آقا من حافظه ام ضعیفه یاری نمیکنه! ولی مگه GT قبلی ها اصلاً چیزی به اسم نمای کاکپیت داشتن که حالا چون توی GT5 فقط 200 تا از ماشین ها ( کمه!؟ ) کاکپیت و اینتریور کامل دارن شاکی بازی در میارین؟ خیلی پر رو شدین ها باید برخورد بشه باهاتون. :d
آقا کیوان تو تاپیک GT از استاد Dan Greenawalt چیزی نقل قول مکن:d فن هاش زیاد شدنیادمه یه عده از عبارت Definitive Racing Game خیلی استفاده میکردن
استاد منم همین رو میگم ! اولش خیلی افسرده شدم ولی بعدش که تجزیه تحلیل کردم دیدم انتظار خودم زیاد بوده.آقا من حافظه ام ضعیفه یاری نمیکنه! ولی مگه GT قبلی ها اصلاً چیزی به اسم نمای کاکپیت داشتن که حالا چون توی GT5 فقط 200 تا از ماشین ها ( کمه!؟ ) کاکپیت و اینتریور کامل دارن شاکی بازی در میارین؟ خیلی پر رو شدین ها باید برخورد بشه باهاتون. :d
محمد جان ما بد جور پر رو شدیم آخه همه چی بازی خدا هستش .:d
آره میگم که ناشکری نباید کرد!استاد منم همین رو میگم ! اولش خیلی افسرده شدم ولی بعدش که تجزیه تحلیل کردم دیدم انتظار خودم زیاد بوده.
الآن GT5 اولین GT این نسل هست. اون طرف شرکت رقیب توی اولین بازی این نسلش اصلآ چیزی به نام کاکپیت نداشت. اون بازی دو سال بعد از عرضه کنسولش اومد ولی GT5 چهار سال بعد از عرضه کنسول میاد. به جاش هم کاکپیت برای 200 تا ماشین داره (که بعید میدونم کسی بتونه این رو انکار کنه که کیفیت همین 200 تا کاکپیت از 400 و خورده ای کاکپیت بقیه بازیها بهتره) , چرخه دینامیک شب و روز , مسابقات رالی و نسکار , دمیج و آسیب پذیری برای اولین بار , بخش مفصل Photo Travel و 3D و Head Tracking و ... هم داره. در کنار همه اینها 800 تا ماشین نسخه های قبلی رو هم با کیفیت به روز شده و مدلسازی فوق العاده داره. به شخصه همچین مجموعه عظیمی رو هیچ جا ندیدم. فقط امیدوارم سایتها هم با دید باز نگاه کنن و این همه کانتنت و جزییات که به این صورت تا حالا کنار هم دیده نشده رو به خاطر نبود کاکپیت زیر سوال نبرن.
آره شده پست و مقامم رو معاوضه میکنم با ps3 :dایشالله با هم میگیریم ! منم مثل خودتم برای MGS4 و GoW III تونستم تحمل کنم ولی این یکی رو رسمآ نمیشه ازش گذشت
2 سال صبر کردی برای MGS4 رسما من جای تو بودم مرده بودمایشالله با هم میگیریم ! منم مثل خودتم :biggrin1: برای MGS4 و GoW III تونستم تحمل کنم ولی این یکی رو رسمآ نمیشه ازش گذشت :biggrin1:
آره شده پست و مقامم رو معاوضه میکنم با ps3
فکر کنم داره اشتباه میکنه.
خودم میدونم چی میگه...:میگه که:
ماشین های استاندارد بیشترشون رو از GT4 کپی کردن و روشون کاری انجام ندادن و میگه که این دسته از ماشین ها نمای داخل کابین رو ندارن!!
کاملاً دری وری.
خب عزیزم من رئیس جمهور امریکا نیستم اونم که شاتل آتلانتیس نیست، ps3 ـه! قیاس مع الفارق که نکردم که موجبات شور و نشاط مضاعف شما رو فراهم کرده باشه.2
wtf انگار رییس جمهور آمریکاست
کاملاً دری وری.
به چه چیزهایی گیر داده یارو. مگه بده که توی یک شماره مدل ها رو انقدر قوی کار کنن که توی شماره های بعد نیاز به طراحی مجدد نباشه؟ حالا گیریم که غیر از 200 تا ماشین پریمویم بقیه کپی آپ اسکیل شده باشن. روی بدنه یک ماشین توی GT5 تبلیغ GT4 هست یارو گفته بیا دیدین گفتم از GT4 کپی شدن! برو گمشو خونتون بابا. خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند.
فکر کنم همش بخاطره اینه که اومدن بازی خیلی طول کشیده، همه رفتن تو حواشی!
اول که معلوم شد محیط 2بعدیه ، گفتیم 1000 تا ماشین و بچسب
بعد نمای نصفه نیمه کاکپیت دیدیم باز همین و گفتیم
حالا هم به قول شما نصف کمتر ماشین ها "کپی آپ اسکیل" شده باشه ! خوب تو این چند سال چی کار کردن !
GT که از Ridge Racer 7 کمتر نیستش که