Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
هنوز فرمون دستم نگرفتم اما احتمال 99% تو این نسکار خیلی کمک میکنه.لامصب با دسته اصلا نمیشه تو پیچ ماشین رو کنترل کرد.:d

من با دسته بازی میکنم و تنظیمات لوتوس رو به این حالت کردم که TCS رو 8 گذاشتم،STEERING رو در حالت STRONG ، سیستم SKID رو ON کردم، ASM رو OFF و ترمز ABS رو 9 گذاشتم.
ایول خیلی کمک کرد!
این توصیه های ایمنی واقعا کمک میکنه.من الان abs رو 9 کردم و STEERING رو هم تغییر دادم و بالاخره موفق شدم طلاش رو بگیرم.من سر سه تا از پیچها مشکل سر خوردن داشتم که با این تغییرات مشکلم حل شد!

فقط نمیدونم چرا انقدر هوش مصنوعی زاقارته.هر دفعه دقیقا یک کار رو میکنن.کافیه بهترین روش رو یاد بگیری و راه خودت رو تا ته مسیر بری.اینا یک ذره هم روششون تغییر نمیکنه!مثلا تو همین مسابقه تو کل مسیر فقط همون ماشین 9 اون اول بازی تلاش میکنه از جلوییش سبقت بگیره.بقیه فقط راه خودشون رو میرن همیشه.خیلی بده این...:|

سلام
...

GT5 رو نقد کردید؟؟ اگه آره بی زحمت تاپیکش رو نشون بدید.

...

نه ! :دی نقد Forza 3 رو که نوشتم قسمت انتهاییش در مورد تیونینگ و ... توضیح دادم ! هر دو بازی شبیه ساز هستن و میشه از اون توضیحات برای هر دو بازی استفاده کرد ! آریا خودش در جریان بود وگرفت منظورم رو ! :دی

سلام ...
وقتی پای بازی میشینم زمان و خستگی را احساس نمیکنم واقعا بینظیر هست.

پک Signature Edition بازی (مبارکم باشه :d ) :

h42e73egkuo5hngkuolm.jpg

xnos0pms4drft8x1ilqo.jpg

امشب رفتم سراغ I b و فعلا 5 تا طلا گرفتم.انشااله تا فردا تمومش میکنم.حریف میطلبم.:d

نیسان آبی همونیه که 18.3 رکوردشه؟واقعا سخته.من دیشب یکم تغییرات تو ماشین دادم و همه چی رو آف کردم و بالاخره به 18.5 رسیدم.انصافا سختترینش بوده تا الان واسه من.

یکی اینم به من توضیح بده ممنون میشم:
قضیه این چیه؟یعنی آنلاین میشه ماشین هدیه داد؟دقیقا چجوریه؟

نسخه Signature Edition منم به سلامتی رسید چندتا عکس گرفتم ازش شاید خوشتون بیاد :دی Love is blind

74478931741031082756.jpg

بقیش داخل Spoiler

38329574506236064366.jpg
84422653847259752673.jpg
85607490424996803357.jpg
76153839793179178362.jpg
75581451926215892689.jpg

شرمنده به خاطر کیفیت داغون دوربین :دی

عشق و حال به این میگن، حالا یه عده اونور دارن خودشونو میکشن بگن بازی مزخرفه. I laugh at your face, haters

• Like
Reactions: Konami
سلامی مجدد

تو پست های قبلیم یه توضیحاتی راجب کل بازی و همین طور بخش های مختلفش از جمله بخش special دادم.
تو این پست میخوام راجب بخش Tuning Shop بنویسم.
البته اکثر GT باز ها و علاقه مندان قدیمی این سری کاملا" با این بخش آشنا هستن و تمامی قسمت های Tuning رو حفظن ، ولی هستن خیلی از دوستان که برای بار اول دارن GT رو تجربه میکنن و شاید این پست بدردشون بخوره.
در ضمن پیشاپیش از کیفیت پایین عکس ها پوزش میخوام.راستش تو نت خیلی عکس بدرد بخور پیدا نکردم و خودم از صفحهء LCD عکس گرفتم. ( البته مطمئنم تو نت هست و من خوب نگشتم)

طبق روال همیشگی سری GT یه بخشی هست برای TUNE کردن ماشینا که خیلی کاربرد داره و سوای نیاز برای قدرت و هندلینگ بیشتر برای پیروز شدن تو مسابقات،خیلی لذت بخشه و خود من به شخصه خیلی این قسمت رو دوست دارم و همیشه کنکاش تو این قسمت و بستن و امتحان کردن قطعات مختلف رو ماشینم از سرگرمی هامه.

