هروقت تعداد شرکت کنندگان بیش از 30 نفر بشه:dدوستان مسابقات کی شروع میشه ؟
هروقت تعداد شرکت کنندگان بیش از 30 نفر بشه:d
باید بشه:dکاریش نمیشه کرد.یه مدت صبر میکنم،اگر ببینم عمرا راه ندارـه،یه کار دیگه مکنیم:dبعدشم فعلا مخابرات بازیش گرفتهشل کن،سفت کن راه انداخته:dپس فعلا بهترین کار صبر هست.بیخیال ! حالا حالا ها30 نفر نمیشه
خیلی بشه میشه 20 تا :d
وقتی 26 نفر رای دادن حتما دیر یا زود میخوان ثبت نام کنن دیگه... :dالبته امیدوارم..بیخیال ! حالا حالا ها30 نفر نمیشه
خیلی بشه میشه 20 تا :d
وقتی 26 نفر رای دادن حتما دیر یا زود میخوان ثبت نام کنن دیگه... :dالبته امیدوارم..
قربون این حساب و کتابت برم من.:dالبته یه چیزی هم یادت رفته.تعداد نهایی هم تقسیم میشن بر کسانی که نصفشون اصلا نمیان.یعنی قول میدن ولی نمیان.خودم هم البته احتمال میدم این مسابقه هیچوقت انجام نشه.:dاگر نشد هم اشکال ندارـه.خودم میام سوسکت میکنم:dاین 26 نفر تعدادشون تقسیم میشه بر کسایی که بازی رو خریدن
تقسیم بر کسایی که آنلاین بازی میکنن
تقسیم بر کسایی که آپدیت می کنن
حالا اونوقت میشن 1 نفر :d
آره اینم خوب فکریه.به صورت لیگی،همه با هم بازی میکنن.هم خیلی اول شدن سخت میشه.و هم اینکه با حضور افراد حرفه ایی مسابقات خیلی جذاب میشه.اگر نشد با همون 5 الی 10 نفر میتونیم Championship راه بندازیم...
مثل خود بازی مثلا 5 مسابقه برگزار شه... نفر اول 100 امتیاز دوم 75 امتیاز سوم 60 و و و و
آره اینم خوب فکریه.به صورت لیگی،همه با هم بازی میکنن.هم خیلی اول شدن سخت میشه.و هم اینکه با حضور افراد حرفه ایی مسابقات خیلی جذاب میشه.