Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
کجا هستن اون افرادی که رجز میخوندنو در مورد سلطان سبک ریسینگ سیمولشن و بهترین بازی تاریخ تو این زمینه چرت و پرت میگفتن؟! جمع کنید بابا... 1000 تا ماشین با نمای Cockpit ؟!!!! OMG! :d
فرق اون 200 تای Premium اینه که نمای داخلیشون نسبت به بقیه فوق العاده با جزئیات طراحی شده طوری که احساس میکنید درون خود ماشین قرار دارین (یک چیزی تو ماه های همون کف و خون :d), مطمعناً 800 تای دیگه هم در این زمینه از خیلی بازی های دیگه سر تر هستن!
در کل VIVA GT Series, VIVA Plyphony Digital

دوستان زیادی شادی نکنین ! من هنوز بعید میدونم همه ماشینها کاکپیت داشته باشن. البته فرق زیادی به حال من نمیکنه ولی به نظرم منتظر نمایشگاههای بعدی یا خبرهای رسمی خود PD در این زمینه باشیم بهتره.

ایول .... ممنون یامائوچی که هیچ جا نا امیدمون نکردی >:d<
1000 تا ماشین با کاکپیت ... حالا مطمئنم که فورد موستانگ 67 رو از درون کاکپیت هم تجربه می کنم :x

البته من که هنوز چشمم آب نمی خوره هر 1000 تا ماشین کاکپیت داشته باشند :دی
تنها راهش صبر کردن تا GamesCom ـه که گفتن میخوان تو اون نمایشگاه بازی رو کامل رونمایی کنن. (یعنی تمامی امکانات، ویژگی ها و...)

حالا تا قبل از برخی اخبار همه باور داشتن 1000 تا ماشین نمای کاکپیت دارن نمیدونیم یهو چی شد باورش سخت شد! :d
امان از شایعه پراکنی بی مورد! :d

البته من که هنوز چشمم آب نمی خوره هر 1000 تا ماشین کاکپیت داشته باشند :دی
تنها راهش صبر کردن تا GamesCom ـه که گفتن میخوان تو اون نمایشگاه بازی رو کامل رونمایی کنن. (یعنی تمامی امکانات، ویژگی ها و...)

با این که دز صورت تحقق میتونه خبر فوق العاده ای باشه ولی من هم نمیتونم باور کنم همه ماشین ها کاکپیت داشته باشن.
4.5% همیشه احتمال خطا وجود داره :d:d

ولی بر خلاف شما ها اطمینان دارم که همشون کاکپیت رو دارن !
گرچه اصلا برام مهم نیست ! چون کلا از دید کاکپیت بازی نمی کنم

حالا تا قبل از برخی اخبار همه باور داشتن 1000 تا ماشین نمای کاکپیت دارن نمیدونیم یهو چی شد باورش سخت شد! :d
امان از شایعه پراکنی بی مورد! :d
اتفاقا شایعات به خیلی پیش از اینها برمیگرده.
حتی در اولین اطلاعات هم که از بازی اومد وقتی به وجود و امکان تخریب پذیری قسمت های داخلی ماشین های استاندارد اشاره نشد خیلی ها حدس زدند که کاکپیت برای ماشین غیر پرمیوم وجود نخواهد داشت.

حتی در اولین اطلاعات هم که از بازی اومد وقتی به وجود و امکان تخریب پذیری قسمت های داخلی ماشین های استاندارد اشاره نشد خیلی ها حدس زدند که کاکپیت برای ماشین غیر پرمیوم وجود نخواهد داشت.
ببینم مگه چند وقته که تفکیک ماشین ها بصورت Standard و Premium اعلام شده ؟!

اون 200 تا کلا از قضیه خارجن و روشون به اندازه ای کار شده که تا نسل بعدی هم جواب میده ! اینو دیگه هممون می دونیم !
اما مساله اینجاست که وقتی ماشین ها رو از Gt4 آورد اینور و روشون کار کرد امکان نداره کاکپیت رو بهشون اضافه نکرده باشن ! من احتمال میدم اون 200 تا رو عالی ساختن و برای 800 تا بقیه هم ساختن ! اما مشکل اینجاست که خودشون هم نمی دونن دید کاکپیت رو بذارن واسه اینها هم یا نه ! ولی داشتنش رو فکر کنم داشته باشه و این تصمیم خودشون باشه تا تفاوت کاکپیت زیاد به چشم نیاد !

حالا تا GC صبر می کنیم ببینیم چی میشه

ببینم مگه چند وقته که تفکیک ماشین ها بصورت Standard و Premium اعلام شده ؟!
قریب یک سال پیش.
البته در اون اطلاعات تعداد ماشین های پرمیوم 170 تا اعلام شد نه 200.
اما مساله اینجاست که وقتی ماشین ها رو از Gt4 آورد اینور و روشون کار کرد امکان نداره کاکپیت رو بهشون اضافه نکرده باشن ! من احتمال میدم اون 200 تا رو عالی ساختن و برای 800 تا بقیه هم ساختن ! اما مشکل اینجاست که خودشون هم نمی دونن دید کاکپیت رو بذارن واسه اینها هم یا نه ! ولی داشتنش رو فکر کنم داشته باشه و این تصمیم خودشون باشه تا تفاوت کاکپیت زیاد به چشم نیاد !
دوست عزیز مشکل اصلی زمانیه که مدل سازی 800 ماشین ان هم با این سطح از جزیئات میبره ،مگه میشه قسمت های داخلی ماشین های استاندارد رو طراحی کنند ولی توی بازی نزارن؟

آخرین ویرایش:
قریب یک سال پیش.
البته در اون اطلاعات تعداد ماشین های پرمیوم 170 تا اعلام شد نه 200.
تنوع ماشين در اين بازي بسيار زياده(من حتي شنيدم سمند هم تو بازي هست) و گرافيكش بسيار فوق العاده.پس منتظر اين شاهكار باشيد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or