بخش تیونیگ تو GT5 تو قسمت GT Mode و به اسم Tuning Shop هست.
خود بخش تیونیگ شاپ به 9 قسمت مجزا تقسیم شده که از کاهش وزن خودرو و قطعات موتور تا لاستیک ها رو شامل میشه.
شما به راحتی میتونید برای هر ماشینی که میخرید و یا جایزه میگیرید،در این قسمت تیونینگ اش کنید و ماشینتون رو ارتقا بدید.

همون طور که گفتم و در عکس بالا میبینید،این بخش شامل 9 قسمت اصلی هست:

1. Body /Shassis : بدنه و شاسی خودرو

2. Engine : موتور خودرو

3. Intake System : سیستم مکش و تنفس خودرو

4. Exhaust : بخش اگزوز و خروجی خودرو

5. Turbo Kits : بخش توربو چارجر و سوپر چارجر

6. Transmission : بخش انتقال قدرت خودرو

7. Drivetrain : بخشی که شامل فلایویل،کلاچ و غیره هست

8. Suspension : سیستم تعلیق خودرو

9. Tyres : بخش لاستیک خودرو

حالا تو هر کدوم از این 9 قسمت که وارد بشید میتونید تغییراتی روی ماشینتون به نسبت اون بخش و قطعات موجود بدید.
شما آزادانه میتونید از هر بخش و هر قطعه ای که فکر میکنید بیشتر و بهتر به ارتقای ماشینتون کمک میکنه ، خرید کنید و اون قطعه یا سیستم رو در ماشینتون پیاده کنید.
البته این نکته رو هم بگم شما رو هر ماشینی نمیتونید از تمام این قطعات و سیستم ها استفاده کنید و باید با کلیک رو اون قطعه از این موضوع اطلاع کسب کنید.
چون برخی ماشینا قابلیت نصب اون قطعه رو ندارن و یا بعضی از ماشیناتون از قبل مجهز به اون قطعه یا سیستم شدن.

یه خوبی هم این شماره GT داره که قبلا" هم اشاره کرده بودم و اون این هست که شما اگر قطعه ای رو بخرید و روی ماشینتون نصب کنید و به اشتباه دوباره همون قطعه رو بخرید ، اون قطعه دوم به بخش Items منتقل میشه و شما با مراجعه به اونجا میتونید رو هر ماشینه دیگه ای که مایل بودید اون قطعه رو نصب کنید.

حالا همون بخش های 9 گانه بالا رو بررسی میکنیم.
نکته مهم: منظور از قیمت هایی که مینویسم همون واحد پول بازی هست که با Cr تو بازی نمایش داده میشه.

1. Body /Shassis : بدنه و شاسی خودرو

شما تو این قسمت میتونید از وزن خودروتون کم کنید و بالطبع با کاهش وزن ماشینتون به شتاب بیشتری دست پیدا کنید.
و همچنین میتونید رو ماشینتون - استرس بار - نصب کنید.
استرس بار وسیله ای هست که از داخل موتور در فاصله بین دوسر کمک بسته میشه.ماشینی که مجهز به استرس بار باشه بعد از پیچ خیلی سریعتر به حالت اولیه خودش برمیگرده و باعث سریعتر رد شدن ماشین از پیچ میشه.
قیمتشم تو بازی 20000 هست.
شما میتونید با تعویض شیشه ها هم از وزن خودروتون کم کنید.، به مبلغ 3000 تا.
همچنین میتونید کاپوت ماشین رو با مدل فیبرکربن عوض کنید که هم مدل همرنگ ماشین داره و هم مشکی که هر دو 5000 تا قیمت داره.

برای کاهش اصلی وزن خودرو 3 تا stage یا به قولی مرحله داره که در شاسی خودرو اعمال میشه و شما براحتی میتونید وزن ماشینتون رو تا حد خیلی زیادی در این قسمت کم کنید.
این کاهش وزن خیلی بدرد بخور هست و بعضی مواقع تو race ای که دارید و از نظر قدرت با ماشینای رقیب یکسان هستید با کاهش وزن براحتی میتونید جاشون بزارید.
برای اینکار باید به ترتیب 5000 ، 10000 و 20000 هزینه کنید.

