ricosev
کاربر سایت
تایید شد که همه ماشین ها کاکپیت رو دارن
ولی 800 تا ماشین استاندارد ، کاکپیتشون از نظر جزییات در اندازه 200 تا ماشین Premium نیستن
بهترین خبر تمام عمرم ... فوق العاده اس
کجا رفتین بیاین جسد منو جمع کنید
تایید شد که همه ماشین ها کاکپیت رو دارن
ولی 800 تا ماشین استاندارد ، کاکپیتشون از نظر جزییات در اندازه 200 تا ماشین Premium نیستن
البته من که هنوز چشمم آب نمی خوره هر 1000 تا ماشین کاکپیت داشته باشند
تنها راهش صبر کردن تا GamesCom ـه که گفتن میخوان تو اون نمایشگاه بازی رو کامل رونمایی کنن. (یعنی تمامی امکانات، ویژگی ها و...)
4.5% همیشه احتمال خطا وجود داره :d:dبا این که دز صورت تحقق میتونه خبر فوق العاده ای باشه ولی من هم نمیتونم باور کنم همه ماشین ها کاکپیت داشته باشن.
اتفاقا شایعات به خیلی پیش از اینها برمیگرده.حالا تا قبل از برخی اخبار همه باور داشتن 1000 تا ماشین نمای کاکپیت دارن نمیدونیم یهو چی شد باورش سخت شد! :d
امان از شایعه پراکنی بی مورد! :d
ببینم مگه چند وقته که تفکیک ماشین ها بصورت Standard و Premium اعلام شده ؟!اتفاقا شایعات به خیلی پیش از اینها برمیگرده.
حتی در اولین اطلاعات هم که از بازی اومد وقتی به وجود و امکان تخریب پذیری قسمت های داخلی ماشین های استاندارد اشاره نشد خیلی ها حدس زدند که کاکپیت برای ماشین غیر پرمیوم وجود نخواهد داشت.
اتفاقا شایعات به خیلی پیش از اینها برمیگرده.
حتی در اولین اطلاعات هم که از بازی اومد وقتی به وجود و امکان تخریب پذیری قسمت های داخلی ماشین های استاندارد اشاره نشد خیلی ها حدس زدند که کاکپیت برای ماشین غیر پرمیوم وجود نخواهد داشت.
قریب یک سال پیش.ببینم مگه چند وقته که تفکیک ماشین ها بصورت Standard و Premium اعلام شده ؟!
دوست عزیز مشکل اصلی زمانیه که مدل سازی 800 ماشین ان هم با این سطح از جزیئات میبره ،مگه میشه قسمت های داخلی ماشین های استاندارد رو طراحی کنند ولی توی بازی نزارن؟اما مساله اینجاست که وقتی ماشین ها رو از Gt4 آورد اینور و روشون کار کرد امکان نداره کاکپیت رو بهشون اضافه نکرده باشن ! من احتمال میدم اون 200 تا رو عالی ساختن و برای 800 تا بقیه هم ساختن ! اما مشکل اینجاست که خودشون هم نمی دونن دید کاکپیت رو بذارن واسه اینها هم یا نه ! ولی داشتنش رو فکر کنم داشته باشه و این تصمیم خودشون باشه تا تفاوت کاکپیت زیاد به چشم نیاد !
تنوع ماشين در اين بازي بسيار زياده(من حتي شنيدم سمند هم تو بازي هست) و گرافيكش بسيار فوق العاده.پس منتظر اين شاهكار باشيدقریب یک سال پیش.
البته در اون اطلاعات تعداد ماشین های پرمیوم 170 تا اعلام شد نه 200.