Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
گفته بودن خارج ژاپن تا تابستون تاخیر خورد ولی گیم اسپات رو نگاه کردم آمریکا رو زده بود 2 فوریه !!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: یعنی زودتر از ژاپن یا یادشون رفته درست کنن یا جدا زودتر عرضه می شه اروپا هم فکر کنم همون مارچ بود.

گفته بودن خارج ژاپن تا تابستون تاخیر خورد ولی گیم اسپات رو نگاه کردم آمریکا رو زده بود 2 فوریه !!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: یعنی زودتر از ژاپن یا یادشون رفته درست کنن یا جدا زودتر عرضه می شه اروپا هم فکر کنم همون مارچ بود.
تاریخ هایی که توسط سایت ها به خصوص Gamespot ارائه میشه در خیلی از موارد درست نیستند ، این که دیگه به قول معروف تابلوئه .
بازی که امکان نداره زودتر از ژاپن عرضه بشه توی مناطق دیگه یعنی قبل از 31 مارچ ، تا وقتی هم خود شخص یامائوچی تاریخ دقیقی اعلام نکنه همه این اعداد شایعه بیش نیست .

اين كليپرو من يه جا ديده بودم.
نميدونم براي همين بود يا يه بازي ديگه.
شايد يه جاهايي بهش اضافه شده بود.
اونجايي كه ماشين ها ميان تو پيست خيلي اشنا بود.

دوستان چند تا سوال داشتم در مورد GT، اینکه آخرین نسخه ای که برای PS1 اومد کدوم شماره بود؟ و آیا GT2 برای PC هم منتشر شد؟ تو نسخه هایی که برای PS1 ساخته شد کدوم شماره پژو 206 داشت؟
مرسی

دوستان چند تا سوال داشتم در مورد GT، اینکه آخرین نسخه ای که برای PS1 اومد کدوم شماره بود؟ و آیا GT2 برای PC هم منتشر شد؟ تو نسخه هایی که برای PS1 ساخته شد کدوم شماره پژو 206 داشت؟
مرسی
اخرین نسخه ای که روی PS1 اومده GT2 هست. خیر GT2 برای PC نیومده البته میشه با شبیه ساز بازیش کرد. 206 رو هم یادم نیست:دی

سلام.من نسخه قابل بازی این بازی رو از psn دانلود کردم و فقط تنها کلمه ای که می تونم بگم GREAT......!!!! به معنای واقعی افتخار میکنم هم ps3 دارم هم سونی همچین بازی رو داره تو سری بازیهاش از همین الان این بازی مثل1.2.3 GOW و uncharted 1.2 تو ارشیو من میمونه.

مرسی
206 هم تو همون GT2 بود. یادمه 2 تا cd بود(البته تک cd هم داشت که فکر کنم یه چیزایی شو پرونده بودن).درست یادم نیست ولی فکر کنم زانتیا هم توش داشت.:biggrin1:

دو دیسک بود یکی سیمولیشن و دیگری آرکید
آره , آره دمت گرم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or