Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
این از ویدیوهای جدید از نمایشگاه CES 2010
پیشنهاد میکنم حتما ببینید
گرافیک in game بازی واقعا فوق العاده ست و تفاوت خاصی با Replay ها نداره.(سومی از گیم پلی بازیه)
حتما جلوی مانیتور زانو بزنید بعد ببینید:)

ویدیو های CES که همه فوق العاده بودن !

فقط شخصا با این Toyota FT86 اصلا حال نکردم ! یه جوری ماشین جالبی نمیزنه ! اما MCLAREN رو واقعا لذت بردیم زیاد :d

طراحی کاکپیت لامبورگینی گالاردو هم مثل بقیه ماشینها فوق العاده کار شده. موقع تعویض دنده (که پشت فرمون قرار داره) انیمیشن انگشت راننده محشره ! نورپردازی هم واقعآ زیباست.

vlcsnap-495303.JPG

صدای ماشینها هم گویا نسبت به Prologue خیلی بهتر شده. من که بازی نکردم Prologue رو , ولی توی بحث های GT Planet و ... این طور میگن.

طراحی کاکپیت لامبورگینی گالاردو هم مثل بقیه ماشینها فوق العاده کار شده. موقع تعویض دنده (که پشت فرمون قرار داره) انیمیشن انگشت راننده محشره ! نورپردازی هم واقعآ زیباست.

vlcsnap-495303.JPG

صدای ماشینها هم گویا نسبت به Prologue خیلی بهتر شده. من که بازی نکردم Prologue رو , ولی توی بحث های GT Planet و ... این طور میگن.
بازی کی ریلیز شد که ما نفهمیدیم؟
قیمت چند؟

بازی کی ریلیز شد که ما نفهمیدیم؟
قیمت چند؟
بازی هنوز عرضه نشده و این عکس هایی که می بینی رو خود سونی گرفته و روی نت فرستاده! ;) 2 ماه و خرده ای دیگه نسخه ی ژاپنی میاد و نسخه ی آمریکایی هم ظاهرا تابستان 2010 میاد! :دی

طراحی کاکپیتش عالیه به نظر من....من Midnight club:LA رو فقط واسه دوربین کاکپیتش بازی میکردم چون احساسی به آدم میداد که واقعا فکر میکردی پشت فرمون هستی:biggrin1: با این تریلرها من فکر کنم GT5 یه چیزی بهتر از اون باشه از این نظر....!

این بازی بازم تاخیر خورد اینبار تا 3 ماهه ی چهارم 2010 و شاید بره واسه تعطیلات 2010.شاید این قضیه به عینک سه بعدی ps3 مربوط باشه چون یه خبرایی در مورد این موضوع چند وقت پیش واسه GT5 منتشر شد.:(

این بازی بازم تاخیر خورد اینبار تا 3 ماهه ی چهارم 2010 و شاید بره واسه تعطیلات 2010.شاید این قضیه به عینک سه بعدی ps3 مربوط باشه چون یه خبرایی در مورد این موضوع چند وقت پیش واسه GT5 منتشر شد.:(
تاخیر؟!!
منبع داری؟
در ثانی اصلا تاریخ عرضه ای برای GT5 اعلام نشده که بخواد تاخیر بخوره...
25 مارچ برای ژاپن فکر کنم به صورت رسمی تایید شده

آخرین ویرایش:

الان این خبر رو شما شخصا خودت تایید کردی؟
چه چیزهایی میشنویم این روزها... به هیچ وجه همچین تاخیری در کار نیست، در ثانی اصلا تاریخ عرضه ای برای GT5 اعلام نشده که بخواد تاخیر بخوره...

25 مارچ برای ژاپن فکر کنم به صورت رسمی تایید شده
با اون کاری ندارم، منظورم برای اروپا و US ـه

آخرین ویرایش:
اوه اوه چقدر تند میرن بعضی ها آقای kenji من مرض ندارم علکی بیام یه خبر بندازم که من خودم منتظر این بازیم فک می کنی خوشم میاد تاخیر بخوره منبع گیم اسپات.در ضمن من تاریخ نگفتم گفتم 3 ماهه ی چهارم 2010 شاید من کورم به نظر شما Q4 2010 یعنی چی؟
بیا خودت بخون تاریخ ریلیزشو گوشه سمت راست بالا ی صفحه:

http://www.gamespot.com/ps3/driving...=convert&om_clk=previews&tag=previews;title;2

ویرایش:
قبلا این تاریخ نبود جدیدا این تاریخو نوشته.قبلا تابستون بود به همین دلیل گفتم تاخیر خورده

