Noirique
کاربر سایت
فکر کنم خود سازنده ها هم گفته بودن که ماشین ها از GT4 گرفته شده و برای PS3 بهینه سازی شدند !
وقتی که در نسل قبل انقدر خوب کار کردن و ماشین ها رو اینقدر عالی درست کردند ، مگه عقلشون کمه دوباره بشینن طراحی کنند ؟
سامان یه چیز هست به نام مدلسازی , یه چیز هست به نام گرافیک !
200 تا ماشین پریمیوم توی این مدت ساخته شده که کاکپیت همون 200 تا از 400,500 تا کاکپیت بقیه بازیها جزییات و مدلسازی بهتری داره.حالا هم به قول شما نصف کمتر ماشین ها "کپی آپ اسکیل" شده باشه ! خوب تو این چند سال چی کار کردن !
سازنده ها هم فکر نکنم تا حالا به طور رسمی اعلام کرده باشن که مدل های 800 تا ماشین رو از GT4 منتقل می کنن...یا شاید من ندیدم...وقتی که در نسل قبل انقدر خوب کار کردن و ماشین ها رو اینقدر عالی درست کردند ، مگه عقلشون کمه دوباره بشینن طراحی کنند ؟
البته سر GOW III اصلا این قضیه نبود و کار قبل از عرضه تا جایی پیش رفت که طرفدار ها شکستن رکورد زلدا رو نشونه رفته بودن...سر GoW III هم همین بند و بساط رو داشتیم که فلان جاش میلنگه و خونش درست نمیچکه !
اول که معلوم شد محیط 2بعدیه ، گفتیم 1000 تا ماشین و بچسب
بعد نمای نصفه نیمه کاکپیت دیدیم باز همین و گفتیم
حالا هم به قول شما نصف کمتر ماشین ها "کپی آپ اسکیل" شده باشه ! خوب تو این چند سال چی کار کردن !
GT که از Ridge Racer 7 کمتر نیستش که
این رو که خیلی وقت پیش گفته بودن ! یامائوچی هم گفته بود ماشینهای نسخه های قبلی وارد GT5 میشن. توی سایت رسمی بازی هم نوشته شده 800 تا ماشین از نسخه های قبلی GT وارد بازی میشن و با قدرت PS3 بهبود پیدا میکنن (نسخه های قبلی GT3 که منظورش نیستسازنده ها هم فکر نکنم تا حالا به طور رسمی اعلام کرده باشن که مدل های 800 تا ماشین رو از GT4 منتقل می کنن...یا شاید من ندیدم...:biggrin1:
اون که دو هفته قبل از اومدن بازی بود به خاطر صحبت IGN UK !البته سر GOW III اصلا این قضیه نبود و کار قبل از عرضه تا جایی پیش رفت که طرفدار ها شکستن رکورد زلدا رو نشونه رفته بودن...:biggrin1:
دقیقاً حرف بنده هم کنایه داشت به همین موضوع!محیط دو بعدی دیگه چیه؟!یکی در صفحه قبل همینجوری یک چیزی پروند..
توی تصاویر قبل از E3 بعضی گیاهان و برگ درخت ها به صورت دوبعدی بود که اونم به احتمال زیاد تا زمان عرضه درست میشه.
یادش بخیر GT4 ماه ها ما رو سرگرم کرد. گاراژ داشتم به چه عظمت! نسخه ژاپنیش رو 93% رفته بودم ( انگلیسیش نیومده بود هنوز! ) یادمه حامد رسماً خشدک بازی رو جر داده بود 99.9% رفته بود اون یک دهمش هم هنگ میکرد نمیتونست بره. :laughing:
محیط دو بعدی دیگه چیه؟!یکی در صفحه قبل همینجوری یک چیزی پروند..من درست متوجه نشدم منظور دوستان از دو بعدی بودن محیط چیه ؟! یعنی بک گراند (پس زمینه) محیط بازی هیچ ساختار سه بعدی نداره ؟! تو عکس های زیر که محیط و ساختمون ها تماماً سه بعدی طراحی شدن ساختار دو بعدی نمیبینم!![]()
دقیقا منظورتون از "محیط دو بعدی" چی هستش؟؟اول که معلوم شد محیط 2بعدیه ، گفتیم 1000 تا ماشین و بچسب
بعد نمای نصفه نیمه کاکپیت دیدیم باز همین و گفتیم
حالا هم به قول شما نصف کمتر ماشین ها "کپی آپ اسکیل" شده باشه ! خوب تو این چند سال چی کار کردن !
GT که از Ridge Racer 7 کمتر نیستش که
Standard cars do indeed have a cockpit/dashboard view, just not nearly as detailed as the premium cars. The existing cars are not just being copied; they are all being generated properly to create authentic experiences from car to car.
بسیار بسیار خبر شیرینی بودتایید شد که همه ماشین ها کاکپیت رو دارن
ولی 800 تا ماشین استاندارد کاکپیتشون از نظر جزییات در اندازه 200 تا ماشین Premium نیست