همون طور که آریا گفت تا الان اعلام شده فقط 200 ماشین پرمیوم cockpit دارن. فرقی هم بین interior view و کاکپیت نیست، خودتون رو گول نزنید... آگه قرار بود اون طوری که شما میگید کاکپیت وجود داشته باشه دیگه طراحی بقیه نقاط کار سختی نبود، PD هم مغز یه حیوان 4 پا رو نخورده :biggrin1:
اصلاً انتظار داشتن اینکه همه 1000 ماشین موجود تو بازی از اول با این همه جزییات طراحی شده باشند چیز دور از ذهنیه... شما متوجه نیستید طراحی کاکپیت با این مقدار جزییات چقدر زمان میبره. برای مثال یک بازی Action رو در نظر بگیرید که 1000 تا کاراکتر اصلی داشته باشه و هر کدوم با جزییات فوق العاده، فکر می کنید ساخت همچین بازی چند سال طول میکشه؟
البته PD هم می تونست طراحی ماشین ها رو مثل یه سازنده دیگه به چند شرکت مختلف بسپاره که زمان کمتری ببره و ماشین های بیشتری کاکپیت داشته باشند اما نتیجش میشد مثل اسمش رو نبر؛ سطح جزییات هر ماشین ها با ماشین دیگه تفاوت داشت.
با اینکه خودم اکثرآ از زاویه جلو یا پشت ماشین بازی میکنم و کاکپیت رو فقط اول مسابقه میارم , ولی از این موضوع خیلی ناراحت شدم !
از اون طرف حرفت کاملآ درسته و طراحی 1000 تا کاکپیت با اون جزییات خیلی زمان بر هست , در صورتی که همین 200 تا کاکپیت از نظر جزییات و دقت نمونه ای توی بقیه بازیها ندارن و به نظرم ارزش همین 200 تا از 400,500 تا کاکپیت بقیه بازیها بیشتره.
یه نگاه به نسخه های قبلی GT هم خیلی چیزها رو نشون میده :
GT1
178 ماشین
GT2
650 ماشین
GT3
150 ماشین
GT4
700 ماشین
در حالت عادی GT5 هم باید همین 200 تا ماشین (حتی کمتر) رو داشت. همون طور که GT3 حدود 500 تا ماشین کمتر از نسخه قبلی خودش داشت. ولی از اون طرف هم نباید ساخت بازی انقدر طول میکشید. یعنی میشد همون Prologue رو کمی مفصل تر کرد و با ماشینها و مسیرهای بیشتر تحت عنوان GT5 عرضه کرد. ولی PD اومد یه جا چند تا چیز جدید که تا حالا توی سری GT سابقه نداشته رو به بازی اضافه کرد :
1. شب و روز و البته مهم تر از اون تغییرات دینامیک شب و روز
2. کاکپیت
3. مسابقات Nascar که خودش فیزیک متفاوت میخواد.
4. تصادف و دمیج
5. فیزیک کاملآ جدید و متفاوت
6. خیلی چیزهای دیگه مثل 3D و Head Tracking و ...
میدونم این حرفایی که میزنم دردی رو دوا نمیکنه و خودم هم به شدت از این موضوع ناراحت هستم , ولی وقتی بیشتر به قضیه نگاه کردم , دیدم میشه PD رو بخشید (ما کی هستیم که بخوایم ببخشیم
) اونها به جای اینکه بازی رو سال 2008 عرضه کنن , دو سال بیشتر روش کار کردن و در عوض 800 تا ماشین (از ماشینهای قرن 19 تا ماشینهای کانسپت آینده) رو به عنوان هدیه به بازی اضافه کردن و توی این دو سال هم ویژگی های خیلی زیادی مثل چیزهایی که بالا نوشتم رو وارد بازی کردن.