Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
شما مثل اینکه حالت بده ها، یه بار هم پستت پاک شد باز برداشتی ویرایش کردی حرف خودت رو میزنی:

اولا که این بحث الآن Off Topic ـه .
دوما من که چیزی نگفتم .
اول که اومدم ، دیدم شما عکس جعبه ی بازی رو با همون سایز اصلی گذاشتی تو تاپیک . من هم گفتم که شما صفحه رو ترکوندی !!!
بعد که اومدم تو تاپیک دیدم ویرایش کردی و Thumb گذاشتی .
دیگه هم به بحث ادامه ندیم . اگر اشتباه کردم عذر می خوام .

visionracer-vr3-22.jpg

visionracer-vr3-g25.jpg

قيمت دارين؟؟؟؟؟؟:biggrin1::biggrin1:

اون عکسی که تو صفحه ی قبلی گذاشتم که مرسدس sls amg رو گذاشته بودم اینم عکس جدید ساخته شدش واسه خود gt5 به جز رنگش اصلا با اون عکس صفحه ی قبل مو نمی زنه !

دوستان در سایت gamespot ریلیز این بازی رو زده برای اواخر 2010!!فرقش با این gt5 prologue چیه؟؟در ضمن بین این بازی و dirt2 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟توی سایتها که shift هم امتیاز خوبی نیاورده ولی dirt2 امتیاز خوبی اورده!به نظرتون کدوم رو بخرم؟؟؟

باکس شات مثل همیشه عالی.

به غیر از پورشه و (مازراتی و Koenigsegg هم به طور رسمی اشاره نشده ولی احتمال وجود این دو شرکت زیاده) شرکت خاصی از قلم نیفتاده در مورد شرکت های دیگه هم نیازی به توضیح نیست از ماشین های دهه 90 گرفته تا 2010 مثل فراری 458 و مرسدس AMG و صد البته Concept ها :love:
پ.ن:این Citroen GT منو کشته!:biggrin1:

واقعا پورشه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من عاشق پورشه هستم.این بازی با این عظمت مگه میشه پورشه نداشته باشه؟:confused:

واقعا عالی بود.مر30:love:
لطف کنید اخرین لیست ماشین هم بزارید:smile:
من نمیتونم باور کنم :biggrin1:حتما سمند هم تو بازی هست ؟

چند سال پيش به كسي همينجوري اومده بود و اسم ماشين نوشته بود و گفتن كه اين ليست ماشين هايgt5 هست در صورتي كه فيك بود.

اگه سمند تو بازي باشه از ابهت بازي كاسته ميشه!!

به نظرتون proton gen 2 هم هست تو بازي؟

چند سال پيش به كسي همينجوري اومده بود و اسم ماشين نوشته بود و گفتن كه اين ليست ماشين هايgt5 هست در صورتي كه فيك بود.

اگه سمند تو بازي باشه از ابهت بازي كاسته ميشه!!

به نظرتون proton gen 2 هم هست تو بازي؟

من هم باهات موافقم که سمند تو بازي باشه از ابهت بازي کم میشه:cheesygri
ولی من واقعا باورم شده بود:p

من عاشق پورشه هستم.این بازی با این عظمت مگه میشه پورشه نداشته باشه؟:confused:
حالا شاید هم داشته باشه ولی نبودنش زیاد به چشم نمیاد. توی سری Gran Turismo همیشه مدلهای مختلف RUF وجود داره که تقریبآ میشه گفت مدلهای تیون شده Porsche هست.
مدلهای معروف Porsche مثل Boxter , 911 , Carrera , 993 و ... به وسیله RUF تیون شده و طرفدارای Porsche میتونن از قدرت بیشتر اونها لذت ببرن !

من عاشق پورشه هستم.این بازی با این عظمت مگه میشه پورشه نداشته باشه؟
خیر پورشه نداره(حداقل تا الان) یامائوچی گفته بود لایسانس ماشیناش به صورت انحصاری دست یکی از ناشرهاست(احتمالا مایکروسافت)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or