ببخشید ولی گیم اسپات به قبر باباش خندیده...
همیشه تاریخ هاش چرت و پرته، شما توجه نکن
خیلی هم خوب .ایشالا که هرچی زودتر بیاد:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اوه اوه چقدر تند میرن بعضی ها آقای kenji من مرض ندارم علکی بیام یه خبر بندازم که من خودم منتظر این بازیم فک می کنی خوشم میاد تاخیر بخوره منبع گیم اسپات.در ضمن من تاریخ نگفتم گفتم 3 ماهه ی چهارم 2010 شاید من کورم به نظر شما Q4 2010 یعنی چی؟
بیا خودت بخون تاریخ ریلیزشو گوشه سمت راست بالا ی صفحه:

http://www.gamespot.com/ps3/driving...=convert&om_clk=previews&tag=previews;title;2

ویرایش:
قبلا این تاریخ نبود جدیدا این تاریخو نوشته.قبلا تابستون بود به همین دلیل گفتم تاخیر خورده

ببخشید ولی گیم اسپات به قبر باباش خندیده...
همیشه تاریخ هاش چرت و پرته، شما توجه نکن

من دیشب دموی GT5 رو دانلود کردم.
خداییش بد خورد تو ذوقم:(
بای بدی نبود.ولی اون انتظار گرافیک و گیم پلیی که داشتم رو نداشت! گرافیک محیطش که واقعا روی اعصابم بود! خود ماشین و کاکپیت هم نسبت به عکس های توی نت خیلی ضعیفتر بود! سیمولیشن هم نبود همچین.کلا گیم پلیش به دلم نچسبید.و دوربینش.اینکه نمیتونستم 360 درجه ماشینمو ببینم.البته زیاد مهم نیست چون بیرون کاکپیت اصلا نمیتونستم رانندگی کنم:دی
امیدوارم توی نسخه ی نهایی بهتر بشه که منم دلم بیاد پول بدم بالاش.

ای بابا شما ملت چی از جون این پی اس 3 بدبخت میخواهید مگه کارت اچ دی سری 5 ای تی ای روش نسبه همینشم با هزار حقه بازی و ترفند تونستند در بیارند کافیه با بازیهای دیگه این نسل مقایسه کنید ببینید چقد از همه سره اگر دنبال یک reality کامل هستید باید چند سال صبر کنید نسل بعد کنسول ها شاید اگر 50 برابر پی اس 3 قدرت داشت بتونه اون چیزی که شما میخواین رو براورده کنه البته اون روزی رو میبینم که همتون بگین این گرن توریسمو 7 چه گرافیک گندی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من دیشب دموی GT5 رو دانلود کردم.
خداییش بد خورد تو ذوقم:(
بای بدی نبود.ولی اون انتظار گرافیک و گیم پلیی که داشتم رو نداشت! گرافیک محیطش که واقعا روی اعصابم بود! خود ماشین و کاکپیت هم نسبت به عکس های توی نت خیلی ضعیفتر بود! سیمولیشن هم نبود همچین.کلا گیم پلیش به دلم نچسبید.و دوربینش.اینکه نمیتونستم 360 درجه ماشینمو ببینم.البته زیاد مهم نیست چون بیرون کاکپیت اصلا نمیتونستم رانندگی کنم:دی
امیدوارم توی نسخه ی نهایی بهتر بشه که منم دلم بیاد پول بدم بالاش.

منم عین خودت اولش حالم بهم خورد.واقعا جدی میگم.اما بعد از 4 - 5 ساعت بازی کردن تازه فهمیدم چه شاهکاری هست.

در مورد گرافیک هم درست میگی.آسفالت دقیقا عین موکت میمونه.گرافیک اطراف هم شدیدا ضعیف هست.اما من پیش خودم گفتم شاید چون این دمو همش 219 مگ هست اینجوریه.

آخه GT همیشه یکی از بهترین آسفالت ها رو داشته.به نظر خودم که تو نسخه نهائی درست خواهد شد.

من خودم هیچ وقت بازی ایی رو نمیرم از رو عکس ببینم.یه بار سر فورزا 3 این کارو کردم وقتی بازی عرضه شد شدیدا تو ذوقم خورد.چون عکس تابلو هست که گرافیک حقیقی رو نشون نمیده و با هزار تا حقه و تکنیک مختلف عکس رو به اون صورت در میارن.

گیم پلیش هم که گفتم شما یه 5-6 ساعت بازی کن.مطمئنم خوشت میاد.یعنی عین خود من دیوونش میشی.حرکات دست راننده خیلی نرم و طبیعی و زیبا کار شده.

گرافیک محیط هم از تریلرهایی که من دیدم خیلی نسبت به این دمو بهتر بود.
راستی چقدر بده که آدم الکی بخواد رئیس بازی در بیاره آخرش هم ضایع بشه:-":bash::lol:
البته اون جنابی که هرکی میگفت گرافیک محیط خوب نیست مسخرش میکرد الان هم که مدیر سابق هم گفت که گرافیک خوب نیست اگر میتونه بیاد مسخره کنه.:biggrin1::-"دیگه هرکی رو بتونه مسخره کنی دیگه کسی که یه زمانی مدیر بوده رو که نمیشه.نه؟:-"
خوبه آدم خودش رو عقل کل ندونه.البته اینجوری بهتره چون معلوم میشه کی فن هست کی نیست:-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or