2. Engine : موتور خودرو

در این قسمت شما 2 آپشن دارید.
اولیش تعویض ECU ماشینتون به حالت SPORT و مسابقه ای هست.

که شما با پرداخت 1000 تای ناقابل میتونید HP یا همون اسب بخارای ماشینتون رو تا حد قابل قبولی افزایش بدید که خیلی به صرفه هست.

و همین طور از سمت چپ این منو موتور ماشینتون رو ارتقا بدید که این قسمت هم 3 مرحله ای هست و تو هر مرحله مقدرای به قدرت ماشینتون اضافه میشه.
برای هر مرحله به ترتیب باید 2500 ، 15000 و 30000 تا پیاده شید.
که مرحله اول قیمت پایینی داره و میشه برای هر ماشینی خریداریش کرد.

3. Intake System : سیستم مکش و تنفس خودرو

همون طور که تو عکس میبینید شما در این قسمت 3 انتخاب دارید.
خریدن منیفولد اسپرت که 2500 تا هست و افزایش خوبی در قدرت موتور داره.
و همچنین فییلتر هوای اسپرت و ریسینگ که با توجه به قیمت پایینشون و بازدهیه بالاشون خیلی عالی ان. به ترتیب 250 و 450 تا قیمت دارن.

4. Exhaust : بخش اگزوز و خروجی خودرو

این قسمت به 3 بخش تقسیم شده.
شما میتونید یه منیفولد خروجی که در واقع در پشت اگزوز نصب میشه با 3500 تا بخرید.
و همچنین یه مبدل کاتالیست اسپرت که 500 تا قیمتشه.
که هر دوی این قطعات قیمت پایینی داره و باعث راندمان بالاتر ماشین میشه.

و قسمت آخرش که خودش 3 انتخاب مجزا داره مربوط به سیستم اگزوز خودرو هست.
اگزوز اسپرت با قیمت 1500 تا.
اگزوز تیتانیوم نیمه ریسینگ با 7500 تا.
و اگزوز تیتانیوم ریسینگ با 10000 تا.

شما با خرید و تعویض این اگزوز ها با مدل استانداردتون علاوه بر قدرت بیشتری که میگیرید میتونید از صدای عالی و وصف ناپذیرشون هم لذت ببرید.
من خودم صدای خارج شده از اگزوز های لامبوی گالاردو رو که به تمام این سیستم ها مجهز کردم با هیچی عوض نمیکنم!

5. Turbo Kits : بخش توربو چارجر و سوپر چارجر

دیگه همتون با کار توربو چاجر ها و سوپر چارجر ها آشنا هستید و در یک جمله کارشون تغذیه بیشتر هوا به موتور هست که شدیدا" تو افزایش قدرت موتور تاثیر داره.
البته قابلیت نصب رو هر ماشینی رو ندارن.

شما هم میتونید سوپر چاجر بگیرید که 17500 تا قیمت داره.

و هم توربو چاجر که شامل 3 کیت مختلف هست.
از کیته با RPM یا دور پایین شروع میشه تا متوسط و زیاد، که به ترتیب 4500 ، 10000 و 20000 تا قیمت دارن.
اگه ماشینتون قابلیت نصبشون رو داره میتونید حتی تا 2 برابر قدرت فعلیش افزایشش بدید،البته هزینه بالایی هم داره.

6. Transmission : بخش انتقال قدرت خودرو

همون طور که در عکس میبینید شما 3 انتخاب دارید که در واقع 5 سرعته ، 6 سرعته و حالت فول و قابل تنظیم دستی هست.
اگه میخوایید تو بخش setting خودروتون، خودتون دستی تنظیمات رو انجام بدید و همین طور اگه میخوایید با تنظیمات این قسمت به سرعت نهایی بیشتری با ماشینتون برسید حتما" گزینه آخر یعنی fully customisable transmission رو بخرید.
به ترتیب 6000 ، 8000 و 20000 قیمت دارن.

7. Drivetrain : بخشی که شامل فلایویل،کلاچ و غیره هست

در این قسمت شما قطعات بیشتری رو در دسترس دارید.

شما میتونید کلاچ تک صفحه ای و یا دو صفحه ای بگیرید. به ترتیب 1500 و 2500 قیمت دارن.که اگه خواستید بگیرید حتما" دو صفحه ای بگیرید.

