نه بابا!!!خوب شد گفتی من اولش فکر کردم فرش پهن کردن!
بابا آخه این دیگه چه تز مسخره ای هست که در اومده!"آسفالت عین موکت میمونه!"
یکی یه چی پرونده بقیه هم اون سر موکت رو گرفتین بزرگش کردین!
یا شما موکت هاتون این شکلیه یا من موکت ندیدم!
پستهای گرانبهای تو واقعاً خوندن داره(lol)شما برو تمام پست منو بخون.کلید نکن روی این یه تیکه.
در این دموی 219 مگی آسفالت عین موکت میمونه.
بنده هم مطمئنم در نسخه نهائی شاهد همچین مشکلی نیستیم.
در ضمن مشکل از ما نیست.مشکل از شماست.قطعا شما تا حالا آسفالت ندیدی.
شما میخوای Simulation Racing بازی کنی یا به محیط و طبیعت نگاه کنی؟ من فکر کنم تمرکزتون رو بذارید روی اصل بازی بهتر باشه چون اون حسی که به شما القا میشه مهمه نه چهار تا درخت و آسفالت و ...!آسفالت دقیقا عین موکت میمونه.
حالا اگر هم باشه زیاد مشکلی نیست به نظر من.بنده هم مطمئنم در نسخه نهائی شاهد همچین مشکلی نیستیم.
ای بابا شما ملت چی از جون این پی اس 3 بدبخت میخواهید مگه کارت اچ دی سری 5 ای تی ای روش نسبه همینشم با هزار حقه بازی و ترفند تونستند در بیارند کافیه با بازیهای دیگه این نسل مقایسه کنید ببینید چقد از همه سره اگر دنبال یک reality کامل هستید باید چند سال صبر کنید نسل بعد کنسول ها شاید اگر 50 برابر پی اس 3 قدرت داشت بتونه اون چیزی که شما میخواین رو براورده کنه البته اون روزی رو میبینم که همتون بگین این گرن توریسمو 7 چه گرافیک گندی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100% گرافیکش بهتر میشه.حالا وای میستم بیاد اصلش رو بازی میکنم.این یه نقشه که داره اونم با این نیسان بهم نمیچسبه زیاد.آخه GT همیشه یکی از بهترین آسفالت ها رو داشته.به نظر خودم که تو نسخه نهائی درست خواهد شد.
لطفاً به سوالات بنده ی حقیر پاسخ دهید:
1-از نمای کاکپیت فرمون 900 درجه میچرخه ؟
2-از نمای داخل نمیشه کله رو تکان داد؟OLo
با PS EYE هم نمیشه؟
منظورم مثل Midnight Club Los Angelesوالا تو این دمو که نشد.یعنی شد:biggrin1:اولش نمیشد.بعد که رفتم تو option یه سری تغییرات دادم شد.
900 درجه چند دور میشه؟:biggrin1:تقریبا نیم دور یه یکم بیشتر میچرخید.
منظورم مثل Midnight Club Los Angeles
فرمونش رو قشنگ میپیچوند![]()
نه در اون حد نبود.حالا چیکار داری چند دور میچرخه:biggrin1:مهم اینه که بپیچه دیگه.:biggrin1: