GRAN TURISMO 5-CUP

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا موافق بودن دمیج مکانیکی در مسابقات هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    48
بیخیال ! حالا حالا ها30 نفر نمیشه
خیلی بشه میشه 20 تا :d
باید بشه:dکاریش نمیشه کرد.یه مدت صبر میکنم،اگر ببینم عمرا راه ندارـه،یه کار دیگه مکنیم:dبعدشم فعلا مخابرات بازیش گرفته/:)شل کن،سفت کن راه انداخته=)):dپس فعلا بهترین کار صبر هست.

گر صبر کنی،،،،ز غورـه حلوا سازی:dصبر داشته باش:d

وقتی 26 نفر رای دادن حتما دیر یا زود میخوان ثبت نام کنن دیگه... :dالبته امیدوارم..

این 26 نفر تعدادشون تقسیم میشه بر کسایی که بازی رو خریدن
تقسیم بر کسایی که آنلاین بازی میکنن
تقسیم بر کسایی که آپدیت می کنن

حالا اونوقت میشن 1 نفر :d

این 26 نفر تعدادشون تقسیم میشه بر کسایی که بازی رو خریدن
تقسیم بر کسایی که آنلاین بازی میکنن
تقسیم بر کسایی که آپدیت می کنن

حالا اونوقت میشن 1 نفر :d
قربون این حساب و کتابت برم من.:dالبته یه چیزی هم یادت رفته.تعداد نهایی هم تقسیم میشن بر کسانی که نصفشون اصلا نمیان.یعنی قول میدن ولی نمیان.خودم هم البته احتمال میدم این مسابقه هیچوقت انجام نشه.:dاگر نشد هم اشکال ندارـه.خودم میام سوسکت میکنم:d

اگر نشد با همون 5 الی 10 نفر میتونیم Championship راه بندازیم...
مثل خود بازی مثلا 5 مسابقه برگزار شه... نفر اول 100 امتیاز دوم 75 امتیاز سوم 60 و و و و

اگر نشد با همون 5 الی 10 نفر میتونیم Championship راه بندازیم...
مثل خود بازی مثلا 5 مسابقه برگزار شه... نفر اول 100 امتیاز دوم 75 امتیاز سوم 60 و و و و
آره اینم خوب فکریه.به صورت لیگی،همه با هم بازی میکنن.هم خیلی اول شدن سخت میشه.و هم اینکه با حضور افراد حرفه ایی مسابقات خیلی جذاب میشه.

آره اینم خوب فکریه.به صورت لیگی،همه با هم بازی میکنن.هم خیلی اول شدن سخت میشه.و هم اینکه با حضور افراد حرفه ایی مسابقات خیلی جذاب میشه.

منظوت منم ؟ حالا شاید اومدم که مسابقات جذاب شه :d
کلا قید مسابقات رو بزن :d همینجور دور همی می زنیم می خندیم
اتفاقا الان داشتم با outlow بازی می کردم یه ترک ساختم شیبش توری که ماشین هایی مثل fiat 500 پس می زنن و نمی تونن رد شن ! کلی درگیری داشتیم :d

راستی امروز ظهر خودت بودی یا داداشت ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or