همین طور شما میتونید فلایول ( چرخ لنگر ) اسپرت یا ریسینگ بخرید. به ترتیب 650 و 1500 قیمت دارن.

در قسمت راست صفحه شما 3 گزینه دارید.

شما میتونید میله یا شفت پروانه کربن با قیمت 4500 بگیرید.
همین طور قطعه ای به نام توزیع گشتاور دیفرانسیل که با خریدش تو قسمت setting ماشینتون میشه دستی تغییراتی رو اعمال کرد.به قیمت 15000 تا.
آخریش هم LSD هست کاربرد دقیقش رو نمیدونم ولی مربوط به دیفرانسیل هست که اونم 7500 تا قیمت داره.

8. Suspension : سیستم تعلیق خودرو

شما در این بخش 3 انتخاب برای سیستم تعلیق ماشینتون دارید.

گزینه اول کمک های اسپرت ثابت هست با 3000 تا.
گزینه دوم کمک های اسپرت قابل تنظیم در ارتفاع هست که البته تنظیمات محدودی داره،به قیمت 4500 تا.

گزینه آخر کمک های فول هست که قابلیت تنظیم فول و کامل رو دارن که اگه میخوایید ارتفاع بخش های مختلف خودرو تون رو کم و زیاد کنید حتما" این قطعه رو بخرید به قیمت 15000 تا.

9. Tyres : بخش لاستیک خودرو

بخش آخر هم مربوط به تایرها و انتخاب لاستیک مناسب هست.
لاستیک ها به 5 قسمت تقسیم شدن.

لاستیک های comfort یا معمولی که اکثر ماشینها دارای این لاستیک هستن که دارای 3 لاستیک medium، hard و soft هست. به ترتیب 1200 ، 1400 و 1600 هست.

لاستیک های sport که ماشینهای با پرفورمنس بالاتر این لاستیک رو به صورت دیفالت دارن. اونم سه حالت medium، hard و soft هست. به ترتیب 6000 ، 7000 و 8000 هست.

لاستیک های racing یا مسابقه ای که بهترین لاستیک برای انتخاب و race هست تو این بازی.البته برای مسیرها و پیست های آسفالت.
مثل قبلی ها سه حالت medium، hard و soft هست. به ترتیب 15000 ، 25000 و 36000 تا قیمت دارن.

لاستیک Dirt یا خاکی که همون طور که از اسمش پیداست برای پیست های Dirt مورد استفاده قرار میگیره و برای تمام ماشینها قابل استفاده نیست. به قیمت 3000 تا.

و در آخر لاستیک Snow یا برفی که برای مسیر ها و پیست های برفی مورد استفاده قرار میگیره و اونم مثل لاستیک Dirt برای تمام ماشینا قابل استفاده نیست. اونم 3000 تا قیمت داره.

نکاتی راجب انتخاب لاستیک:

راجب لاستیک ها باید نکته ای رو بگم و اونم این هست که انتخاب درست برای هر ماشین و همین طور پیست مورد نظر و همچنین تعداد lap های race خیلی مهمه و کاملا" تاثیر گذار.
شما باید با توجه به فاکتور های بالا بهترین لاستیک رو انتخاب کنید.
لاستیک های racing قطعا" بهترین چسبندگی و هندلینگ رو براتون به ارمغان میارن و از اون سمت خیلی زودتر به نسبت لاستیک های sport داغ و قرمز میشن و مجبور به تعویضشون میشید.

اینکه بدونید چرخ های محرک ماشین کدوم چرخ ها هست و در واقع ماشین دیفرانسیل جلو هست یا عقب و یا دو دیفرانسیل هم خیلی بهتون برای انتخاب لاستیک بهتر و استراتژی صحیح تر کمک میکنه.

به طور مثال شما میتونید برای یه ماشین FR که چرخ های جلوش محرک هست از لاستیک racing hard برای جلو و لاستیک racing soft برای عقب استفاده کنید تا تعادل گرم شدن لاستیک ها حفظ بشه و هندلینگ بهتری در مسابقه داشته باشید.

خودتون هم در طول مسابقه میتونید این موضوع رو از نشانگر لاستیک های ماشین که در پایین صفحه مانیتور و سمت چپ هست ببینید.
هر کدوم از لاستیک های جلو یا عقب ماشینتون زودتر قرمز شد اون لاستیک ها رو به مدل hard تر مجهز کنید.

