتی هم هستش .
:dخب ایدیتو بگو ادت کنیمبچه ها من psn id دادم ولی کسی ادم نمیکنه چرا ؟ بخوام باهاتون بازی کنم باید چیکار کنم من کپی نکردم که بخوام انلاین بازی کنم ؟
پس rainy gamer شمایی تو add list پی اس ان :d
یه قرنی میشه on نشدی :d
امیرجان برای من هم همینجوری شدـهتا دیشب داشتم بازی میکردم.از ساعت 2 دیشب،این مشکل رو پیدا کردم.نمیدونم چشهآقا چیکار کنم PS3 وصل نمیشه به PSN ! تست که میگیرم ، Internet Connection رو Succeeded میزنه ولی PSN رو Failed میده !
آقا چیکار کنم PS3 وصل نمیشه به PSN ! تست که میگیرم ، Internet Connection رو Succeeded میزنه ولی PSN رو Failed میده !