تو GT4 نشانگر لاستیک های شما در ابتدا آبی بود و به مرور که گرم میشد و به قولی به بهترین حالت چسبندگیش میرسید سبز میشد و با گذشت زمان و مسابقه به سمت نارنجی و بعد قرمز میرفت که در حالت قرمز شما مجبور به تعویض لاستیک میشدید.
در ضمن از نشانگر های بیضی استفاده کرده بودن.
ولی در GT5 از نشانگر های مستطیل برای لاستیک استفاده کردن که اصلا" زیبا نیست و تداعی لاستیک رو برای گیمر نمیکنه و همچنین رنگ ها رو هم تغییر دادن و من به شخصه اصلا" با چیدمان رنگ نشانگر های لاستیک ها در GT5 خوشم نیومد.

سوای بخش Tuning Shop شما تو بخش GT Auto هم گزینه هایی برای تیونینگ دارید.

شما با یه تعویض روغن ساده که فقط 250 تا هست میتونید تا 40 اسب به قدرت موتورتون اضافه کنید.

همچنین شما میتونید برای برخی ماشین ها از قطعات آیرودینامیک بدنه و به اصطلاح بادی کیت استفاده کنید.
که شامل قسمت جلو ، کناره ها ، عقب و همچنین بال یا اسپویلر هست.
البته بازم میگم تمام ماشینا قابلیت نصب این بادی کیت ها رو ندارن.

همچنین در این قسمت میتونید انجین موتور رو اُورهال کنید و در واقع مجددا" موتور رو پیاده سازی کنید و با بازرسی کردنش و تمیز کردن، متور رو مجددا" سوار کنید.
به شخصه تا حالا امتحانش نکردم و هزینه زیادی هم میگیره.

اینم یه مرور سریع و مختصری بود از بخش Tuning Shop که شرمنده اگه کاملتر و بهتر از این نشد.

نسخه Signature Edition منم به سلامتی رسید چندتا عکس گرفتم ازش شاید خوشتون بیاد
شرمنده به خاطر کیفیت داغون دوربین
عشق و حال به این میگن، حالا یه عده اونور دارن خودشونو میکشن بگن بازی مزخرفه

عالیه انصافا".مبارکتون باشه.
با اینکه خودم ندارمش ولی وقتی میبینم یه عاشق GT خریدتش و باهاش حال میکنه برام لذت بخشه.
کاش با کیفیت تر بودن،اون طور که باید معلوم نیست.
میشه بپرسم به تومن چه قدر شد قیمتش؟

و راجب اون جملهء اخرتون باید بگم کاملا" موافقم و مهم اینه ماها که منتظر GT بودیم و تمام نسخه های قبلیش برامون خاطره انگیز بوده داریم از بازی لذت میبریم.
هر چه قدر هم کم و کاستی داشته باشه به همون نسبت نقطهء قوت داره این بازی و من یکی به شخصه اصلا" احساس خستگی نمیکنم از ساعت ها بازی مداوم.

آخرین ویرایش:
اعصابم داغون شد!

اقا گزینه ای برای تنظیم زاویه دوربین نداره؟ تو حالت دو نفره رسمآ فقط شیشه ماشین دیده میشه و از خود ماشین خبری نیست!!!

آقا من همه چیزه bugatti رو آپ کردم ولی بیشتر از 393 تا نمیره و دور موتور به آخر میرسه و موتور هنگ می کنه چیکار کنم ؟
دوستان اگه میشه توضیحات کاملی هم در مورد drive options بدین یعنی مثلا من نمی دونم strong و mild و ... چیه اونا رو توضیح بدین ممنون میشم

آخرین ویرایش:
بازی واقعا فوق العادست ، دقیقا همون چیزی که توقع داشتم ! تقریبا از زمانی که بازی اومد سایت برام باز نشد تا الان که رفتم دیدم تاپیک امتیازات 45 صفحه جلو رفته ... نمیدونم یادتون هست یا نه که گفتم سر لج و لجبازی (!) یکسری و خودهایپی جنجال به پا میشه ، عملا با چشم خودم دیدم ! به هر حال بازی که برای من لذت بخشه مخصوصا لایسنس هاش که خیلی جذابه یه Mclaren گرفتم تا 850 اسب بخار Tuning ـش کردم چه صدایی میده موقع گاز دادن ! لامصب پرواز میکنه تو پیست !

Live Well With GT

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or